+2 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bugün Konya da bina çöktü önceki gün yangın çıktı . Çok etkilendim gerçekten hayatımız aslında pamuk ipliğine bağlı … bir şeyleri kafaya çok takıyoruz gerçekten . Boş şeyler için böyle konuşuyorum . Birikim yapmak için para biriktiriyoruz mesela öldün ailecek paralar puf. Otelin önünden lüks arabalar çekildi ama sahipleri artık yoktu . Çocuklar vefat etti . Şu an hala Konya da kurtarma çalışmaları sürüyor . Yani bu dünya için en ufak şeyleri kafaya takmamak gerek aslında maddiyat Önemli ama kefenle gelmiyor . Geleceğimiz var mı yok mu o da meçhul Bundan sonra üften püften canımı sıkmak yerine hayatımı yaşamaya karar verdim gerçekten olmuşla değilde artık olacakları kendim oluşturarak yaşamaya karar verdim . Yapacaklarınızı asla ertelemeyin kızlar .. 

14 Cevaplar

+2 oy
(4,823 puan) tarafından
Bebek uyumadı bir türlü yoruldum iyice 
tarafından
Bebek bakımı çok zor ya Allah yardımcın olsun . Ben bir yaşına kadar ailemle baktım oğluma yoksa çok zorlanırdım kafayı falan yerdim .
(4,823 puan) tarafından
Gerçekten zor oluyor bir de ben gurbetteyim kaç aydır uyku uyumuyorum unuttum
tarafından
Allah evladına uyku versin ❤️
(4,823 puan) tarafından
Amin canım ♥️
(62 puan) tarafından
Bende aynı şekilde yeni doğan bebeğim uyutmuyo kaç gündür uykusuzluk çekiyorum başım dönüyor
-Reklam-
+1 oy
(1,446 puan) tarafından
Oğlum uyumadığı için hâlâ ayaktayım o kadar haklısın ki söylediklerinde Allah sonumuzu hayır eylesin 
tarafından
Tabii ne kadar çok yorulursa yani keyfi yerinde olurda o kadar rahat uykuya geçer
(1,446 puan) tarafından
İnşallah böyle devam eder ablası senin oğlun kaç yaşında
tarafından
İnşallah canım benim oğlum 2 yaşında :)
(1,446 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın Rabbim bütün evlatlarımızı korusun
tarafından
+1
Amin amin amin
+1 oy
(290 puan) tarafından
Ablacım valla piskolojik olarak bittim Yemin ederim haberleri izledikçe Daha çok üzülüyorum hem hastayım hem Haberler falan gerçekten Ne yapacağımızı şaşırdık Hem 2 çocuğum var hem onları düşünmekten Kafaya takmaktan Çok Zor devirde yaşıyoruz Allah'ım Bidaha yaşatmasın Yangını depremi Cinayetleri yemin ederim Artık Ülkece üzülüyoruz hepimiz Hem Kafamı iyice taktiktan sonra bu aralar rüyalar gördüm görüyorum hayla Sabah kalkınca morel bozuk hem keyfim yok oluyor Allah'ım hayrimiz sonumuz olsun Gerçekten isteriz ki her yıla iyi bı haberler alalım güzel günler geçirelim çocuklarımız geleceğini güzel olsun Ama Malesef gittiğimiz gibi olmuyor :((
(290 puan) tarafından
Bide bişi daha sorucam sizin Ordaki şehirde öyle mi bilmiyorum ama Bizim burda nerdeyse Aralıktan beri Havalar güzel Hem tam bahar havası Gibi Hiç kış buz gibi sogu yok oda 1 gün oldu soğuk yağmur yağdı Ondan Sonra Baya hava bahar gibi Bugün de öyleydi evde sıkıldım bunaldım haberleri izleye izleye Morelim bozuktu dışarıya çıktım Cidden güzel hava acaba Bunun bı habercisi varmı Yani kış tam soğuk olması gerekiyor:/
tarafından
Valla canım Bayburt aslında tam olarak kendi mevsimini ve iklimini yaşıyor şu anda yani normal soğuk karlı yağmurlu
(290 puan) tarafından
Valla burda tam Bahar havası soğuk değil nerdeyse valla bu arada yağmur başladı Allah'ım bereket yağıyor:))
tarafından
Sen neredeydin :)  ayy hadi bakalım
(290 puan) tarafından
Şehir Olarak mi ablacım
+1 oy
(965 puan) tarafından
Bebeğimi uyutmaya çalışıyorum 5 yaşındaki çocuğumda biz uyumayana kadar uyumuyor iyi hissetmiyorum 
tarafından
Bende kardeşimi çok seviyorum hemde annem babamdan çok daha severdim eskiden :) şimdi oğlum var ondan öyle dedim :) öyle seviyorum ki oğlum bile görünüşü kardeşime benziyor :) sevmek ayrı kıskanmak ayrı sevsem de bir o kadar kıskanırdım :D alışacaktır elbet
(965 puan) tarafından
Rabb'im bağışlasın canım ♥️ beklemedeyiz bizde inşallah :D
tarafından
Kız bizim kıskançlıklar yeni bitti sen düşün hdjdjd
(965 puan) tarafından
Darısı başıma:))
tarafından
Amiiin :)))
+1 oy
(641 puan) tarafından
Bebem uyandı uyutmaya calisiyorum emzirdim 
(641 puan) tarafından
Ve hala uyuyamadik
tarafından
Kaç aylıktı
(641 puan) tarafından
2 buçuk
tarafından
Ayy daha çok minnak ya
(641 puan) tarafından
Öyle canım zor uyumustu zaten şimdi yine uyanigiz bakalım ne zamannuyuvaz
+1 oy
(1,678 puan) tarafından
Çok haklısın canım son olaylardan ben de bayağı etkilendim.. eşim bir haftalık izin aldı, illa otele gidelim dedim 5 aylık bebeyle gidilmez de işte. Zaten para da yok. Üzüldüm tatil yapanlara imrendim kendi gönlümden.. Bu yangını duyunca o geldi aklıma.. en lüks otellerden biri ama ihmal yüzünden çoğu hayatını kaybetti.. Allah rahmet eylesin gerçekten pamuk ipliğine bağlı herkesin hayatı.  Her şey boş.. 
tarafından
+1
Bende tatile gitmiyorum evlendiğimden beri . Ailem de normalde gider ama ben eşimsiz gitmek istemiyorum o da çalışıyor farklı şehirde öyle izin de alamıyor hani bir geçen sene bizi almaya 3 gün izin alabilmişti yıllık izninden bende çok imreniyordum ama işte paran da olsa olmasa da ölümün nereden geleceğini bilmiyor insan ama yanarak can vermekte çok ağır ilahi takdiri belkide ama bu bence bir cinayetti .
(1,678 puan) tarafından
Aynen canım benim :(  inşallah suçlular en ağır şekilde cezalandırılırlar
tarafından
+1
Sanmıyorum ama inşallah
+1 oy
(2,694 puan) tarafından
Benim koca işten geç geliyor onun yemeği çayı derken kalıyorum bu saatlere
tarafından
Kız senin kocan ne iş yapıyo
(2,694 puan) tarafından
Normalde kuaför ama bu aralar garsonluk yapıyor canım
+1 oy
(4 puan) tarafından
Bu gun sezeryanim var o yuzden uyamiyorum heyacandan ne olacak deye
tarafından
Aaaa hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(4 puan) tarafından
Cok sagolun Amin insAllah
+1 oy
(344 puan) tarafından
Çocuklar hasta domuz gribi biri bitti diğeri başladı falan falannn
tarafından
Salgın var berbat hastaneler tıklım tıklımmış bizde çok korkuyoruz o yüzden çok nadir çıkarıyorum oğlumu dışarı artık ve eşime de sürekli tembihler yağdırıyorum
+1 oy
(13,898 puan) tarafından

