+1 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Mrb kızlar bu bip uygulaması sadece turkcell e özel diye biliyordum ben amaa play stroden baktım hat ile ilgili bişey değilmis herkes indiriyormus eşime zaten güvenim yoktu telefonunun şifresini vermiyordu bana sonradan çok ısrar üzerine verdi. Sonra bi akşam otururken bip bip diye telefonu çaldı baktı acmadı o aramamı dedim hayır diyo bide. Ertesi gün içime kuşku düştü baktım desen şifre vardı dedim sen bunu şifreli neden kullanıyosun ben şifresini bilmiyorum bu kendinden vardı dedi inanmadım beni sa.lak zannediyor . Sonra baktım 6 lı şifre pin yapmış bu sefer de hani bilmiyodun şifresini diyorum hala bilmiyorum o kendi öyle diyor benim aklımla oynuyor anlayacağınız . Bipi silip yüklesem geri şifre istermi benden mesela o uygulamaya nasıl girebilirim

8 Cevaplar

+1 oy
(545 puan) tarafından
Bipte sohbet sayfaları var oralara üye olmus olabilir
(545 puan) tarafından
Canım benim yaşadığım köyde de alt yapı yok bizde uydudan sinyal alan "BİZİM İNTERNET" Bağlattık
(1,274 puan) tarafından
Aaa nasıl oluyo o biz başvurduk  bi kaç tanesine arayıp alt yapınız yok hatlı internet alın dediler
(545 puan) tarafından
Yok canım ya taşımalı internet alcaksınız biraz pahalı taşımalı. O marka alt yapı istemiyo çatıya küçük modem gibi bi aparat koyuyolar kablo çekiyolar bir araştır istersen
(1,274 puan) tarafından
Tamam canım sagol
(545 puan) tarafından
Rica ederim cnm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalısırım
-Reklam-
+1 oy
(1,245 puan) tarafından
Mesaj sesi canım 
(17 puan) tarafından
Ama baya uzundu sesi arama gibi
(1,245 puan) tarafından
Üst üste gelmiştir mesaj ondan canım
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Silip yükle ben yıllardır kullanıyorum hiçte şifre falan yoktu bu erkekler yalan söyleyemeyi bile beceremiyor yada seni çok saf sanıyor sil geri yükle girişte de sohbet yedegini geri yükle yap varsa eger
(17 puan) tarafından
Geri yükleme özelliği var mı acaba inşallah vardır aynen öyle baya sala.k zannediyo beni
(1,274 puan) tarafından
İnşallah canım vardır
(108 puan) tarafından
Ben de bunu yazacaktım
0 oy
(3,806 puan) tarafından
Resmen çocuk kandırıyor kardeş. Silersen mesajlarda gider heralde
(1,274 puan) tarafından
Bazen telefonlar sohbeti gmaile yedekliyor ben yıllardır kaç kere whatsapı sildim telefon degiştirdim ama bütün eski mesejlar duruyı
(3,806 puan) tarafından
Benimki hep eksik gelirdi nedense düzenli yedeklememe rağmen. Senin eski nick neydi gı
0 oy
(276 puan) tarafından
Tlfonum ayarlarından şifreyi kaldirabilirsin canım eğer bipten sifrelemediyse
(17 puan) tarafından
Nasıll oluyor
(276 puan) tarafından
Ayarlardan uygulama şifreleme yazıyor bn vatsabima şifre koydum çocuklarım durum yapmasın diye ayarlardan oluyo tlfonun
(17 puan) tarafından
Kaldırmak içinde şifre gerekiyormu
0 oy
(9 puan) tarafından
Canım şimdi bende kaç yıldır kullanıyorum orda bisohbet sayfası var eşleşip biriyle konuşuyorsun resim atabiliyorsun istediğin her konuyu konuşabiliyorsun eğer eşin birsey karıştırmıyorsa marketten indirim mesajları da geliyor benim de öyle çünkü normal bisohbet sayfasina girmiyorsa kişileriyle de konuşabilir sesli görüntülü mesajlaşma hepsi var numarası onda kayıtlı olanlarla yada numarasıyla da aynı işte whatsapp gibi işte 
0 oy
(217 puan) tarafından
Canım sil. Kendi telefonunda indir. Onun numarasını gir. Kod gelecek onun telefonuna fark etmeden kodu gir. Öyle giriş yapabilirsin onun bip'ine
0 oy
önce (5,093 puan) tarafından
Cnm wp nasılsa oda aynısı olmuş her hatta indirebilir artı arama mesajlaşma ücretsiz orda netin yoksada ....spor mac eylence kalanlarida var nasıl ki oldu ki sildin tekrar yükledin kaldığı yerden devam etmiyor herşey siliniyor bilgin olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 250 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 423 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 568 göst.