+4 oy
1,390 göst.
önce Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Kızlar dogurmatik oldu karşıma çıktı bugün siz ne düşünüyorsunuz 

Bide şey diyor:Ddinliyiruz ama yargılanıyor uz hayır şunu anlamıyorum bunlar nasıl sakin bakıyor yani hiç mi canları acımıyor doğumda ay aklımda deli sorular 

45 Cevaplar

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Canım herkes öyle hastaneye gidip, saatleece doğum ağrısı acısı mı çektiğini mi sanıyorsun? Ben kendi isteğim ile genel anestezi sezaryen oldum. Ağrısız hastaneye girdim, ameliyat girdikten 20 dakika sonra çocuk doğmuş. Gözümü açtığımda her şey bitmişti, kuvvetli bir ağrı kesici verdiler. Sadece bir saat ağrım oldu. Böyle maddi düzeyi çok yüksek insanların, uyandığında o ağrısı bile olmaz emin ol. Ona göre işlem yaparlar. : } 

5 çocuk konusuna gelirsek, önemli olan maddi manevi yetebilmek. Biz gibi orta düzeyde gelir sahibi insanların 2. çocuğu yapmasına bile denk olabilir.
önce (133 puan) tarafından
Haklısın canım 
-Reklam-
0 oy
önce (35 puan) tarafından
Ne kadar parada olsa bakicida baksa cok zor oluyor.Insanin bedenide cok yoruluyor.
0 oy
önce tarafından
Benim evimde de o kadar bakıcı olsa bende her sene dogururum ayrıca prenses doğum yapıyor Muş bildiğim kadarıyla acı çekmiyor  yani çok fazla bende dogururm o kadar 
0 oy
önce (603 puan) tarafından
Benimde çocuklara bakıcı baksa evi temizlikçi yemekleri aşçı ev işlerini hizmetçi yapsa 5 değil 10 tane dogur
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Arka arkaya dogurmak 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,657 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy
12 cevap 854 göst.
0 oy
15 cevap 486 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (82 puan) tarafından soruldu

410,652 soru

12,354,368 cevap

40,811 kullanıcı

Kategoriler

...