+1 oy
278 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından
Hiç bir zaman aşırı istekli bi kadın olmadım fakat bu evliliğimde problem yaratıyor. Bebekten sonra yorgunluktan uykusuzluktan ekstra yaklaşasım gelmiyor yani benim gibi bunu yaşayan çözüm bulan varmı yardıma ihtiyacım var bu konuda gerçekten :( ( kusura bakmayın gerçekten sıkıntıda olmasam bunu sormazdım ama belki benim gibi yaşayan insanlar vardır dedim işte :( ) 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (5,551 puan) tarafından

Ah bu prolaktin homonu ah başa bela :) canım normale döner her emziren annenin başına gelen şeyler bunlar, yani normal :) kaçmak yerine stres yapmak yerine kendini hazırla. Sadece eşin için değil senin de ruhun ve bedenin için gerekli. 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim sağolun inşallah normale döneriz ya zamanla :)

-Reklam-
0 oy
önce (576 puan) tarafından
Bebeğin küçük mü canım geçiyor zamanla merak etme 
önce (4 puan) tarafından
Yeni 6 aylık oldu bebeğim ve geceleri 12 den önce kesinlikle uyunuyor uyusa da uzun uyumuyor kalkıyor geri bu aralar hatta zorla gece 3 te falsn uyutuyorum kendime bile zamanım kalmayınca eşimden de tabi uzaklaştım baya tahammülüm kalmadı hiç bişeye ya
0 oy
önce (828 puan) tarafından
Bebeğim 45 günlük eşim 45 gündür günleri sayıyordu ben hiç istemiyordum kesinlikle ama evlilik bu sonuçta ben istemiyorum diye ona haksızlık yapamam diye düşünüyorum 
önce (4 puan) tarafından
Tabiki sonuçta evlilik için önemli bi konu bu bende öyle düşünüyorum ama içinden gelmeyince de zorlama oluyor işte napsam bilemedim kendime kzıkyorum bazen neden bu kadar isteksizsin diye :(
önce (828 puan) tarafından
Doktora gidebilirsin bunun için yada eşinle alakalı olabilir bu durum tek kendini suçlama 
önce (4 puan) tarafından
Eşim çok istekli  ben ona ayak uydurmamıyorum problem burda çıkıyor zaten :( keşke bi çözümü olsa ya 
0 oy
önce (1,156 puan) tarafından
Çok normal canım benimde bebeğim çok fazla uyumayan ve hareketli bir bebek inanki bazen aklıma hiç gelmedigi oluyor .hem doğum sonrası hormonlar hemde yorgunluk uykusuzluk insan bebek uyuyunca dinlenmek istiyor sadece veya bir işini yapiyorsun .ama evliliğin sağlıklı devamı içinde buna önem vermek ve vakit yaratmak gerekiyor 
önce (4 puan) tarafından
Eşim çok istekli ve ben ona ayak uyduramıyorum yorgun ve uykusuz olunca da geröekten isteksiz oluyosun isteksiz hareket ediyosun oda bişeye yaramıyorum keşke bi çözümü olsa ya 
0 oy
önce (993 puan) tarafından
2 seneye kadar normal canım isteksizlik, bununla alakalı doktora gidebilirsin. Aynı zamanda stres, uykusuzluk, dengesiz beslenme de isteksizliği artırıyor. Aynı zaman da sigara içiyorsan vs bir sürü sebebi var bunun 
önce (4 puan) tarafından
Sigara kullanmıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum diyemem uykusuz ve yorgun oluyorum evet bebeğim yeni 6 aylık oldu 
0 oy
önce (1,988 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık ve yarın bunun için doktora gideceğim. İstemiyorum yani başta yorgunluktan zannediyordum ama baktım ki gerçekten istemiyorum ve olmuyor adamdan köşebucak kaçıyorum. Bakalım yarın doktor ne diyecek. İlk cocugumda tam 1 yıl sonra düzelmişti 
önce (4 puan) tarafından
Evet çok büyük problem oluyor benimde eşimle aramda bu konu yüzünden ya :( doktora mı gitsem bende acaba ya 
önce (1,988 puan) tarafından
Dün biraz araştırdımm. Hormonlardan oluyormuş bu. Ve sonuç olarak kuruluk sıkıntısı isteksizlik normalmiş.ilac tevavisi var yazıyor bakalım yarın gidip soracagim. Sen de git bir danis bence canım. Adam kaç aydır bekliyor hamileyken yasaktı. 1 sene olacak ben de kendimi zorluyorum ama olmuyor işte yarın randevum var
önce (4 puan) tarafından

