+2 oy
208 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (12,866 puan) tarafından

Kızlar var mı kullanan memnun musunuz oyalanıyor mu nerden aldınız hangi marka güzel tutuyor mu mıknatısları. Önerir misiniz yani kullanan varsa. Çünkü fiyatlı bi ürün almak istiyorum ama kalitesi iyi olsun diyorum. Uygun fiyatlılar nasıl acaba bilemedim sorayım dedim kullanan var mı?

image

6 Cevaplar

+2 oy
(84 puan) tarafından
Instagramda tunalı hayat diye bir sayfa var orada oğlunun baya oyalandığını söylüyor . Benm kızım var alıcaktım istemedi 
(12,866 puan) tarafından
Kaç yaşında kızın canım
önce (84 puan) tarafından
4 cnm
-Reklam-
+2 oy
(285 puan) tarafından

Direk fiyatı gözüme çarptı :)

(12,866 puan) tarafından
Bu baya uygun canım normalde 5 civarı fiyatları :)
(285 puan) tarafından
Öyle mi fiyat bilgim yok belki ondan pahalı geldi bana 5 civarı ise bu fiyat iyiymiş
+2 oy
(3,804 puan) tarafından
Sanırım gözde paylaşmıştı bunların mıknatısı çıkabiliyormuş. Aynı ürün mü bilmiyorum canım bilen varsa görür inşallah 
(13,417 puan) tarafından
evet ben yazmıştım görseli de attım aşağıya
+1 oy
(13,417 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

eğer çocuğunun ağza alma huyu varsa şimdilik alma.içindeki mıknatısları yutabiliyormuş

(13,417 puan) tarafından
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Almadım ama oyun alanında çok severek oynuyor . Almayı düşünüyorum.  Bime gelecek yanlış hatırlamıyorsam...
0 oy
(991 puan) tarafından
Arkadaşım temudan 195 parçasını 1000 liraya aldı çok memnunum diyordu. Orjinal markasının yurt dışından gelme 60 parçalık falan bir seti vardı renkleri falan canlı sadece yoksa mıknatıs vs hepsi aynı ben memnunum dedi baya da oyalanıyor çocuğu başında. Tabi biraz çocukla da alakalı kendi oyun kurmayı bilen her çocuk yeni oyuncak olunca baya ilgi gösteriyor ama bu tip oyuncaklar hayal dünyası ve motor beceriler için çok faydalı :) 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
3 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (4,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
10 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,971 soru

12,367,605 cevap

42,144 kullanıcı

Kategoriler

...