Sorum yukarda arkadaslar.
Ilk tüp bebekle doguran,ikinci cocuk dogurmak istese tekrar tüp bebek yapilirmi?yapan varmi?
Neden yapamasin ki?
Aha okej canim sadece sordum merak ediyorum bilmiylrum canim
Yapılabilir tabiki canım yeğenim 8 yaşında maddi olarak abimler toparlanana kadar anca geçen aylarda yapabildiler şuan 7 haftalık şükür
Ya geçende eşimin kuzeni dedi ki 2. Tüp Bebek yaptırmak dinen harammış sebebini de açıkladı ama hiç hatırlamıyorum ne olduğunu. Ben bunu araştırdım ama hiç birşey bulamadım
Dondurulmuş embriyo ile fetva var. Yeniden yaptırmanın fetvası yok Sümeyye . Haramlık kısmını bilmiyorum ama cnm
Evet var çevremde
Evet var tanıdık biri ilk.ve ikinci çocuğu tüp bebek
Tabiki yapabilir.kuzenim yaptı 4 yıl ara ile
Evet canım oluyor bnm kuzenim 7 yıl arayla yaptı şu an 2. Çocuğu 3 yaşnda
Bende tüp bebek yaptım, tekrar istesem yine yaparım bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum kaldı ki yapanda çok kuzum.. Allah gönlünüzdekini hayırlı bir şekilde versin inşallah... Bu çok zor bir yol yaşadığım için biliyorum Rabbim kolaylaştırsin inşallah 🤲
Yapar hatta çok embriyo oluşturup onları dondurup sonradan gidip tekrar yapıyorlar
3 çocuğum da tüp bebek. İkinciler ikiz ama dondurulmuş embriyo onlar. Bende fetva aldığımda tek bir seferliğe mahsus ve evliliiğinde çocuksuzluğun sorun olması nedeniyle fetva veriyorlardı. Daha sonradan öğrendim ki dondurulmuş embriyo kullanmaya caizlik veriyorlar. Sıfırdan yapmanın fetvasını vermediler.
Bir tanıdığımın 2 çocuğu var, ikisi de tüp bebek.
Arkadaşım tüp bebek yaptı çok şükür oldu oğlu daha 3 aylıktı ikizlere hamile kaldı şok oldu doğurdu şimdi 4 . Ogluda yolda inş hayirlisiyla
Teyzemin gelini 4 kere tüp bebek yaptı 3 kere tuttu biri tutmadı
410,723 soru
12,358,289 cevap
41,250 kullanıcı