0 oy
141 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (670 puan) tarafından
Eşimin Facebook short geçmişinde bazen aramızda afedersiniz birkaç gün ilişki olmasa geçmişinde hep karı koz videoları gpruyorum birkactir görüyorum eşimle konusiyorum neden izliyosun diyorum önüme cikiyo geçiyorum ama yine kaydoluyo geçmişe diyo ama ben deneme yaptım videoyu yarıya kadar izlemeden kaydetmiyo geçmişe eşim vallaha billaha izlemiyorum diyo ama insnasim gelmiyo ve bizim atamizda az birkaç gün ilişki olmasa onun geçmişinde hep bunları görüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
önce tarafından
Reklam olarak mi yoksa bildiğin kadın kız mi
önce (670 puan) tarafından
Bildiğin kadın kız bikinili bile vardi
önce tarafından
AA onu bilmiyorum bı ara eşimde çıktı böyle sohbet uygulama videoları daa arkadaşıma sordum hep çıkıyor o dedi
-Reklam-
0 oy
önce (2,647 puan) tarafından
Neye çok bakarsa onlar çıkar canım maalesef ki 
0 oy
önce (4,540 puan) tarafından

Bacı ben Facebook u bile kullanmıyorum sadece  bi kaç grup icin var  ama kaslı şortlu çıplak adamlar çıkıyor o yüzden eşin doğru söylüyor dur

0 oy
önce (14,715 puan) tarafından
Bizde  Facebook instagram yok YouTube shortta ne izliyorsak genel de onlar çıkıyor ara ara öyle videolar çıkıyor sıklıkla değil 
0 oy
önce (1,067 puan) tarafından
fedbuk bilmem ama istegramım var izlemediğim halde kaeıkız çıkıyo kqdın olduğum halde ortslık da o çok
0 oy
önce (4,020 puan) tarafından
Eger bir iki taneyse izlememistir. Ama eger cok fazlaysa emin olki izlemis. Onu izleyen insan zaten sana izledim demez. Facebook kullanmadim hic bilmiyom ama bunun gecmisi yokmu. Mesela yotub gibi gecmiste ne ye baktigina bakilmiyomu
önce (670 puan) tarafından
Short geçmişinde gozukuyo canım oda kaydirdikca kaydetmis diyo 4 tane gördüm ama sonuna kadar izlemedikcr kaydetmiyo ben denedim çok sinirim bozuldu ya

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 494 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 510 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Maviş annesi (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde angello (28 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,359,962 cevap

41,400 kullanıcı

Kategoriler