0 oy
97 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından

Eşimden ayrıldım çocuğumla baba evinde yaşıyorum geçen hafta çocuğumun babasıyla görüşü vardı beni aramışlar adliyeden ama ben cevap veremedim geri dönün diye mesaj atmışlar onuda görmemişim babaya anne getirmeyecek demişler ben çocuğu götürdüm ama teslim emri çıkmış bugün de çocuğun görüş günü vardı götürdüm babası almak istememiş annem babam bana kızdı küstü konuşmuyorlar evet hatalıyım aramam gerekirdi ama küsmeleri çok saçma değilmi oturup ağladım.Diyorkarki zaten adam fırsat arıyor mahkemede şikayet etmek için şimdi seni çocuğu göstermiyor diye şikayet edecek.Ben bilerek mi yaptım sanki küstü konuşmuyorlar çok saçma değil mi. 

3 Cevaplar

+4 oy
önce (775 puan) tarafından

Hayır saçma değil, senin sorumluluğun var artık. Ben babanın yerinde olsam kesin dava açardım. Biz anneleri isek onlar da babaları. aynı şeyi babası yapsa neler yapardın?

önce (122 puan) tarafından

sorum eşim kısmı değil benim ailemin bana küsmesi

Tamam onlar da haklı, onlar da seni düşündükleri için kızıyorlar sana. Kötülüğünü istemezler ki

önce (713 puan) tarafından

Yummy ye katılıyorum.  Ve inan sorun babası ailen değil. Ailen bugün küser yarın barışır. Babası bunu mahkeme kullanabilir ama

+1

Nature Daphne 🌸

-Reklam-
0 oy
önce (18,260 puan) tarafından

Bu kadar önemli bir konuda daha hassas olmalısınız işin ucunda çocuk velayeti var ailenizde davranış olarak abartı bir düşüncede olsalarda olumsuz sonuç olmasın istiyorlar yani niyetleri iyi en azından 

0 oy
önce (13,334 puan) tarafından

Ailen haklı tavrın çok sorumsuzca olmuş. Muhtemelen onlar da torunlarını kaybetme korkusu yaşıyorlar. Koz vermişsin görüş gününü bilmediğini sanmıyorum o gün hem aramaya hem mesaja dönmeyecek kadar yoğunluk mu yoksa görmesin diye inat ile mi yaptın? Ailen inatla yaptığını düşünüyorsa bundan da kızmış olabilir. Öfkeli tavrın zarar doğurduğu için

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzr (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.

410,438 soru

12,344,960 cevap