+1 oy
34 göst.
önce Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından
Merhaba kızlar size danışmak istedim korkuyorum da göğsümde elimi atınca misket kadar bi sertlik var adet dönemime yakın ağrısı oluyor ama şu sertlik kızım baya küvezde kalmıştı o zaman pompayla sağım yapıyordum bu sertlik o zamandan var ama sanki artık ağrı var ptesi ye genel cerrahi ye randevu aldım inşallah kötü bişey değildir 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından
İnşaAllah güzel bir sonuç alırsın canım❤️
önce (727 puan) tarafından
İnşallah canım interneten bakınca Allah korusun da kanser oldum resmen
önce (3,603 puan) tarafından
Ayy bakma oralara lütfen. Çeşit çeşit şey var doktor teşhis etmeden anlayamazsın. Sen içini ferah tut Rabbim kötü hastalıklardan korusun
Amin canım amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Emziriyor musun ?
Yok canım bu şişlik ta o zamandan kaldı bende süt kanalı tıkanmıştır diye düşündüm
önce (591 puan) tarafından
Aynı sorun üzerine geçtiğimiz günlerde doktora gittim. Ultrasyon istedi sağ göğsümdeki şikayet üzerine gitmiştim sertlik ve ağrı. Sonuç olarak iki gogsumde iyi huylu kist çıktı. Belirli aralıklarla kontrol denildi. Ve ayrıca adet donemlerinde ağrı olacagini belirtti doktor. Bu her kadında olabilecek bir durummus. İçini ferah tut. İnsaAllah korkulacak bişey çıkmaz. Geçmiş olsun.
Anladım canım İnşallah kötü bişey yoktur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer Bayram (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 97 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,333 soru

12,340,024 cevap

39,570 kullanıcı

Kategoriler

...