0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (567 puan) tarafından

Kızlar diyet yapıyorum diyetisyene gittm 1 hafta oluyor 10 gün olunca gideceğim kontrole neyse yarına komşu doğum gününe çağırdı mecbur gideceğim ama diyette olduğumu mu söylesem yoksa yemesem birşey demesem ayıp olur mu? 

7 Cevaplar

0 oy
(1,073 puan) tarafından

Diyet listen yerine orada kendine kilo aldirmayacak seyleri azar azar tabağına koyup yersin canım , eğer diyeti bosarsan devamı da gelir haberin olsun 

(567 puan) tarafından

Yok yok bozma gibi bir niyetim çünkü bugüne kadar iyi geldim ama diyete göre de ne yiyebilirim ki genelde kilo alınacak tarzda oluyor yoksa kahvaltı yapmadan gidebilirim zaten iki öğün yiyorum 

(1,073 puan) tarafından

İllaki vardır birşeyler , yoksa da hepsinden gözünü doyuracak kadar yiyebilirsin pasta yemezsin 

-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından

Git ama yeme kibar bı dille soyle canım saglikla ilgili bir durum sonuçta kirilmazlar diye düşünüyorum.

(567 puan) tarafından

Haklısın canım yada kızım yanımda olacak ona yediririm diye düşünüyorum ben zaten bozmaya niyetim yok 

0 oy
(1,002 puan) tarafından

Diyet yaptığınızı kimseye söylemeyin ki üzerinizde baskı olmasın sizde rahat olun yemek istediklerinizden azar azar koyup tabağınıza yiyin soran olursa midem kötü bugün vs dersiniz yada yemek yemiştim mideme dokundu sanırım dersiniz olur biter diyetteyim derseniz önce siz rahatsız olursunuz millet hem diyette hemde neler yiyor diye bakar durur 

(567 puan) tarafından

Vallahi doğru sizde haklısınız bide herkes neden diyette olduğumu bilsin ki :)hem yanımda kızım olacak büyük ihtimalle ona yediririm diye düşünüyorum 

0 oy
(4,895 puan) tarafından

Kibar bi dille sağlık için diyette olduğunu söylersen kimse sana bişey diyemez 

(567 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun zaten sağlık için yapıyorum 

0 oy
(6,234 puan) tarafından

bbozmayip dirayetli olacaksan gt . ben hic biryere gtmek istemiyorum diyetteyken . gttigimde illaki bozuluyor bir haftam çöp oluyor gdince hozuyorum yani bir gun de olsa yemek iki uc gunu başa sardiriyor

(567 puan) tarafından

Yok bozmaya niyetim daha uzun yollar var önümde ondan mecbur gitmeliyim böyle kendini soyutlamakta olmuyor 

0 oy
(1,795 puan) tarafından

3 haftadır diyetteyim bende , seni anlıyorum o diyet kafasına girmek çok zor, hazır girmişsin hiç bozma ama bu demek değil ki edilen davetleri geri çevireceksin...

Kaldı ki diyetin ilk kuralı , diyette olduğunu kimseye söylememektir😉

O kalabalık kimse sen yiyor musun , yoksa yemiyor musun diye bakmaz, sen tabağına al alacağıni, kızına yedir, arada kaynarsin merak etme...

Ne demişler çağırılan yere erime, çağırılmayan yere görünme.. gitmemek ayıp olur canım 

(567 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun canım bu diyet benim için uzun bir süreç kendimi yolundan soyutlayamam bende alıp kızıma yedirmeyi düşünüyorum 

0 oy
(51,939 puan) tarafından

birine diyetteyim dedigin anda birseyler yedirme yarisins giriyorlar git yiyemedim de eve al esin yer☺️

(567 puan) tarafından

Aynen ya ondan diyette olduğumu söylemeyi düşünmüyorum eve getirmek değilde kızım yanımda olacak ona yediririm artık :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
10 cevap 214 göst.
+1 oy
3 cevap 70 göst.
25 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftm1907 (567 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 86 göst.

411,514 soru

12,388,133 cevap

43,634 kullanıcı

Kategoriler

...