0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Kızlar sorum aslında baslıkta agır işte calısıp hamile olanlar varmı? İşi şuan bırakmam mümkün dgll

3 Cevaplar

+2 oy
önce (1,705 puan) tarafından
Hangi şartlarda çalıştığınızı bilmiyoruz ağır iş derken ağır mı taşıyorsunuz yoksa sürekli ayakta olmayı mı kastediyorsunuz mesela? İnşallah siz de bebeğiniz de zararsız anlatırsınız bu süreci, ilk zamanlar riskli olur çünkü. İş yerinde de size müsamaha gösterirler de çok zorlanmazsınız umarım.
önce (67 puan) tarafından
Tanı sureklı ön onbeş kılo kaldrıyorum ve 8.10 sat arası ayaktayım daha şefıme ve arkadaslarıma soylemedim bıraz cırkef bır ortamdym
önce (1,705 puan) tarafından
Doktora gidince bir sor bunu inşallah birsey olmaz ben de ilk gebeliğimde haftanın 6 günü çalışıyordum ve sürekli ayaktaydım özel bir okulda çalışıyordum ve oturmayalım diye öğretmen sandalyesi yoktu, sadece yüksek bir kürsü vardı önünde durmamız için. 40 dk ayaktaydım, sadece teneffüslerde oturuyordum 5 dakikalığına. 8-5 arası 9 saat çalışıyordum. Çok şükür birşey olmadı zaten gebelikte hareketli olmak daha iyidir ama sendeki ağır kaldırma kısmı işi bozuyor biraz sanki. Doktoruna da bir danış bakalım riskli bir durum var mı yok mu o seni ona göre yönlendirir. Sen yine de olabildiğince dikkat etmeye çalış.
Senınkıde skntılıymıs cnm dıkkat edıyorum haftaya gdcm bakalım ınsalalh skntı olmaz
-Reklam-
0 oy
önce (661 puan) tarafından
İş yerine hamile olduğunu belirttiğinde seni hafif ise vermek zorunda. Yapmazlar mı? Yalmasakar da dava da acabilirsin
Yaparlar herhalde ya doktora gitmeden kımseye soyleyemedım bu halkım olduğunu blmkodum
önce (661 puan) tarafından
Aynen başka bölüm varsa geçirmek zorundalar
Var evet ınsallah sorun cıkarmazlat
0 oy
önce (1,006 puan) tarafından
Hamileyken seni daha hafif bir işe vermek zorunda böyle bir imkan varsa. Sen istemediğim sirece de seni istem çıkaramıyor tabi söylemezsem sen kusurlu sayilirsin haberin olsun bildirmek zorundasın 
Teşekkür ederım doktoruma gttkten sonra ilk ısım bıldırmek olacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
5 cevap 69 göst.
0 oy
21 cevap 327 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seher_2156 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 179 göst.