+2 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,715 puan) tarafından
Sabah kızımın bezini değiştirmek için otururken bir anda dengem kaydı ve yerde kaydı dizlerim. Benim kitlendi o anda. Asla ayağa kalkamıyorum, resmen ölecek gibi acı çekiyorum. Doktor demeyin önceden de oldu hiçbir şey yapmıyorlar. Öneriniz var mı acısının hafiflemesi için ne olur dua edin, yerde kaldım asla ayağa kalkamıyorum

13 Cevaplar

+2 oy
önce (5,377 puan) tarafından
Doktora gideceksin kas gevşetici iğne vuracaklar benimde hep belim o şekil olur iğne yemeyince geçmiyor 
önce (2,715 puan) tarafından

Taktırdım serum, yarında taktıracam. Çok zor ayağa kalkamamak

önce (5,377 puan) tarafından

Çok zor belim tutulduğu zaman cnm hiç hareket etmeden yere uzan geçer anı hareket etsen daha çok tutulur 

-Reklam-
+1 oy
önce (610 puan) tarafından
Allah şifa versin yanında kimse yok mu 
Eşim vardı ama o da şimdi markete gitti. Ölmek üzereyim sanki
önce (610 puan) tarafından
Ya deme öyle hastanede neden birşey yapmıyorlar onu anlamadım fıtık falan mı var sende ya da doğumundan sonra mi oldu sezaryen mi oldun
+1 oy
önce (734 puan) tarafından
Doktora gideceksin kas gevşetici iğne yazacak birkaç güne toplarsın onunla
+1 oy
önce (4,219 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende sezaryan olduktan sonra çok oluyor . Olduğum yerde kalıyorum kıpırdayamıyorum.  Ama belime eşim krem sürüyor ovuyor düzeliyor biraz sende dene istersen.  Çok zor bir durum çok iyi anlıyorum 
Ayağa bile kalkamıyorum. Yerde kaldım, koltuğa oturamadım

Şimdi nasılsın 

Şükür canım kayınpederim geldi, 4 tane serum taktı en azından yavaş yavaş yürüdüm

Allah şifa versin canım 

Allah razı olsun canım

+1 oy
önce (5,567 puan) tarafından
Bu bel ağrısı kesinlikle iğne yada serum almadan geçmiyo bende de fıtık var aynen bırden kitlendim geçer dedım gecmedı 15 gün süründüm bu süre içinde ıkı sefer açıklık oldum iğneyle geçmedi serum taktılar yoksa malesef geçmiyo çok geçmiş olsun bır an önce doktora git
Ayağa bile kalkamıyorum şuanda, asla gidemem ki. En azından ayağa kalksam yeter
önce (5,567 puan) tarafından
Ahh canım benim bilirim o ağrıyı ayağa kalkınca yavaş yavaş kesinlikle git ihmal etme geçmiyo çünkü
+1 oy
önce (589 puan) tarafından
Doktora git fıtık vardır ilaç tedavisi ile düzelmişti benim ama yine de dikkatsiz olduğum da belim ağrır mutlaka hit 
+1 oy
önce (1,941 puan) tarafından
Canım iğne olman lazım esimde ayı
Valla ayağa kalkabilsrm hastaneye gidicem
önce (1,941 puan) tarafından
Sıcak bi havlu koysaeşin evde degilmi
Evde ama iş yapmayı sevmediği için triplerde
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Canım bel fitigin mi var
Sanırım var, kızımı doğurduktan sonra çok olmaya başladı. Bekarken de olmuştu ama bu kadar olmamıştı
önce (30 puan) tarafından
Canım wiks kremin varsa sür yoksa aldır çok iyi geliyor benim de ayda bir o tutulma oluyor yataktan kalkamıyorum viks sürüyorum sıcak havlu koyuyorum bi şekilde geciyor
0 oy
önce (130 puan) tarafından

Masaj kemeri varsa tut iyi geliyor

0 oy
önce (2,639 puan) tarafından

Öncelikle bir doktora git iğne felan yaparlar bir de eczane de yakı alın beline koy iiyi gelir belki 

0 oy
önce (2,616 puan) tarafından

Bende doğumdan sonra bu sorunu yaşadım belim çok kötüydü fizik tedavi bölümüne gittim emar çekildi üç tane fıtığım varmış ondan oluyormuş bence sende bi baktır ya çok geçmiş olsun o ağrı çok kötüdür 

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Bel fıtık var kesin belin kitlendiyse bıcak gibi batma falan varsa yerinden kalkamıyosan fıtık benimde var ani egilip kalkma valla felç gibi oluyosun kalkamiyosun sıcak su torbası yap öncelik bide alabalık kremi var ben yeni aldm kullandim belime cok iyi geldi dene derim 👍🏻

önce (342 puan) tarafından

Yarında agrı kesici kas gevsetici igne vurul ayaga kalkan igne yazdir agridimi vurdur iyi geliyo hemen 

Kayınpederim serum getirip taktı onunla en azindan ayağa kalktım yavaş yavaş

0 oy
önce (243 puan) tarafından

Kas gevşetici kremler çok iyi geliyor 

Hafif kalktım, dua edin kandil günü toplayım. Kızım bugün rezil oldı 

önce (243 puan) tarafından

Ay Rabbim şifa versin eşine masaj yaptır ben bir kere yaşadım Allah'ım kimsenin başına vermesin değil eğilmek kafamı bile kaldıramadm öyle kitlendim krem birde sıcak bir şey koy 

Valla çok kötü bir şey. Önceden de olurdu ama yavaş yavaş kendi işlerimi yapardım. Tuvalete gidemedim çok zordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
31 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yesim88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.