+1 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (68 puan) tarafından
Kızlar vajinamda mantar var aylardır ama kaşıntı falan yok sadece akıntı var fitil kullandım kaç gün içinde arıyor vücuttan ovulasyonum yaklaştı hamile kalmak istiyorum sizce kaç gün beklemeliyim? Doktor ilacı kullanırken ilişki yok dedi ilaç bitti 

1 cevap

0 oy
(1,035 puan) tarafından
Canım önce enfeksiyon ne durumda onu kontrol ettir öyle hamile kal, gebelikte enfeksiyon iyi birşey değil 
(68 puan) tarafından
Yani kullandıktan sonra ilaç geri çıkıyor enfeksiyonum çok yüksek derecede değildi ben kürtaj oldum bir kaç ay önce belki bebeği enfeksiyon yüzünden kaybettim diye ilaç kullanmaya başladım ilacı bana hamile olmadan önce vermişlerdi şimdi kullandım ama aşırı bir enfeksiyonum yoktu hatta gebelikte doktora söylemiştim sıkıntı yok demişti şimdi tekrar hamile kalsam aynı şeyleri yaşar mıyım diye korktum sorayım dedim ilacın reçetesinde de birşey yazmamışlar internette de yok
(1,035 puan) tarafından
Canım fitil kullanırken ilişki önerilmemesinin sebebi fitil çözelti olduğu için sabaha kadar içinde enfeksiyon ile savaşır zaten. Şuan hamile kalman ile fitilin bir bağlantısı yok ondan dolayı hamile kalabilirsin bittiği için fitil
(68 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
19 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.

410,959 soru

12,367,107 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...