Gerçekten çok zor bi durum ya inşallah çözeriz hepimiz 

0 oy
önce (794 puan) tarafından
Benim kendime zamanım olmazken valla eşime zaman ayiramam benim bebekte 6 aya girdi ne uyku var ne düzen 
önce (4 puan) tarafından
Bazen de aşırı sinirleniyorum tabi bu yüzden çünkü kendime kendi isteklerime bile vakit yokken bide bununla mı upraşıcam diye ama naparsın 
0 oy
önce (909 puan) tarafından
Gün içinde dinlenebileceğiniz alanlar/saatler olursa kendinizi daha iyi hissedip, isteğiniz de artabilir. Ama sadece sizin çabanız yetmez. Eşinizle bu durumu konuşup, size destek olmasını isteyin. Neden sadece kadın hazzı uyandırmak için çabalasın ki, eşiniz de size karşı istek uyandıracak bir şeyler yapmalı. 
önce (4 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim sağolun bu da oldukça önemli yırgun olmazsan bunada vakit ayırabilirsin tabi 

0 oy
önce (4,950 puan) tarafından
Vitamin değerlerine baktırdın mı hiç? Enerjini yükseltecek şeyler ye. Kuru yemiş çikolata muz gibi hormonları yükselten yiyecekler başkada aklıma bir şey gelmedi 
önce (4 puan) tarafından

Yakın zamanda baktırmadım baktırsam iyi olabilir aslında. Teşekkür ederim sağolun 

0 oy
önce (1,559 puan) tarafından
Benim de ayni dogum sonrasi olabiliyormuş 7 aydır öyleyim. Başlarda koluma dokunmasını bile istemiyordum çok midem bulanıyordu su an daha azaldi ileride de daha azalacak diye umut ediyorum. Bebegim cok az uyuyor gündüz 3 kere 15 20 dk uykusu var gece 12den önce uyumaz sık uyanır kendime zamanım kalmıyor saçımı zor tariyorym esim de çoğu zaman hoş karşılıyor yapacak bir şey yok
önce (4 puan) tarafından

Gerçekten bebekten sonra erkekler daha çok normal hayatına geri dönüyor ama bu kadınlar için hiç böyle değil ya hayatım komple değişti önceliklerim bazen çok yorucu oluyor. 

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var doğum yapalı 11 ay olcak zerre istegim olmuyor ayda Max 3 defa anca oluyor hiç olmasa aklıma dahi gelmiyor :) gün içinde ev yemek bebek derken yorgun düşüyorum birde hormonlar 2 yılda anca düzeliyormuş bekleyelim bakalım :) 
önce (4 puan) tarafından

Gerçekten üstümde o kadar çok sorumluluk var ki gerçekten herşeyin üstüne cinsellik gerçekten çekilmez hale geldi benim için ya :(

0 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Enerjiyi yükseltecek yiyecekler ye canm çok işe yarar cevizli sucuk, fındık fıstık 
önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim denerim umarım işe yarar 

0 oy
önce (7,816 puan) tarafından

İlk bir yıl sürdü bu bende. Ayda bir oluyordu onda da istek yoktu yani eşim içindi. Çünkü dediğin gibi yorgunluk uykusuzluk kızım çok zorladı beni. Eşim hep anlayış gösterdi sağ olsun. Sonra geçti o dönem. Bir de canım yapmaya yapmaya istek giderek azalıyor sıklaştca istek çoğalıyor. 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim biraz beklemek lazım belkide 

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Benim 3.5 sene oldu hala istemiyorum niye bilmiyorum hatta gecen hafta hastaydi bende adet olmuştum. Ama söylemedim. Bu hafta iyi oldu isteyince bende adetliyim dedim. Okadar ki istemiyorum. Cocuk yoruyor dedim 3n basta ama yok zevkte almiyorum. Yalan soyledim bu haftyaida rahat gecireyim diye napayim. Kafami dinlemek istiyorum. Onada hayır diyince kızıyor. 

önce (4 puan) tarafından

Galiba bu durum tıbbi veya hormonal olduğu kadar psikolojik ve yorgunluktan da kaynaklı oluyor olabilir çözmek için hepsini halletmek gerek 

0 oy
önce (292 puan) tarafından

İlk 1 yıl oluyor sonra normale dönersin stres yapma

önce (4 puan) tarafından

Umarım inşallah öyle olur teşekkür ederim sağolun:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 329 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (69 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...