0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Kzlar hazrlanan mama biberonda kaç dakika bozulmadan kalır  1 kadın bana 1 saat durabilir dedi hastanede ama öyle bozulmazmi şimdi yaptim içmedi msela onu hemen dökmek mı kazm dualarınıza ihtiyacım var kzlar 1 hftadir her gün hastanedeyiz domuz gribinden her gece iğne ilaç serum perisan olduk cocuklarda bizde hele bebek öyle oksuruyorki boguluyor  gibi diğer çocuğumda öyle sürekli ateşli oksrukli hiçte geçmiyor yemek yiycek halimiz bile yok daha yeni azcik kahvaltı yaptık  oluyoruz resmen dua edin ne olur geçsin artık hiç sütüm yok mama vermeye çalışıyorum  onuda beceremiyorum bugün bebek sadece 1 cisli bez aldım o da sarı mamayı 3 saatte bir vermeye çalışıyorum 2 aylık bebek ama 120 CC bitiremiyor bile hiç mamadan anlamıyorum ya  hatta bebeğin acikip acikmadigini da anlamıyorum ellerini yiyor ama istemiyor biberon sanki  

2 Cevaplar

0 oy
önce (1 puan) tarafından
Bebegin 120 ml ne kadarını içiyo mesela bir dahaki sefere o kadar yap buzdolabında 2 saat kalıyo diye biliyorum ben hep öyle muhafaza ettim onuda benmari usulü ısıtman lazım canım
önce (202 puan) tarafından
Sağol canm
-Reklam-
0 oy
önce (134,760 puan) tarafından
biberona mama yapinca max 1 saat bekletiyodum 1 saati gecerse dokuyodum ben
önce (3,990 puan) tarafından
Emziriyorum sevdos. Sutum yetmiyo mamada veriyorum
Sen mamayi kaç dakika bekletiyirshn biberonda  bide   aciktigini nasıl anlycamki mamayı yapıyorum yeneyince çöp oluyor
Şeker kız biberon ne kullanıyorsun önce seni emiyor sonra mamayı tutuyor mu benimki istemiyor aynı anda ikisini
Biberon luppo benimkisi. 

Ben mesela bir ogle saatinde birde aksam yatirmadan once mama veriyorum. Evet tutuyor. Ama ilk asla tutmuyordu biberona gecince. Zamanla alıştı 
Birde ben biberonda mama kaliyorsa birdaha vermiyorum dokuyorum onu hemen canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde B A R B I E (11,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

410,636 soru

12,353,880 cevap

40,774 kullanıcı

Kategoriler

...