+4 oy
1,369 göst.
önce Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Kızlar dogurmatik oldu karşıma çıktı bugün siz ne düşünüyorsunuz 

Bide şey diyor:Ddinliyiruz ama yargılanıyor uz hayır şunu anlamıyorum bunlar nasıl sakin bakıyor yani hiç mi canları acımıyor doğumda ay aklımda deli sorular 

45 Cevaplar

+11 oy
önce (104 puan) tarafından
Bunları konuşucağımıza acılarımızı konuşalım boludaki yangını konuşalım diğer kayıplarımızı konuşalım bu kadın kim ki soytarı !
önce (133 puan) tarafından
Onu utmadik unutmuyoruz elimizden birşey gelse keşke diger
Çöken bina içinde insanlar içinde çok çok üzgünüm Allah ölenlere rahmet Kalanlara sabır
Yaralılara acil şifalar versin
önce (104 puan) tarafından
Aminnnn çok acı şeyler maalesef.
-Reklam-
+5 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Antifenomende gördüm bakıcıları canim ama çocuklar sevgisiz büyüyordur instagramin bir de arka yüzü var 
Aynen öyle yazık daha küçük bebeği varmış kız TV de görmüştüm bide burda yazmışlardı
önce (4,253 puan) tarafından
Evet, üstelik sağlıkçı bedeni için peşe peşe hamileliğin iyi olmadığını biliyor
+3 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Ay bende bugün böyle bir post açacaktım vazgeçtim :DKocası diyo bu nasıl bir doğurganlık hahaha:D

Her çocuğun ayrı bir bakıcısı var, para var  kaç tane yaparsa yapsın ;)

Ahahhaa tüh sen açınca keşke yazsaydım.dur ben kapayim sen aç ahahahah kocasınin dediği hele
+3 oy
önce (377 puan) tarafından

Benim tek çocukta pertim çıktı bunlar bu kadar çocuğu nasıl doğuruyolar bende anlamadım gitti  :woot:

+3 oy
önce (45 puan) tarafından

İnsanların hayatları kimseyi ilgilendirmez şimdi böyle yazıyorum ama şimdi diyeceksiniz ki savunuyorsun asla ve asla savunmuyorum tanımadığımız Instagramdan biri işte cocuklariyla içerik üretiyor herkes tepki veriyor kan bin yorum kaç bin izlenme onları sayısız para kazandiriyor sonra diyorlarki bu kadın niye bu kadar doğuruyor nerden bu kadar para geliyor vs. Emin olun kimse bunu bu kadar merak etmezse kimse takip etmezse kimse storylerini izleyip yorum yapmazsa hiçbir kazancı olmaz çocukların bakıcıları var bizler sayesinde kadına para kazandırıyoruz o da mis gibi hayat yaşıyor durum bu malesef.... Ayrıca Instagramdan bu kadar içerik üretip para kazandığı için kendi mesleklerini bırakan kac tane doktor avukat var. Örnek vereyim halilisko nasıl ünlendi de yeni ev aldılar dimi bı kaç aya kalmaz range roveri paylaşır;)

+2 oy
önce (3,849 puan) tarafından
Az once gordm bende. Anam bu kadinin hamile gecirmedigi yil yok. Cani bikmiyormu usanmiyormu. Bu nasil kendine eziyet etmek 
Ahahahahaa haykırdım tavşan gibi
+2 oy
önce (5,362 puan) tarafından
Benim çocuklara da bakıcı baksa bende o kadar doğururum cnm 
Bakici ablalar artık dile gelecek yeter diye daha doğurur kız o seneye
önce (5,362 puan) tarafından
+2
Takipçi kazanmak için yapmış olduğu bir şov bence
Aynen öyle
+2 oy
önce (56 puan) tarafından
Bizi ilgilendirmez,  beş cocogu olan sadece ozlem de değil tanımıyorum ama ünlü ya da değil tavsan demeniz yanlış .
+1 oy
önce (2,937 puan) tarafından
Daha yeni gördüm buraya girdim senin postunu gördüm,bu kadın kendine hiç acımıyor mu,tamam çocukların bakıcııları olabilir ama yani o çocuğu taşımak doğurmak zor iş ,bedenine yazık valla
Yani bilemedim kız ahahahhahaha daha kalp.atisi bile yok
+1 oy
önce (511 puan) tarafından

