0 oy
87 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,484 puan) tarafından
Kızlar kızım nisanda 3 yaşına girecek. Doğduğundan beri emzik emiyor. Ben meme kanseri ile mücadele ediyorm. Yazdan beri tedavi görüyorm. 1 ay önce ameliyat oldum. Keşke diyorm geçen sene bıraktirsaydm bu kadr bilinçli değildi en azından. Ben olmadığım zamanlar agliyor uyumuyor diye bıraktırmaya calistirmadk. Özellikle ameliyat sonrasında çünkü 4 gün hastanede yattm. Esimde beni suçluyor Bi çabaya girmiyosn bıraktirmak için diye. Emzik olmayınca çığlık kiyamet agliyor . Çokta zararlı biliyorm. Ama çok ağlıyor . Dayanmıyorm ağlamasına. Nasıl bıraktıracagm tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirim..

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,248 puan) tarafından
Ucunu kesince çocuklar bir daha istemiyor. Biz 1 yaşında bıraktık ama ben uykuya geçişlerde verirdim gündüz kaldirirdim kendisi dişi ile ucunu kesmiş bir daha almadi
önce (1,484 puan) tarafından
İstiyor maalesef yaa. Çığlık kıyamet agljyor
önce (4,248 puan) tarafından
Çok zor durum onunla konuşun artık büyüdügünü emziği bırakmamız gerektiğini söyleyin YouTube eminim doktorların bununla ilgili videoları vardı bir bakın belki size fikir olur, baktınız devam ediyor pedagogdan yardım alırsınız
-Reklam-
0 oy
önce (412 puan) tarafından
Arkadasın dediği gibi ucunu kesip sevmediği bişey koysan böcek gelmiş desen belki bırakır
Çıkar diyor agliyor. Emzigi gorsenz yani hep yırtıldı hala emiyoe
önce (412 puan) tarafından
Benim kızım emmeyi bırakınca emziği de bıraktı. Gelinimiz doğum yapacaktı pompa lazımdı cantaya koymak için onu cıkarırken gördü bir iki ağzına aldı ayy böcek girmiş içine atalım dedim tekrar kaldırdım. İnşaallah kardeşi de emmez doğunca.
0 oy
önce (1,572 puan) tarafından
Benim.oglumda 31 aylik dogdugundan beri emzik emiyor  esim surekli emzik icin laf ediyor ama  ben emzigi sorun olarak gormuyorum acikcasi. Oglum  tuvalet egitiminde iken biz emzigi birakmaya calistik tuvalet egitimi geriledi. Neyse biraz daha ilerledik derken hu kez kardesi oldu hem kiskanclik hemde bebek emzik emiyor bende  emzik emicem diye tutturdu. Her iki uc gune bir emzik yirtiyor disleri ile.uykudan once emzik istiyor  ben simdi tekrsr birakma surecine girmem istemiyorum kiskancligi  var diye. Tavsiyem eger cok  emmiyorsa biraz uzun sureyee yayin. Mesela doktora gittiginizde o soyleyebilir emzik artik yok duye yada ucunu kendi yirtarsa birakir belki
Yırttı canmm oyle Bi halde ki emzik. Ama hala emiyor. Başka emzik ykk sana diyorm agliyor babasına bana emzik al baba Bu yırtıldı bak diyor
0 oy
önce (941 puan) tarafından
Ben emziğin ucunu kestim verdim canım ve bir daha ağzına dahi almadi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
+1 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (1,964 puan) tarafından soruldu

410,322 soru

12,339,491 cevap

39,537 kullanıcı

Kategoriler

...