0 oy
109 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (292 puan) tarafından
Kızlar sütü açtıktan sonra kaç günde tüketiyorsunuz üzerinde açkldıktan sonra 2 gün içinde tüketilmeli yazıyor. Ben 2 günü geçince içmiyorum tiksiniyorum sanki, ama tatlılarda falan kullanıyorum 5-6 günlük bile olsa.. Dökülmeli mi yoksa poğaça tatlı vs. Gibi şeylerde tüketilmeli mi sizce

7 Cevaplar

0 oy
(20,627 puan) tarafından
En fazla 3 gün canım
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Yani 3 4 günde bitiririm canim
tarafından

Canını yirim bee ♥💗❤😊🙂

(719 puan) tarafından

Canım benim 🥳🌹💋🌺😂

tarafından

💗💗💗💗

0 oy
(958 puan) tarafından
Bence asıl tatlılarda kullanılmamalı :) Bozulmaya yakın sütle yaptığın tatlı da bozulmaya yakın hatta bozuk olur. Daha çabuk tüketeceğiniz şeyler de kullanmaya çalışın. Ben kahveme koyarım mesela. Ama dün açtığım sütü bile kullanmam tatlımda. Genelde misafire yaparım insanlara da yediremem o tatlıyı şahsen. 
(292 puan) tarafından
Çok mantıklı aslında :) 
0 oy
(254 puan) tarafından
Kız sütü kaynat zaten kesilirse bozulmuştur benimde bazen öyle oluyor kaynatiyorum bakıyorum bi problem yok kullanıyorum o gün 
0 oy
(967 puan) tarafından
Bir litre sütü tatlılarda kullansam anında biter ama normal içmeyle 2 günde bitiremem. Üç dört günde anca bitiyor. Tazelik bakımından erken tüketilmesi iyidir ama bitmezse de atmıyorum. Ki çok süt tüketiriz evde. 
0 oy
(166 puan) tarafından

Ben 4 5 günlük sütü bile kullanıyorum tatlilarima pogacalarima hala bir şey olmadı yiyenlere:D

tarafından
+1

Puhahaha güldüm kusura bakma 🙂

0 oy
(141 puan) tarafından

Kapağını streçle sarıp kapatınca daha uzun süre dayanıyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 154 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.

411,298 soru

12,381,303 cevap

43,214 kullanıcı

Kategoriler

...