O kim ki :D 

önce (10,277 puan) tarafından
Bu man.yak karıyı bilmiyor olamazsın hulyosum :D
Bende sosyal medya yok balım yaa o yüzden kimseyi tanımıyorum inanki ☺☺
önce (10,277 puan) tarafından
Bende de yok kuzum da youtube'da veya haber kanallarında fln dolaşırken karşıma çıkıyor bazen :D sevimsiz fenomen
Ayyy youtubede yemek ve müziklere bakarım ☺☺ hep onlarla ilgili şeyler var şimdi gidip yazdim baktim aboooooo o ne öyle zurna ağızlıya bak sen bir de fenomenmiş teyyy ☺☺☺
+1 oy
önce (3,581 puan) tarafından
Zengin olmakla sevgi satın alınmıyor bence 

O çocuklar ilgisiz sefkatsiz büyüyor 

Bakicilarla büyüyor 

Çok düzensiz saçma bi aile hiç sevmiyorum
0 oy
önce tarafından
O gerçekmiydi ya? 
önce tarafından
Derdi erkekse oldu işte
önce (1,368 puan) tarafından
derdi para kazanmak dogum yapmasa nasl gundemde kalcak ki habire doguruyor dogurdukca takipci sayisisi artiyoo eee buda para demek
Haklısın canım
önce tarafından
Saçmalık bir tane olsun mutlu olsun
önce (6,163 puan) tarafından
+1
evet derdi oara. cocuklari ve aile hayati uzerinden  kendini pazarliyor.yeniden hamile kalinca gundem oluo. cocuk dogurmak zor bise degilki. bakmak mesele. e bunlar her cocuga ayri bakici evde yemekleri yapan temizlige bakan birileri de olunca napsin iki cck sevecek alttarafi bide emzirecek emziriyorsa . tek yükü bu olur yani. bide  hamile kal ye ic kilo al sonra zayifladim diye cay kahve sat.
0 oy
Hepsine eşit sevgi hepsine yetişmek ne bileyim yani 
0 oy
önce (1,919 puan) tarafından
Özlem kim kız 
Adı Özlem değil mi kız yanlış mı dedim rakip etmiyorum tesadüf gördüm çok duydum fenomen mis
0 oy
önce (3,403 puan) tarafından
Tesadüf karşıma çıktı, şaşırmıyorum bundan para kazaniyo ve bir sürü yardımcısı var, doğuma gelirsek parasını verip prenses doğumu yapıyodur az acıyla 
Kız benimde yoksa bakmam ona
0 oy
önce (3,636 puan) tarafından
Güzellikmagazini sayda var 5 gün önceden demişti ifşa etti 
Ahahahaha çılgın ya Türkiye nüfusu nu ustlenmeye karar verdi tavşan sey
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Ben 3. Gelecek diye korkuyorum ,maşallah ona ya bide cocuklwri ne kadar saglikli tombis masallah
+1
Nerden biliyorsun canım sağlıklı olduğunu bilemeyiz ki senin  postunu gördüm sağlıkla gelsin
önce (2,112 puan) tarafından
+1
Evet tombişler  maşallah ama kilo+sağlıklı demek değildir canım
0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
Makine mübarek
Ahahaa dimi
0 oy
önce (1,265 puan) tarafından
O bizim köylü yani kocası tayyar bey köylümüz kayananasının adı da hürü hatta soy isimleri özsefil ama degiştirip öz yaptılar :)
önce (1,265 puan) tarafından
Geçen bayramda çay bahçesinde gördüm yanında 4 5 tane bakıcı vardı kendi elinde video çekiyordu ha bire instagramda sözde bebekleriyle kendi ilgileniyo ya hep
önce (1,958 puan) tarafından
Bu yorumu görmüştü sanki önceden aklıma yer etmiş gibi.... Bizide para kazanmak için izlensin diye kullanıyorlar yapan yanlış şeylerle
önce (14 puan) tarafından
Ay ozsefil yerinde kopunt
0 oy
önce (3,062 puan) tarafından
Kendi bedenine saygısı olmayan bi kadın. Içerik üretmek gündemde kalmak için herşeyi yaparlar

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,657 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
12 cevap 847 göst.
0 oy
15 cevap 486 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (82 puan) tarafından soruldu

410,440 soru

12,344,961 cevap

39,988 kullanıcı

Kategoriler

...