0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından

image

Çamaşırlarım burası güneş görmedi icin kurumuyo yaz kış güneş Görmüyor sürekli nemli dahada çamaşırlar ıslak oluyor makinadan çıkıp serdimde dahada ıslak oluyor havada burada sürekli yağmur babama kurutma makinası Alcam borclarimiz taksitler bitsin de araaba almıştık kredi cekmistik babamda bugün alışverişe gittiğimizde elektronik mağazasına saptik uygundu bunu aldık sizce nasıl kullananiz varmi bu ısı pompalı yoğuşmali vs alan var dedim hangisi iyi dedim ben ne isterlerse onu satıyorum ısı pompalı soruyolar onu aliyolar dedi bizde bunu aldık uygundu çünkü 

7 Cevaplar

0 oy
(2,539 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ve çok memnunum kaça aldın 
(1,299 puan) tarafından
11500
(1,081 puan) tarafından
Çok uygun almışsın valla
(1,299 puan) tarafından
Demi banada uygun geldi satıcı dediki aldın aldın Fiyatı diğerlerini göre uygun babamda hesapta aklımda yokken aldı bir anda ağladım valla orda satıcı da niye agliyosun dedu bende babam herseyime yetişiyo sadece bir kere camasirlarim kurumuyo burda nemden güneş Görmüyor dedim hemen aldı dedim ağlama dağ gibi arkamda babam var diye sevinsene dedi
(1,081 puan) tarafından
Yaaa ❤️ maşallah Allah hayırlı ömürler nasip etsin babana inşallah
Eşim aldı ekimde 22 bine
(1,299 puan) tarafından
Hangi marka biz Altus aldık 11500
(1,081 puan) tarafından
Profilo :)
(2,539 puan) tarafından
Benimki de bunun aynısı eşim Arçelik fabrikasında olunca indirimli aldı o 8000 a aldık
(1,299 puan) tarafından
Ne zman aldiniz kullanali ne zaman oldu bazı yorumlarda tam kurutmuyo nemli kalıyor işte kıyafetlet çekti küçüldü demişler kafamda soru işareti oldu
(1,299 puan) tarafından
Güle güle kullanın sizde
(2,539 puan) tarafından
onu çoğu kurutma yapiyo bence 1 seneye yakındır kullanıyorum ben doğru programa atmak önemli hiç nemli bıraktığını görmedim ama yumuşatıcı kokusu gidiyo biraz onun için kurutma Topu kullanabilirsin
(1,299 puan) tarafından
Kurutma topuda Alayim ozaman bana çekme yapmasa iyi olur bide nemli kalmasa
-Reklam-
0 oy
(3,785 puan) tarafından
Benimki Altus 9 kg ben memnunum gayet benimki yoğuşmalı bende uyguna aldım çokta ilgililerdi kurdular gayet memnunum sanada hayırlı olsun canım gerçekten cok gerekli bir şey 
(3,785 puan) tarafından
10.500'e almıştım ben uygun diye almıştım
(1,299 puan) tarafından
Buda ısı pompalı deil galiba yogusmalida deil gördük beğendik uygundu aldık hem yoğuşmalı işi pompalı deilse sorun olurmuki iyimidir
(3,785 puan) tarafından
Canım senin bu attığın yoğuşmalı oluyor benimki de yoğuşmalı aynısı sadece kapağı farklı benimkinin kapağı komple siyah Ama bu yoğuşmalı benimki de yoğuşmalı bir sorun olmuyor yani kolay kurutuyor elektriği az bir şey fark edebiliyor o kadar
(3,785 puan) tarafından
Bu arada bu attığın Benim internetten baktım ısı pompalıymış
(1,299 puan) tarafından
Buna benzer aldık ama bilemedim valla neyse gelince bakicam artık
0 oy
(47 puan) tarafından
Altusun bütün beyaz eşyaları var kurutma hariç çok memnunum kurutma almayı planlıyorum galiba onuda Altus alicam...
(1,299 puan) tarafından
Bende Altus aldim bakalım memnun kalcakmiyim
0 oy
tarafından
Altus Arçelik Beko Grundig bunlar aynı firma zaten 
(1,299 puan) tarafından
Aynen öylede ısı pompalı yoğuşmali vs ama nasıl acaba dedim bu normali galiba
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Ben Altis kullaniyorum arcelikle aynı motora sahipler sadece markası farklı. Yengem arcelikte çalıştığı için o söyledi.. motorları aynı diye ve ben memnunum 
(1,299 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,709 puan) tarafından
Ben kullanıyorum gayet iyi memnunum
(1,299 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bazı yorumlarda çekme yapıyor çamaşır yıpranıyor küçülüyor nemli çıkarıyor dediler kafamda soru işaretleri olduda
0 oy
(1,124 puan) tarafından
bende kullanıyorum çok memnunum mayıs da aldım 8 bin sen kaça aldın 
(1,299 puan) tarafından
11500 aldık bizde acaba çekme küçülme nemli bırakma yapıyormu yorumlarda öyle gördüm bazıları öyle demiş kafamda soru işaretleri oldu ama memnunum dediniz iciim rahatladı insan bişey alınca illa iyimi kötümü ettim almakla diye vesvese ediyo birinin yorumuna ihtiyaç duyuyor da sagolun
(1,124 puan) tarafından
iyice temizlemen lazım birde içine basarsan tabi nemli kalır cnm okadar da değil buda kurutma hayırlı olsun buarada
(1,299 puan) tarafından

Teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 166 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
18 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevg. (4 puan) tarafından soruldu