image

Tam izliyorum haber postun çıktı 03:54

Yatacağım ben de şimdi 

tarafından
Bende uyuyamadım hala ya
+1 oy
(1,099 puan) tarafından
Bir tane video izledim İdil'im dündü herhalde , tiktokcu bir kadın "geceliğine 30 bin TL verip lüks içinde yaşamış hep, şimdi ben o kişiye neden üzüleyim zengine üzülmem" gibisinden birşeyler zirlavamıştı tam hatırlamıyorum. 

Çok sinirlerimi bozdu sen şimdi böyle söyleyince aklıma o kadının söyledikleri geldi 
tarafından
Gördüm onu insan israfı .
+1 oy
(530 puan) tarafından

Ya bizler böyle evlerimizde TV'den izlediklerimizle bu kadar etkilenip kötü olmuşken orda yangından sonra hemen peşinden kayak yapan insanları anlayamıyorum ya bende iki gündür bunlara takılmış durumdayım. Zaten artık insan canı o kadar ucuzki herşey kaçak göcek denetimsiz falan oralar apayrı bir dünya ama böyle acılardan sonra insanların saçma sapan tepkisi hareketleri benim daha çok düşünmeme uzulmeme sebep oluyor. 

Artık klasik insanlık nereye gidiyor lafı çok doğru oluyor. Biz ne ara bu hale geldik bu kadar duyarsızlastik, insanı değerlerimizi kaybettik?
Ölenlere yazık çok kötü bir şekilde öldüler ama onların yaninda bizlere de yazık insani değerlerini kaybetmiş bir toplumun içinde yaşamaya çalışıyoruz. Bunu sadece Türkiye olarak bahsetmiyorum tüm dünyadan bahsediyorum.
+1 oy
(5,166 puan) tarafından
Ben hic haber izlemiyorum. Bilmiyorum dogrumu yoksa yalnismi yapiyorum. Azerbaycanda ucak kazasi olmustu. Artik ondan kacamiyordum. Heryerde paylasiliyordu. Psikolojim iyoce bozulmustu. 

Bir kac gün once polis 5 tane okuldan gelen ogrenciyi vurmua öldürmüş Azerbaycanda. Esim yanımda habersiz vurma anini gosterdi .beynimden cikmiyor. Kisacasi gercekten kalbim bu asrin dengi degil. 
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Hiç birimizin garantisi yok bu yüzden yeni kıyafetlerimi saklamam giyinirim çocuklarıma en markasını giydiriirm iciririm dugunumden kalma altinslrim var ölüm kaza bela olmazsa oturduğumuz ev kızımla oglumun altinlsrim bir kaçı oğlumun bir kaçı kızımın onlar için saklıyorum birikimdr yapmıyorum sadece kötü günler için 1 2 altın köşeye attım çocukların harçlığını toplar altın yaparım onların geleceği için dediğim gibi kaza bela olmazsa 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 281 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 354 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (810 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 596 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.