Size az önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum ..
Biz Trabzon da oturuyoruz görümcem de Rize de Rize de esimlerin köylü birinin düğünü varmış bana önceden bir şey demedi babası köyden gelecekmiş bugün saat birlerde beni aradı her ihtimale karşı evi toplar misin diye çalıştığım için ev biraz daginikti neyse biraz da hastaydım...
Eşim eve geldiğinde kayınvalidem aradı eşimi ben hasta olduğum için eşim gidecekti sadece düğüne kayinvalidm arayınca beni soracağını biliyorum hemen çünkü hep öyle yapıyor mesela eşim diyor ki selam söylüyor diyor benim için oda hemen diyor niye konuşamıyor mu .. şimdiye kadar eşimin ailesiyle birşeyler yaşadım zaten kalp kırıcı .
Neyse hemen dediki baban Rize de kalacakmış sen geçiyor musun özlem evde mi götür onu da eşim de dediki o hasta gelmeyecek dirilir dirilir gotur diyor kayınvalidem hep bu kafada bı insan olduğu için bana geldiler artık ve bir hareket yaptım eşime doğru oda sen ne diyorsun ya diye üstüme yurudu ben sussss diye bağırdım kavga ettik .
Az önce beni aramış kayınvalidem açmadım.
Eşime de dedim annenden de senden de nefret etmeye başladım ****** git ozaman dedi .
Siz olsanız ne yapardınız
Kendi ayaklarımın üstüne durana kadar da gitme şansım yok ...