0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar eşim çok iyi ama ilgisiz asla romantik değil maddi olarak yedirir içiriri ama bu kadar neyse 6 yıllık bi evliliğim var bide kızımız bugün tesadüfen girdiğim bir fırında lisede bana gerçekten çok aşık olan ben okulu bıraktıktan sonra bile peşimi bırakmayıp arayıp bana ulaşmaya çalışan biri vardı bende ondan hoşlanmama rağmen olmadı asla o bana ulaştığında da brn çoktan nişanlanmıştım ve ger dönüşüm yoktu aradan tam 8 yıl geçmiş ekmek almak için girdiğim fırında farketmedim yüzüne bakmadım şöyle direkt zaten göz göze geldik tezgahın arkasından çıkınca nasıl oldu anlamadım ama sadece gözlerinden tanıdım benim kalbim o an ki heyecanım beni kendimden utandırdı ilk gün ki gibiydi çok karışık bir duyguya girdim eşimden çocuğumdan kendimden utandım baya da bi baktı bana tatlı hazırlamak için gitti kasaya oradaki çocuğa benimle ilgili bir şey söyledi bunu duydum ama 8 yıl geçmesine rağmen unutmamış ben neden böyle hissettim çok utanıyorum direkt fırından çıkamazdım yanımda görümcem vardı 

6 Cevaplar

+7 oy
(465 puan) tarafından
Nefis vesvese düşünsene eşinde bu olay gerçekleşiyor .İnan bana şeytanın evliler üzerinde binbir türlü oyunu var  o yüzden çok takılma zaten utanman o hissin şeytani kahretmistir ah nefis nasılsa düşman bize.......
(97 puan) tarafından
Bilmiyorum çok korkuyorum eşim ilgisiz bi adam ne bi özel gün bilir ne başka bişe çiçek bile almaz bana bişey isterim ne olursa olsun gereksiz der bi kılıf uydurur telefon oyun elinden düşmez bundan kaynaklı mı öyle hissettim bilmiyorum o çocuk lisede kolu kırık raporlu olmasına rağmen ortak yapılan sınavda sınav günü okula geldi sırf benim için ve o kolla sınava girdi Allah nefsime uydurmasın çok korkuyorum bide ben çok değiştim kız arkadaşlarım görüp tanımıyor eski okulumdan o nasıl hemen beni tanıyabildi 
(465 puan) tarafından
+4
Ben ne diyorum şeytanın oyunları kizicam şimdi bütün aldatan erkekler karım ilgisizdi diyor sende eşim ilgisiz diyorsun o lisedeki çocuğa gelirsek kaç bahar geçmiştir başından Allah aşkına silkelen kendine gel ne sen dünkü sensin ne o çocuk ne kocan dünya değişiyor insan değişiyor kimse aynı kalmıyor tek derdin ilgisizlik mi evine bakiyomu namusuyla para kazanıyomu helalinden bunlara bak çok yanlış yerdesin toparlan 
(97 puan) tarafından
Evet haklısın en iyisi yarın siparişi aldıktan sonra Bidaha oraya gitmemek o da yanlış anlamasın 
-Reklam-
+1 oy
(1,828 puan) tarafından
Bende uğruna gözyaşları akittigim depresyonlara girdiğim ilk aşkımı geçenlerde hastanede gördüm şok oldum tabi ama inan aklımdan hiç bişey geçmedi çünkü oda evli bende evliyim ve görür görmez yüzümü çevirdim bakisimla bile eşime ihanet etmemeliyim dedim 

(İlk aşkım derken yanlış anlaşılmasın kızlar lise dönemlerinde olan bişey şuan ilk ve son aşkım kocam )
(97 puan) tarafından
Bende daha önce daha önce hayatımda olan biriyle karşılaştım bi geçmişimin olduğu kafamı çevirip bakmadım hiç bir şey hissetmedim  bununla öncesinde hiç bir yaşanmışlığım yokta ben niye böyle hissettim çok utandım 
(1,828 puan) tarafından

Belki de senin için verdiği mücadeleden dolayı 

+1 oy
(6,959 puan) tarafından
Her koca romantik olacak diye bişey yok cnm şeytan vasvese vermiş içine sakin o fırına bir daha gitme o şeytan içine girmiş vesvese vermeye
+1 oy
(6,362 puan) tarafından

Özel gün kastınız nedir bunu genel olarak yazıyorum sadece size değil 

Yok doğum günü şunu almadi 

Yok sevgililer günü bunu almadı 

Yok tanışma günü şöyle yapmadı nedir bu ozentilir abi ya 

Eşin namusuyla helalinden kazanıyor mu evine sana çocuğuna  sadikmi sizi muhtaç ediyormu bunlar önemli biri bana evlilik yıldönümünu sorsa mal mal suratına bakarım yılda 3.4 kere hatirlasa ne olur hatielamasa ne olur evine çocuğuna baksın karı kız hayatı olmasın elhamdülillah bitti 

Kendinizi kandırıp şeytanın oyununa gelmeyin lütfen 

0 oy
(275 puan) tarafından
Böyle düşünme canım düşünsene eşim böyle bir şey yaşasa ne kadar senin zoruna gider nefsimiz bazen olmsyacak şeyler istiyor imtihan dünyasındayoz Rabbim hafif eylesin imtihanlarimixi
0 oy
(184 puan) tarafından
Evlilik çoktan bitmiş başka birine karşı hisler var, ilgi vs bunlar bahane, burada kalmaz senin hislerinin her zaman devamı gelecektir. Boşan sonra kiminle fırında aşk kivilcimlari yaklaarsan yakala. Dürüst ve evliliğe uygun bir tavir degil
(97 puan) tarafından
Sorumu dikkatli okuduysan utandığımı belirtmişim zaten ben daha önce 3 yıllık ilişkim olan geçmişte biriyle karşılaştım onda bile bunu hissetmedim bununla hiç bir yaşanmışlığım yok eşime olan sevgim gerçekten bitti mi hiç bir şey bilmiyorum eşimi aldatmam ölmeyi tercih ederim kızım var boşanamam da ta ki o beni istemeyene kadar onunda bu ilgisizliği son bulur belki bir gün herşey yeniden düzelir 
(603 puan) tarafından
Bence birşey yaşamadığınız için merak acaba onla olsaydım nasıl olurdu düşüncesi eşinde ilgisiz olduğu için mutsuzsun işte o yüzden . 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 636 göst.
+2 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
6 cevap 289 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,585 soru