0 oy
569 göst.
önce Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

Kızım 9 aylık.bikac aydır dili bu şekilde.internete bakıyorum dil kanseri diyor.cok korkuyorum.bilgisi olan var mı .hastaneye randevu aldım ama daha var korkuyorum 

image

22 Cevaplar

+2 oy
önce (29,280 puan) tarafından

Allah korusun internetteki herşeye inanmayın bakmayın 

Salgın tuttuysa ateşten olabiliyor pamukcuk olabiliyor karbonnatli suyla temiz bir bezle silin gecmezsee Dr götürün 

önce (114 puan) tarafından
Karbonatlı suyla temizleyeyim yarın.bilmiyorum korkmuyordum şöyle bir araştıriyim dedim şuan çok korkuyorum
önce (29,280 puan) tarafından
Nete bakarsan hepimizd saniyeler içinde teşhis koyar yani bakmayın.
Evet haklısın ama görsel aynı gorunce çok korktum
-Reklam-
+1 oy
önce (1,006 puan) tarafından
Çocuk mama yiyor normal bence 
Mama çok yemiyor.birde pamukçuk tarzı değil böyle harita şeklinde beyaz cizgiler.bikac yerinde de kırmızı belirgin noktalar var.dis döneminde o yüzden olabilir mi.bilmiyorum bende pamukcuk falandır dedim ama geçmiyor ve çizgi çizgi olduğu için bakiyim dedim netten korkuyorum kötü bişey değildir inşallah.
Nete bakacak olursan ohoo yarın ölüsün sen. En iyisi çocuk doktoruna göster için rahatlar canım
Goturecem randevu aldım hemen teşekkür ederim.ya zaten internete bakıp biseyler yapmıyorum ama gorselle kızımın dili aynı olunca panikledim.Aman Allah korusun aklımdan bile geçirmek istemiyorum yoksa
Hiç panikleme canım çünkü 9 ay bebek için mümkün değil gibi birşey kanser ☺️
Ayy çok teşekkür ederim canimm.icim rahatladı inanki çok korktum
Rica ederim canım benim ❤️
+1 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Tövbe tövbe dil kanseri genelde sigarayı çok içenlerde oluyor vitamin eksikliğinden falan vardır veya ek gıdadan kaynaklı bişeydir 
Bebeklerde görülme ihtimali yok mu.ay bilmiyorum çok korktum ya.Allah korusun . Çarşamba günü goturecem hastaneye
Ben buzamana kadar hiç dil kanseri bebek ne gördüm ne duydum bacım sen nasıl bebegine bunu yakıştırıyosun kalbini temiz tut lütfen sakın birdaha öyle düşünme sakın
Ne yakıştırması.arastirip bakmak istedim baktım aynı görsel olabilir mi dedim Allah korusun.yoksa ben dil kanserini bile daha simdi duydum.o yüzden korktum zaten
İnternete baş ağrısı neden oluyor yaz beyin tümörü beyin kanseri çıkar oyüzden çokta güvenme google'a
+1 oy
önce (598 puan) tarafından
Pamukçuk da olabilir diş döneminden de olabilir
Pamukçuk değil daha önce pamukçuk olmuştu çok fena onu biliyorum.daha değişik çizgi çizgi gorseldeki gibi.ama dişten olabilir hala dışı çıkmadı hiç.disleei çıkacak belirginlesmis
önce (598 puan) tarafından
Benimki de 8 aylık dişini daha yeni çıkardı çıkmadan önce onun dili de beyazdı
+1 oy
önce (45 puan) tarafından
Bebeğin daha küçük canım Allah korkusun muhtemelen pamukçuk olmuştur sıcak şeyler tattiriyorsan tahriş olmuştur doktora göster o daha iyi yardımcı olur Google göre herkes kanser
Goturecem cnm teşekkürler
+1 oy
önce (3,532 puan) tarafından
Harita dil diye geçiyor benim oğlumun hep böyle 
Öyle mi.ama ben kızımda iki aydır yaklaşık fark ediyorum.pamukcuk sandım ilk ama.siz goturdunuz mu bu yüzden.doktor harita dil mi dedi
önce (3,532 puan) tarafından
