Kızlar dogurmatik oldu karşıma çıktı bugün siz ne düşünüyorsunuz
Bide şey diyordinliyiruz ama yargılanıyor uz hayır şunu anlamıyorum bunlar nasıl sakin bakıyor yani hiç mi canları acımıyor doğumda ay aklımda deli sorular
Ay bende bugün böyle bir post açacaktım vazgeçtim Kocası diyo bu nasıl bir doğurganlık hahaha
Her çocuğun ayrı bir bakıcısı var, para var kaç tane yaparsa yapsın
Benim tek çocukta pertim çıktı bunlar bu kadar çocuğu nasıl doğuruyolar bende anlamadım gitti
İnsanların hayatları kimseyi ilgilendirmez şimdi böyle yazıyorum ama şimdi diyeceksiniz ki savunuyorsun asla ve asla savunmuyorum tanımadığımız Instagramdan biri işte cocuklariyla içerik üretiyor herkes tepki veriyor kan bin yorum kaç bin izlenme onları sayısız para kazandiriyor sonra diyorlarki bu kadın niye bu kadar doğuruyor nerden bu kadar para geliyor vs. Emin olun kimse bunu bu kadar merak etmezse kimse takip etmezse kimse storylerini izleyip yorum yapmazsa hiçbir kazancı olmaz çocukların bakıcıları var bizler sayesinde kadına para kazandırıyoruz o da mis gibi hayat yaşıyor durum bu malesef.... Ayrıca Instagramdan bu kadar içerik üretip para kazandığı için kendi mesleklerini bırakan kac tane doktor avukat var. Örnek vereyim halilisko nasıl ünlendi de yeni ev aldılar dimi bı kaç aya kalmaz range roveri paylaşır
O kim ki
410,440 soru
12,344,961 cevap
39,988 kullanıcı