0 oy
50 göst.
önce Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından

image

kizlar dünde post açtım ikiay önce tırnak teli taktırdım enfeksiyon oluştu dün yazdım yine batmış dediler telin amacı tırnağı yukarı kaldırıp yatağı düzeltmek gördüğünüz gibi çok kötü bir hal oldu yine para alması doğru mu yeniden tel takarız tırnak kırılmış olabilir dedi kırılma yok ki tırnakta bildiğiniz batmış yeniden tel halinde 

5 Cevaplar

0 oy
önce (109 puan) tarafından
Resim için kusura bakmayın ne çektiğimi ben bilirim kısa kesmeyin tırnakları kızlar 
-Reklam-
0 oy
önce (705 puan) tarafından
Canım sen teli kendin çıkarmışsın ama öncesinde. Alır tabi tekrar para
Hayır tel var gördüğün gibi ayakkabı giyme dedi giymedim iki ay sürede neden böyle nuksetti bilemedim 
önce (705 puan) tarafından
İlk teli çıkarttım kendim demedin mi canım dün
Cnm dün gece başka bir kliniğe yazdm enfeksiyon halinde o teli orda durmaması lazım dedi kendi gittiğim yer batıyor para alması doğru mu onur sormak istedim işini mi yapamadı günaha da girmek istemiyorum her kurala da uydum ben 
0 oy
önce (12,813 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben dünde yazdım sana dediğimi yap bak. Benimkide böyleydi banada bi arkadaşım dedi çalışırken bi erkek. Onda da varmış hep öyle yapıyormuş. Balla hala dua ederim ona öyle kurtardım ayagımı

image

Cnm tekrar yazsan ne yaptn birisi kur yazmış ama onu pek yapamam sanki 
Bak resim koydum ince ağızlı bi makas bul dikiş makasları var incecik. Onu sıkabildiğin kadar aşağıya şok kes tırnağı en aşağıya kadar. Sonrada cımbızla tut çek tırnağı çıksın ordan. Sonra o kenarda hiç tırnak kalmayacak uzayana kadar rahatsın yap bak dediğimi. Şuan iltihaplı biraz canın yanar ama
Sen bunu sürekli mi yapıyorsun canım of 
Uzayıp en üste gelince yapıyorum hemen hiç batmaz yıllardır
0 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Tırnak çekimi neden yaptırmıyorsunız. Benim de tırnapım böyleydi  iki tarafınıda 6 ay arayla çektirdim. Yıllardır rahatım
Kenardan mi çekti cnm enfeksiyon var mıydı ona ne çözüm buldunuz 
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Tırnak batmasına tek çözüm tırnağı çektirmek bence diğer türlü her seferinde tekrar çıkıyor yeni tırnakta böyle bir problem yaşamazsın ama her doktor çekmiyor tırnağı işte Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 116 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde nehirgoksu (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 368 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yuska (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Prensesp (8,799 puan) tarafından soruldu

410,402 soru

12,342,912 cevap

39,807 kullanıcı

Kategoriler

...