0 oy
104 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (841 puan) tarafından
Bebeğim pişik oldu çok dikkat etmeme rağmen. En iyi krem veya önerebileceğiniz ne varsa açığım. Bezden de olmuş olabilir onu da degistecegim 

11 Cevaplar

0 oy
önce (3,946 puan) tarafından
Ya benimkide oldu 5 ayda ilk defa . Sudocrem vurdum biraz hafifletti sanki .
önce (841 puan) tarafından
Yag ve vazelin kullanıyorum ben ama etki etmedi
-Reklam-
0 oy
önce (32 puan) tarafından
Sudocrem iyi
Deneyeyim 
0 oy
önce (17,374 puan) tarafından
Hametan kullanıyorum mavi çok iyi. Dün pişik oldu birden poposu kanıyordu bugün geçti az bişey kaldı kızarıklığı.
Açık eczane yakında varsa alayım inşallah etki eder
0 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Hametan mavi canım 
Tamamdır canım alacagim
0 oy
önce (785 puan) tarafından
Sudocrem tavsiye ederim
Deneyeceğim bunu da
önce (785 puan) tarafından
Denemelisin cnm 
Teşekkürler canim 
0 oy
önce (362 puan) tarafından
Canım ben doğduğundan beri Sebamed kullanıyorum çokta memnunum hiç pişik yaşamadım gibi birşey biraz olcak gibi görüyorsan kullaniyorum olmuyor diyeyim. Umarım bian önce geçer canım ❤️
3 gündür böyle çok kötü oldu yanık gibi duruyor artık. İnşallah canım teşekkür ederim 
0 oy
önce (13,351 puan) tarafından
Kıza mustela almıştım oğlana da onu aldım canım her bezi değişmede kullan pişik olmaz inşallah çok ileri seviyeyse hamazinc kullandırmıştı bize Dr
Yanık gibi olmuş artık her bez degistigimde sürüyorum temizliyorum o sekilde kullanıyorum kremleri 
önce (13,351 puan) tarafından
Hamazinc ve travazol en uygunu o zaman
Tamamdır teşekkürler ❤️
0 oy
önce (825 puan) tarafından
Benim bebeğimin pisigi iki hafta ne kullandiysam geçmedi annem bebek pudrasi kullandı geçti 

Pudra da olabilir teşekkürler <3

0 oy
önce (15,782 puan) tarafından
Ben neyi kullansam fayda etmedi. Mavi kutulu hametan ilk sürmede toparladi. Ben onu pişik önleyici diye biliyordum ama pişiğe birebir. 
Onu alacağım o zaman 
0 oy
önce (308 puan) tarafından
Benim çocuklara en iyi gelen de travazol. Bebekliklerinde de kullandım . Ayrıca açık yara yanık uçuk gibi şeylere de iyi geliyor . 
Ondan var onu da süreyim 
0 oy
önce (1,973 puan) tarafından
Canım bezden diye düşünme. Emziriyorsan sütünden geçen bir şey yapmış olabilir. Mesela çikolata, yumurta, kivi, çilek gibi şeyler. Benim oğlum geçen akşam çok istedi kivi verdim ertesi gün popo öyle bir pişik olmuş ki kıpkırmızı. Bepanthol kullanıyorum iki oğluma da iyi geliyor benimkilere

Açıkçası herseyi yiyorum ben. Şimdi travazol sürdüm inşallah etki eder sabahta hastaneye kontrole gitcem orda da soylicem bakalim ne diyecekler. Bezini de değiştirdim bu arada 

önce (1,973 puan) tarafından

Canım eğer bu zamana kadar bezde sürekli sorun yoksa bezden degildir. Hangi markaydi bez . Mesela tereyağ aldım ben doğal. Yedim ve oğlumun popodan kan geldi ve boynu ve poposu kıpkirmizi olmuştu 

Bebisim daha 15 günlük :) evybaby belediyenin verdiği yeni almadım bende kullanırım diye. Alerji testi yaptırırım olmadı çünkü vücudun da irinli sivilcelerde çıkmıştı. Bi önce ki postumda paylaştım onu da

İlgili sorular

410,551 soru

12,350,832 cevap

40,488 kullanıcı

Kategoriler

...