+1 oy
302 göst.
önce Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Selam kizlar,biliyosunuz yeni hamile oldugumu ogrendim ama kafamin ici cok dolu ,nedenlerim vr ben planli gebelik istiyordum eşime kac defa dedim.1 kereden tutmaz dedi ve oylede oldu tuttu. Buyugum 5 yasinda seneye 1. Sinif eee nasl ilgilencem ,kucugum 3 yadinda bana asiri bagli brnsiz uyumaz bile smdi ona nasl bakcam ,ayrica psikolojim de bozulmustu son 2 sydir kendimi cikmazda hissediyorum .. esime surekli sdn bencilsin diyorum kendj cocuk seviyor istiyir diye 3. Yaptik hic mutlu degilim bu ara hic isyan etmek istemiyorum ama elimde degil :( korkuyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (933 puan) tarafından
gercekten okirken bunaldim Allah yardim etsin iste bu sebeple Allah ogluma uzun saglikli omur versin ben tek cocuk taraftariyim 
önce (126 puan) tarafından
Bendee 2 kizim var cok sukur asla istemiyordum asla ama esimin yuzunden oldu
önce (933 puan) tarafından
kocalar ne kadar bencil ya canim iyi dusun bebegin hisseder :(
-Reklam-
0 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Yine başladın.  Daha şimdiden böyleysen ilerde neolacak.

Bilmiyorum ne olacagini
Hakli sebeplerim vr benim
Senin kocana dayak atmak lazım.  Neden sen bu haldeyken 3.cocugu istiyor ?
Kac defa uyardim onu simdi olmaz dedim ,planlarim var dedim
Annen bacın varsa destek olsunlaar
0 oy
önce (2,112 puan) tarafından
Ay bismillah öyle deme canım ya Allah vermiş işte kıymetini bil,benim kuzenimin eşi var 13 senedir çocukları olmuyor herşeyi de denediler olmuyor yani.

Olan olmuş, şimdi sen eksrta bunu da takarsın.planli değildi ama olsun şükret isyan etme bebeğine de stres geçmesin.Sen çok güçlüsün,olan olmuş yapacak bir şey yok.
İnsnki hic isyan etmek istemiyorum:( ama dusinunce elimde degil kizlarim kicuk cunku
önce (2,112 puan) tarafından
Eşinde gerçekten çok bencilmiş Allah yardımcın olsun,sen bu haldeyken nasıl böyle kontrolsüz davranır.
0 oy
önce (4,895 puan) tarafından
Bence burda hata sadece kocanda değil. 

1. Zaten çok ciddi psikolojik sorunların var 

2. Hazır değilim diyorsun 

3. Kocanın istediğini bile bile nasıl korunmasız ilişkiye izin verirsin? Normalde hamilelik, çocuk konusunda asla kimseyi yargılamam haddime değil ama bunda tutamadım kendimi. Olmuşa ölmüşe çare yok artık. Pskiloğa gitmeye devam et, ilaç değilde terapi ile tedavini sürdür. Kendin ve çocuklarının iyiliği için. Vitaminlerini düzenli kullan ve isyan etme artık bu süreci olabildiğince güzel geçirmeye çalış ki ileride o bebekte senin gibi olmasın 
Bakalim beni nasl gunler bkliyor
Güzel ve zor günler bekliyor hazırlıklı ol ☺️
önce (3,643 puan) tarafından
Bakıyorum hâlâ uzun uzun yazıyorsun hafsoş. Bakalım ne zaman bıkacaksın ahshah
Napayım ya hamilelik hassas benim için belki faydam olur diyorum
0 oy
önce (1,813 puan) tarafından
1 senede neler neler değişir bu kadar umutsuz olmayın. Çocukların da gelişme kaydedecek bugün ki gibi olmazlar ki 
İnsallah canim
0 oy
önce (2,556 puan) tarafından
Şuan teredütlerin  olacak tabi ama emin ol herşey yoluna girecek zaman öyle bi geçecek ki anlayamayacaksın, 

Hele kucağına alınca şükredeceksin iyikide olmuş diye
1. Sinifa baslicak kizim ve dogum tam o zamana denk gliyor korkuyorum
önce (2,556 puan) tarafından
Rabbim büyüktür canım korkma
0 oy
önce (204 puan) tarafından
Bnimde büyüğü 5 küçüğü 3 yaş iki çocuğum var bnde koca kurbanıyım 3 yolda ve psikolojik olarak çok kötüyüm hamilelik ayrı zor hayatla mücadele ayrı zor Allah yardım etsin bize
İnşallah ama şimdiden okdr ağrım var ki  ve mide bulantısı öldürüyor beni kaç haftalık sin sen ben 12 haftaya giriyorum
Masallah benkm daha yeni 4 haftaya girdim
Geçer bu zamanlar inşallah ben haftam büyüdükçe korku başlıyor normal doğumdan çok korkuyorum senin sezeryan mı olacak
Evet canim3. Sezeryan cok korkuyorum bende
Allah yardımcımız olsun inşallah ❤️
0 oy
önce (511 puan) tarafından
Rabbım sana akıl beden sağlığı versin bacım 
0 oy
önce (3,105 puan) tarafından
Bu çok yanlış bı dusunce kocam istedi yaptık asıl kadın istemeli o gücü o Sabri kendine bulmalı ki.cocuk.yapsin erkekler ne kadar sabır gosteriyor ilgi alaka tüm yük annede bitiyor manavı olarak ..
0 oy
önce (2,708 puan) tarafından
Hic korkma benimki 4 yasinda 2 yasinda ve 1 aylik kucagimda kendi rutinini oturtunca zor gelmiyor illaki darlaniyorsun ama onada yapck bisey yk 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
20 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.

410,440 soru

12,344,962 cevap

39,988 kullanıcı

Kategoriler

...