+1 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (612 puan) tarafından
Ayağımı burktum üzerine basınca fena bilekten ağrıyor sadece parmak ucu basabiliyorum otobüs desen uzakta geçiyor araba kullansam ya alçıya alırlarsa dönüşte ne yaparım ve beni götürecek kimse yok ağrım da yok beklesem geçer mi 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,514 puan) tarafından
Burkulmuş olabilir ama üzerine bastıkca da kötü sonuçlar doğurabilir.  Yani bastıkça acıyorsa bir röntgen çekilsin bakılsın derim birinin yardımı ile gidip gelebilirsin
(612 puan) tarafından
Teşekkür ederim en iyisi gidip geleyim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence git bn kurban bayramında damdan inerken elimde tabaklarla merdivenden düştüm ayağım burkuldu sürtünmeden ötürü bacak komple morardı daha Sabah hastaneye gitmiştim bide tekrar gitmedim düşüncede:(( keşke gitseydim aylarca morluk geçse bile ağrısını çektim ben 
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Benim bildiğim kadarıyla burkulmalardan dolayı tavuk derisi konulur üstüne bezle bağla akşam yatınca çıkar yada tuzlu hamur koyulur kayinvelidemden öğrendiğim bunlar geçmezse hastaneye git kırık çıkık olmadığından eminsen tabi hemen geçirir tavuk derisi 
(612 puan) tarafından
Tuzlu hamuru bende duymuştum eskiden annem yapardı hiç emin değilim ya bazen basabiliyorum bazen basamyorum
(1,349 puan) tarafından
Burkuldugu gibi tavuğun derisini koysaydin hiç birşeyi kalmazdı
(612 puan) tarafından
Hiç bilmiyordum canım keşke koysaydm
(1,349 puan) tarafından
Aklında bulunsun geçmiş olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 334 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 42 göst.
+1 oy
2 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,440,083 soru

23,674,690 cevap

309,830 kullanıcı

...