Ndödlfjsosşdmıxod
Hamilelerin Allah'ın özel kulları olduğuna dair ayet yazar misin? İki sağlıklı kişinin korunmasız cinsel ilişkisiyle hamile kalınca demek özel bir mertebe oluyor İslam akaidine göre. Ayeti bekliyorum
Kolay kolay bunu demem ama böyle bir durumda annemin evine gider geri de gelmem alkolik çocukları var ve yüzsüz piskinler mahçup olmaları gerekirken tehdit etmişler midem bulandı resmen Allah kolaylık versin canım sana
Amin bacım okurken çok üzüldüm bir de hamilesin Allah yardımcın olsun eşine akıl fikir versin yuvasına bağlılık nasip etsin Rabbim senin sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin
Alkol içip kusan adama ambulansmı cağırdınız gerçekten
Bir yapan ikinciyi de yapar güvenmeyin diye boşuna demiyorlar. Anaci erkekten koca olmaz. Olmuyor. O erkekleri sadece anaları seviyor. İnşallah düzelir birde hamilesin ama zor. Bellki karnındakini de düşünmüyor bu kadar az kalmışken. Ya bugün dogursan mesela? Az kalmış doğumuna. İçerken azıcık düşünmez mi insan karım napar diye? Ben senin yerinde olsam giderim babamin evine. Çocuk doğacağı zaman hepsi önüne dizilecek zaten
Ne yaptın canm son gelişmeler ne yaptın merk ettim yazarmsn Allah sana güç kuvvet versin inşallah bu belki imtihanindir belki eşin senin imtihanindir onunla sinaniyorsn belki içki içmesini engeleyebilirsn tatlı dille güzel sözle hemn olmz tabiki güzelce konuş kendi tarafına çek onu en azından eşin yanında olsa ailesinin çenesini kapatabilir sen tek başına bunlarla baş edemesin
bu ne biçimAile ilişkisi içen koca var oğullarına kızacağı yerde
Ailen arkanda mı?
Çocuklara ailen baksın gir bi işe çaliş böyle adam çocuklarınada kötü örnek oluyor
1,491,985 soru
24,379,167 cevap
348,597 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın