0 oy
64 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,274 puan) tarafından
Kızlar geçende sormuştum cevap yoktu gene soruyorum ya görümcemin 11 yıldır bebegi olmuyor yumurta rezervleri azalıyormuş erken menepoz olabilirmiş doktora gidiyor gebe kalmana hiç bir mani yok diyorlar eşi de gidiyor onda da yok ama olmuyo 4 5 kere tüp bebek denedi olmadı bildiginiz iyi bir doktor var mı şehir fark etmez yani 5 6 seneye kalmaz menepoza girebilir bebegi olsun çok istiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından
Yaptıran bilen yok mu kız
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Ben de aynı sorundan muzdariptim. Çok araştırdım. Hepsiyle görüştüm. Hepsinden ayrı birşey ogredim.  istanbul tüp bebek merkezi aret kamar

Bahçeci tüp bebek merkezi remzi abalı

Moment tüp bebek merkezi Erbil yağmur.

Yasemin çekmez. Bunların hepsi İstanbul. 

Bir de İzmir'de doçent doktor funda gode var medical park hastanesinde.İnstada hepsinin sayfası var. Girip bakabilir. Hepsi yumurta rezerv azliginda eniyileri. Ben hepsiyle görüştüm. Aret kamar da karar kıldım. Tuttu ama düştü. Sonra kendiliğinden oldu. Rabbim iyi anne baba olacak  kimsenin kucağını boş bırakmasın.
(1,274 puan) tarafından
Amin canim çok teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(16 puan) tarafından
Merhaba bende aynı durumu yaşadım 27 yaşındayım erken menopoz tanısı aldım yumurta rezervim hiç yok tüp bebek bile olmaz dedi doktor. 1 evladım var benim o yüzden dert etmedim Rabbım ona sağlık versin diye avundum. Tek isteğim adet olmaktı çünkü gerçekten çok zor adet olamamak sürekli bi siskinlik ağrı durumu neyse. Geçtiğimiz Eylül ayında diyetisyene gittim online bi diyetisyen. Hacamata gittim diyetin 3.haftasinda 2 sene sonra ilaçsız adet oldum. Adetliyken hormonlarma baktırdım fsh lh prolaktin hepsi normale gelmişti erken menopoz tanısı atlattım ama doktor bazen erken menopoz hastalarında senede 2 3 kere testlerin düzgün çıkabilecegini söyledi. Tam 1 ay sonra yine adet oldum kendiliğinden. Fsh yuksek ckti ama tek başına bisey ifade etmez dendi. Ertesi ay yine adet oldum çok şükür. Tekrar doktora gittim

Erken menopoz yok oldu ama yumurta rezervi hiç yok istersen tüp bebek deneyelim dedi doktorum ama ben nu psikolojiyi kaldiramayacigimi durumu kabullendigimi bir evladim olduğu için istemediğim söyledim. Yine ertesi ay adet olacağım diye beklerken adetim 4 gün kala 2000 beta hcg ile gebe olduğumu öğrendim  biraz uzun oldu kusura bakmayın. Mucize oldu bizim için. Burada diyetisyen ismi vermek yasak mı blmiyorum o yüzden instagram dan araştırıp erken menopoz gebelik için çalışan diyetisyenler araştırın derim.. insallah Rabbım isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin 
(1,274 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hacamatın da faydası plur mu hacamat da yaptırsın mı peki
(16 puan) tarafından
Ben olur veya olmaz diyemem ama bende işe yaradı zaten covidden sonra düzenli 6 ayda 1 yaptırıyordum bu olaylar ayda 1 yaptırdım diyetisyen,doktor ve hacamatcinin da onayı ile. Faydasını gördüm çok suku 11 haftalik gebeyim insallh sagsalim kavusurum
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Tatlım, kuşum bende de erken menopoz başladı. Ankara'da yaşıyorsa eğer Fırat Mutlu ve Nagihan Cenvager ile görüşebilir. 

Benim durumum daha acil, 5-6 aya kadar vaktin var dediler (Bunu dediklerinde Eylül ayıydı) Olmazsa tüp bebek dediler. Bu iki kişiden çok memnunum ama ben tekrar anne olma kararı almadım. Değil tüp bebek korunmasız ilişki bile denemedim. O yüzden tüp bebek başarı oranları nedir bilmiyorum. Yaklaşımları çok hoşuma gitti. Diğer doktorlar gibi ticari yaklaşıp hemen tüp bebek demediler. Önceliğimiz senin menopozunu ötelemek çünkü erken menopoz beraberinde bazı hastalık risklerini de getirir dediler. En azından telefonda bir görüşsün derim. Dediğim gibi ben tüp bebek denemedim, süreci de fiyatları da bilmiyorum. Nagihan Hanım daha uygundur diye düşünüyorum çünkü Fırat Beyin muayene ücreti 3600 TL iken Nagihan Hanım 2500 TL'ydi.

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin görümcenin. 
(1,274 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim ponçiğim.. kendisine birebir ileticem ücret falan mesele degil diyo yeterki bebegim olsun diyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 27 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayferodemis (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1111 (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 17 göst.

412,008 soru

12,403,099 cevap

44,505 kullanıcı

Kategoriler

...