0 oy
87 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından
2 yașındayken başladı ve hala sürüyor kafasını sola gözlerini sağa cevirerek birşeye odaklanırken yapar tv izlerken de yan bakıyor göz doktorunda herşey iyi cıktı doktor tik dedi bunu yaşayan duyan gören oldumu

ellerini daha doğrusu parmaklarını şıklatıyor gibi yapar herzaman değil aöa mesela

balıl görünce küçük tür hayvanları hareket halinde görünce veya kücük toplar hızlıca yuvarlanınca bu tarz şeylerde veya önünden birşey cok hızlı gecınce hemen parmaklarını ıle o hareketi yapar 

cevap icin şimdiden teşekkür ederim

2 Cevaplar

+1 oy
önce (130 puan) tarafından
Öyle yaptığında ilgisini dağıtın başka şeye yönlendirin diyor doktorlar
önce (3 puan) tarafından
Tv bakarken sürekli yapıyor düzeltsem bile
-Reklam-
0 oy
önce (940 puan) tarafından
3 senedir bikmadan usanmadan cocugunuzun su yan bakma olayina odaklisiniz anliyorum.annesiniz ihmal.etmek.istemiyosunuz amaciiz erken teshis ama cocugunuzda otizm.yok bu bir tik zeka geriligi yok normal.adi altinda degerlendirelen cocuklar gibi degil her insan gibi o da kendine ozgu ozelliklere sahip hepsi bu litfen rahatlayin artik birden fazla.doktor gordu hic biri otizm demedi yani iciniz rahat etmiyor sizin gibi insanlar ariyorsunuz ama lutfen rahatlayip.zamana birakin artik cocugunuz NORMAL 
önce (1,008 puan) tarafından
3 yaşında ki çocuğun bu huyu 2 yaşından beri başladı diyor kız 1 senedir bu haldeymiş çocuk yani ☺️☺️
önce (940 puan) tarafından
ben arkadasi taniyorum canim
önce (3 puan) tarafından
Ben cocuğumu bunaltmıyorum veya ona bu hareketleri yüzünden endişeli olduğumu hicbir zaman hissetirmedim sadece bunu yaşayan belki bana buraya git bizde yaşadık bunu yap gecer diye bır yoruma ihtiyacım var cünkü doktor doktor gezdik evet ama hicbiri tik dışında birşey söylemiyor ama bunu yap gecer demiyor bazı anneler ergoterapist iyi geldiğini söylediler doktprlara danıştım şimdi randevu icin bekliyoruz doktorlardan daha iyi anlayan almanyada spz diye gecen biryer bu tarz sorunlar yaşayan oraya gidiyorlar oğlumu oraya götürücem doktor gönderiyor bizi oraya zaten ama doktor bize ergoterapiye göndermiyor tartışma yaşıyoruz zaten bu burda doktpr değiştirmek cok zor bu spz dediğim yerde 1 yıla yakın bekliyorsun  yani kusıra bakmayın ama insamlık hali anneler düşünceye varıyorlar hele benim gibi yanlız olanlar...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu

410,765 soru

12,360,162 cevap

41,422 kullanıcı

Kategoriler