0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (383 puan) tarafından
İzmir de şehir hastanesi veya buca kadın doğum hastanesinde bir doktor önerir misiniz? Bu zamana kadar hep özele gittim ama doğum fiyatları çok yüksek. Önerilerinizi bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(893 puan) tarafından
Şehire gittim hiç memnun kalmadım egeye gidiyorum suan 
(383 puan) tarafından
Bende gittim bende memnun kalmadım belki doktordan kaynaklıdır dedim
(893 puan) tarafından
Yok bende memnun kalmadım egeye gittim hemen tahlıl ultrason sürüntü testi yaptılar sanada tavsiye ederim
Sen nerde oturuyorsun
(383 puan) tarafından
Buca da oturuyorum 
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
İzmir dokuz eylül üniversitesi hastanesi prof Dr Mehmet güney
(383 puan) tarafından
Dokuz eylül bana çok ters kalıyor malesef 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Bucada 2 kere doğum yaptım kızım da çok rahattım hemşireler çok ilgiliydiler ama oğlum da resmen benim doğumu yaptırmak için yarışıyorlardı ama yinededoğurdum çok sıkıntı yaşadım dikişler  geç iyileşmişti normal doğumdu birde normal polikinliklerdeki dr lafın hiçbirini sevmedim atatürk eğitim araştırmada Nihan kızıltuğa gitmiştim çok memnun kalmıştım
(383 puan) tarafından
Ben hiç gitmedim oraya bazı tanıdıklar çok övüyor kararsız kaldım 
0 oy
(639 puan) tarafından
Ben şehir hastanesine gittim ama asıl olarak erken doğum oldu. Ben gayet memnun kaldım doktorlar hemşireler çok ilgiliydi hemşirelerin sadece bir tanesi biraz terstir diğerleri hep çok güzel ilgilendi
(383 puan) tarafından
Doktordan doktora değişiyor malesef bana güler yüzlü ilgili doktor lazım
(4,270 puan) tarafından
Bacım kusura bakma yanlış da anlama da güler yüzlü ilgili doktoru sana nerde bulalım madem öyle git özele 2 doğum yaptım devlette ilkinde hemşire tersti ikinci çok ilgili birydi şansına artik
(639 puan) tarafından
Ben doktorumu bir tek doğumda gördüm sonra hep nöbetçi doktor bakıyor zaten ama dediğim gibi h3psi ilgiliydi ve zaten hiç bir hastane özel hastane gibi peşinizde pervane olmaz 
(383 puan) tarafından

Ya peşimde pervane olmasına gerek yok sadece ona bakınca soru sormaya çekinmeyelim bazı doktorlar çok ters soru sormaya bile çekiniyor insan 

(639 puan) tarafından

Öylesini sende tersleyip çıkacaksın odadan

(383 puan) tarafından

Malesef öyle bir yapım yok yapamıyorum 

(4,270 puan) tarafından

Randevulu olunca istesede yapamaz zaten 

0 oy
(31 puan) tarafından
Ben pinar ankaya ya gidiyorum sehirhastanesinde cok ilgili cok begeniyorum 30 ocakda yine gidicem sabah
(383 puan) tarafından

Aklımda bulunsun bakacam mutlaka. Ultrason görüntüsü veriyor mu benim gittiğim vermemişti de

(31 puan) tarafından

Evet veriyor bi stajer girdi gecen hafta bana o vermeyi unuttu soyledim verdi hemen soylersen veriyor ama pinar ankaya kendi bakarsa o hep veriyor soylemene gerek kalmadan

(383 puan) tarafından

Tamam randevu bakacam teşekkür ederim 

(31 puan) tarafından

Bulursun canim genc guzel bakimli bi doktor muayene sonrasi hastayi oturtup konusuyo detayli herseyi ben cok begendim 

0 oy
(3,093 puan) tarafından
Bucada 

Şinasi 

Can ata 

Teyfik 

Hüsnü töre 

Gaziemir Nevvar Salih düşünürsen sana yakınsa nezahat Akay tek geçerim bide Emrah var oda iyi ve başarılı 2 Side 
(383 puan) tarafından

Gaziemirde enis beyi de çok övdüler nezahata gittim çok suratsız bir bayan beğenmedim onu diğerlerine mutlaka bakacağım teşekkür ederim 

(3,093 puan) tarafından

Enis çok mu övdüler ciddi olamazsın korkulu rüyam 

Nezahat aslında çok iyiydi neden öyle oldu anlamdım bazi kişilerdende duydum son zamanlarda eski neşesi yok diye ben 2 doğumdada gitim memnundum ama Emrah’ta alnında çok iyi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 302 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Duru. (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 498 göst.
0 oy
1 cevap 1,150 göst.

411,622 soru