Evet canım gören doktor direkt zaten harita dil dediler.. yani öyle ciddi bişey demediler ağzını başlarda hep sildim falan ama öyle geçmedi hep aynı. Korkma aklına kötü bişey geçirme internette hep en kötüsü var.
+1 oy
önce (1,269 puan) tarafından
Benim büyük kızımın bebekliginden beri bu şekilde dili şuan 12 yaşında başlarda bende çok korkmuştum doktorada gosterdigimde korkulacak birsey olmadığını söylemişti  nadir görülebilen dil sekillerindenmis harita dil deniliyor adına canım internettede yazarsan bu ve farklı şekillerde harita dil görselleri çıkar karşına 
Evet şimdi baktım tam da o görsellerde ki gibi.ama ilk defa görüyorum cok şaşırdım.cok teşekkürler yorumun için
önce (1,269 puan) tarafından
Rica ederim canım benim kızımın dilide senin paylaştığın fotoğrafın aynısı 12 yıldır bu şekilde  korkutma kendini kötü düşünme yinede için rahat etsin doktora götür göster sen
+1 oy
önce (100 puan) tarafından
Ben nete bakmayı bırakalı çok oldu valla insanı mezara gömüyorlar diri diri için rahat değilse bir çocuk doktoruna götür belki pamukçuk olmuştur 
Goturecem cnmm
+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından
Harita dil diye geçiyor bu doktora danışın size daha detaylı bilgi verir 
+1 oy
önce (4 puan) tarafından
Kizim 5 yasinda ara sira boyle oluyor kendiliyinden gecir ilk basda bende cok korktum amma buna harita dil deyilir.tuketdiyi besinlerdende ola bileceyin duydum
+1 oy
önce (689 puan) tarafından
Süt içtiği için bütün bebeklerin dili böyledir. Süt verdikten hemen sonra Su icirin dikin ustunde tortu bırakmasın 
+1 oy
önce (721 puan) tarafından
Cnm demir eksikliği var ondan benimde dilim böyle oluyor doktora gittiğimde doktor sebebin demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi 
0 oy
önce (887 puan) tarafından
ben kendimi bildim bileli dilim böyle hatta daha vahim sadece ben degil abimle ve abimin kızıda böyle doktorlar olabilecek bisey dil yapısı demis bize küçükken 
0 oy
önce (1,272 puan) tarafından
Tartar olmuş bnce
0 oy
önce (214 puan) tarafından
Benim.kizim bir yaşına kadar Dili böyleydi şimdi geçti çok şükür yani olabilir bebeklerde kansere bağlamayın hemen Allah korusun 
0 oy
önce (1,458 puan) tarafından
Annem dil kanseri tedavisi oldu bu süreçte yanındaydım. Dil kanseri çok farklı birşey, kanser hücresi dil içerisinde büyüyüp şişkinlik yapıyor ve sanki ayrı bir dil çıkmış gibi duruyor. Bunun o hastalıkla hiç bir alakası yok boşuna korkma yani.
0 oy
önce (13,371 puan) tarafından
Harita dil. Tam sebebi bilinmemekle birlikte risk taşımaz. Enfeksiyon döneminde artar. Benim kendimi bildim bileli var özellikle son dönem virüsleri tat almayı baskılayacak şekilde Dili buna çeviriyor.
0 oy
önce (5,555 puan) tarafından
Demir eksikliği vardır veya harita dil olabilir bunda genetik maalesef. 
0 oy
önce (843 puan) tarafından
Harita dil diye biliyorum bunu korkulacak bişey değil  instagramda Dr Rifat can Öztürk diye bi doktor var takip edebilirsin o paylaşmıştı bunun aynısını soru cevapta yapıyor 
0 oy
önce (1,455 puan) tarafından
İnternete basim agriyor yazsam timor cikiyor zaten .canim

Allah korusun  insAllah kotu birsey yoktur en iyisi doktoruna bir danis

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 117 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
8 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (89 puan) tarafından soruldu
0 oy