0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Selam!Siz olsanız yerimde ne yapardınız?şöyle ki ben eşimin ailesiyle yaşıyordum,15 gündür taşınmışız kendi evimize.yaşadığım eski eve yakın buz pateni vardı ben de gizli saklı giderdim oraya.şimdi ora bana uzak.dersler var ücretsiz (Rusya)saat 17:30 da başlıyor.ama yeni evimde oraya gitmek bir türlü alınmıyor.hem patenlerini sattım yenisini henüz almadım.hem geç saatte başlıyor hem orada beni kvler görürlerse sorgu sual ederler ne işin var patende falan derler.çocukları elticiğin yanında saklaya bilirim ama istemiyorum o bilsin nereye gittiğimi kendisi 50 tane yerlere gidiyor bana söylüyor mu ki ben söyleyeyim ?siz olsanız ne yapardınız?çok istiyorum kaymayı kış zaten kısa 

2 Cevaplar

+1 oy
(893 puan) tarafından
Yerin dibine soktuğun birine nasıl cocuk emanet edebiliyorsun onu anlamadım ben 
(186 puan) tarafından

Zaten etmeyeceğim🤣:P

(186 puan) tarafından

Ne zaman soktum onu yerin dibine?:dizzy:

(893 puan) tarafından
Bu hayattaki tek derdin eltin bunu tüm site biliyor
-Reklam-
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Burda cocuklarda kayiyor eger sizinde boyle bisey varsa yaninda goturebilirsin
(186 puan) tarafından
Öyle de benşm çocuklar benden farklı olarak istemiyorlar kaymak yani korkuyorlar kızım korkuyor oğlum istiyor patenler orda var ama ücretli bilmiyorum ne yapayım vakit gidiyor Mart 15’i falan kapanıyor
(2,859 puan) tarafından
Kizin alisir elbet ben olsam cocuklarla beraber giderdim
(186 puan) tarafından

Kızım korkuyor ve ağlıyor beni de düşürür ALLAH Korusun :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 144 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.

411,632 soru

12,391,845 cevap

43,857 kullanıcı

Kategoriler

...