0 oy
185 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,395 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında saçını ellettirmiyor kızlar ya kafasında yuva yuva dolaşık yerler var nasıl açabilirim Bi fikri olan var mı, taramaya hiç izin vermiyor 

Dil döküyorum hayır diyor, zorla yapsam kusana kadar ağlar hemen sakinleşmez, en sonda doktor seni çağıracak sacını kesmek için dedim ağlamaya başladı uyudu şimdi, banyo yapmıştı hiç ellertirmedi 

Kızımın saçı gür ve uçları kıvırcık saç tarama spreyi de var tarağı da güzel yoksa kıvırcık saçlar için özel mi almalıyım 

12 Cevaplar

0 oy
önce (13,263 puan) tarafından
kıvırcık saçlar zor, kendimden biliyorum ama kimyasala bulaşmak yerine doğal yağlar kullan. argan, hindistan cevizi yağı gibi

ıslak tara ve taramaya uçlardan başla. önceki uçlardaki dolaşıklık sonra diplere doğru 
önce (3,395 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum uçlardan başlayarak bir de dip kısmına yakın sıkıca tutuyorum öyle daha az acır diye , aslında Bi dursa yavaş yavaş açarım ama durmuyor
-Reklam-
0 oy
önce (1,244 puan) tarafından
3 yaş kuş gibi geziyoruz arada canı isterse çok nadir tarattırır yumak yumak geziniyorum bizde
Aynen ya nasıl olacak bu böyle bilmiyorum gün geçtikçe kötüye gidiyor ama
önce (1,244 puan) tarafından
Bende bulamadım çaresini ince telli o yüzden fırsatını buldum nu banyodan sonra tarayıp örersem bir kaç gün gidiyor ama bazen bakıyorum geceden ördüğüm saçı sabah kendi bozuyor çaresini bulamadım bende daha ama kıyabilirsem  kısa bir model kestrimeyi düşünüyorum
0 oy
önce (56 puan) tarafından
Çok sevdiği bir yakınınız varsa ona taratabilirsiniz bnm kızımda taratmıyodu ilk başlarda sonra abimin hanımı yani benim gönlümde kızçem tarayalm ddi bnm kız seve seve ona taratiyordu ve o taraya taraya alştrdi ilk başta şu an banada taratıyor sıkıntı yapmıyor ve bizim saçımızda kıvırcık gerçekten çok zor oluyor
0 oy
önce (319 puan) tarafından
3 yaşın genel sorunu galiba. Kızım düz saçlı ama o da taratmıyor. Ince telli diye de birbirine giriyor. Taramayı geçtim toplatmıyor bile saçının yarısı toplu yarısı dağınık geziyor
0 oy
önce (99 puan) tarafından
Valla ben tarama spreyi aldım onunla rahat ettik biraz benimki de 3 yaşında 
0 oy
önce (58 puan) tarafından
Ben de çocukken aynı kızınız gibiydim, saçlarım da kıvırcıkti. Annem illallah edip saçımı oğlan kafası gibi kısacık kestirmisti... Siz o kadar kısa değil de toplanmayacak şekilde kestirin dilerseniz hem çocuk da ferahlar
0 oy
önce (263 puan) tarafından
Walla canım benim kızda öyle telefon eline verince izin veriyor .normalde de telefon eline vermem .Ve çok güzel bi tarak aldım arkadaşım tavsiye etti ilah bundan al diye iyikjde almışım  eskiden sprey kullanıyordum sac dönküyordu  tarak sayesinde spreye gerek kalmadı.
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Valla benim kızımda bir buçuk yaşındayken elletmezdi 2 yaşından belli tarıyoruz ben hep bak tarayınca ćok güzel olcaksin diyorum hemen gelip yaratiyor şimdi 2 buçuk yaşında benim kızimda kıyafet giydirene kadar neler çekiyorum bırakmiyor kaçıyor oyun istiyor hep kıyafet değiştirirken yakalayamassın deyip duruyor.binbir savaşla giyiyoruz bide
Bende çok dil döküyorum ama olmuyor bugün azıcık tarattı da sadece üstünden
0 oy
önce (268 puan) tarafından

Duş aldirirken hobby saç kremi kullan balsam yazanindan İnan bana çok çabuk taraniyor onu surdugunde bak dene anliyacaksin şok da satılıyor birtek

image

Almanya'da yaşadığım için bulabilir miyim bilmem bakarım sağol
önce (268 puan) tarafından
Sipariş edebilirsen netten olur, önemli değil canım :)
0 oy
önce (2,222 puan) tarafından
Kıvırcık saça Allah kolaylık versin . Banyoda ıslakken oyunla falan tara . Diğer türlü çok zor tararskn
0 oy
önce (1,110 puan) tarafından
Yıkanmayan saç kreminden alın fısfisli dalinin 
0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Benim saçlarımda kıvırcık çok zor bir saç tipi,bu taraktan çok kullanan gördüm güzel açıyor saçları, ıslakken tara kuruyken çok canı yanar.

image

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 165 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...