+2 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,240 puan) tarafından
Kızlar büyük oğlum 3 küçük oğlum 15 aylık olmak üzere büyük oğlum 1 buçuk yaşındayken park beşik aldık ama 10 kere anca sabaha kadar uyumuştur sonra yer yatağı yaptım yataş yatak alıp orda çok rahat yattı hiç yanıma gelmedi şimdi de küçük oğlum için kurdım 1 aydır yanıma gelmeyen çocuk yanıma geliyor park yatakta uyumuyor yanıma gelince uyuyor içi rahat kendi yatağımız gibi yaptım sertlik yumuşaklık ayarını ama gine yatmıyor nedeni nedir ya yazın oda yapacağım inşallah ama yapana kadar da merak ediyorum işte beşikte mi bi sıkıntı var diye park beşikte yatmayan bebekleriniz var mı dizinde 

6 Cevaplar

0 oy
(760 puan) tarafından

image

14 aylık kızım bu beşikte uyuyor canım 
(1,240 puan) tarafından
Bizimki de bundandı canım ama sığmadığı için park beşik almıştım büyük oğluma ne büyük ne küçük şu an yatmıyor park beşikte bu attığın beşikte ikisi de çok güzel uyurdu
-Reklam-
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Sanırım çocuklar pop sevmiyorlar biz de oğlumu aldık bayağı da büyüktü ama dediğin gibi toplasan 5.06 kere yatmıştır
0 oy
(5,427 puan) tarafından
Park yatak çok sallanıyor alt kısımda da olsa benim oğlan hiç sevmedi bozdum yer yatağında uyuyor
0 oy
önce (7 puan) tarafından

1.50 yaşında bnm de cocugum vr bir ay önceye kdr katiyen beşige girmezdi koyuncada cıglık atardı sonrada yavaş yavaş gündüzleri oyun oynatıyorum içinde alışsın yere die akşamları da yanımda uyutup yatırıyorum beşige uyuyor sdece gece emmek için kalkıyo emzirip geri yatırıyorum uyuyor huysuzlugu tuttugu geceler yanımda yatırıyorum ısrar ederseniz korkar ordan alışmazda yavaş yavaş alıştırın benim gibi eglenceli hale getirin cabuk alışır 

0 oy
önce (7 puan) tarafından

1.50 yaşında bnm de cocugum vr bir kaç ay önceye kdr katiyen beşige girmezdi koyuncada cıglık atardı sonrada yavaş yavaş gündüzleri oyun oynatıyorum içinde alışsın yere die akşamları da yanımda uyutup yatırıyorum beşige uyuyor sdece gece emmek için kalkıyo emzirip geri yatırıyorum uyuyor huysuzlugu tuttugu geceler yanımda yatırıyorum ısrar ederseniz korkar ordan alışmazda yavaş yavaş alıştırın benim gibi eglenceli hale getirin cabuk alışır 

0 oy
önce (1,047 puan) tarafından

Benim.oglumda  3 buçuk yaşında park beşik.aldim.kullanisli diye yatmadı doğru düzgün konforunu mu  sevmiyorlar anlamadim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 162 göst.
+1 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 466 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,706 soru

23,654,321 cevap

308,652 kullanıcı