0 oy
52 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (400 puan) tarafından

Kizlar biz domuz gribi olduk. Yani şuan daha iyiyiz sadece öksürük ve burun akıntısı var. 10 gün boyunca çektik. 6 aylık bir oğlum dün ateşi cikmısti calpol verdim çok şükür iyileşti. Bugün de birden bire bağırmaya başlıyor elini ya basiyiyla tutuyor yada gözünü kapatıyor. Gözü kıpkırmizi oluyor etrafı. 1 2 defa da öksurdu . Sizce o damı tuttu bu gribi ne yapmam gerekiyor 

2 Cevaplar

0 oy
önce (708 puan) tarafından

Önce influenza testi yaptırın. Pozitif çıkarsa enfluvir tek çözümü

önce (400 puan) tarafından

O nedir nasıl yaptırılıyor hastanede mi yaptiriliyor

önce (708 puan) tarafından

Evet canım testi hastanede yapıyorlar. Enfluvir de domuz gribinin ilacı. Antiviral

Sizce yarına kadar bekliyimmi yoksa götüreyim mi 

-Reklam-
0 oy
önce (160 puan) tarafından

Canım ne gibi belirtileri var benim kızmda nerdeyse 1  haftadır hasta 

Bilmiyorum ya birden bağırıyor. Çığlık atıyor eliyle başını tutuyor gözünü kapatıyor. Bazen gözü kıpkırmizi oluyor. Bide dün ateşi çıkmişti. Şuan yere bırakamıyorum ayağımda sallarken bile birden çığlık atıyor.

Anladım canım çok geçmiş olsun benim kızında ateşi var burun akıntısı var diş geliyor yukardan o yüzden mi yoksa ağır grip mi atlatıyor başka bir şey mi bilmiyorum. Hastaneye çok gitmek istemiyorum salgın kaynıyor ortalık evde elimde ne gelirse artık herşeyi yapıyorum ateş bi düşüyor bi yükseliyor randevu zar zor buldum 1 hafta sonraya inşallah geçer o zamana kadar da sadece rutin kontrole diye gideriz valla keşke hiç bebekler hasta olmasa 

Keşke ya valla işte bende diştem dolayi düşünmedim değil. Çünkü 4. Aydan beri benimki mızmızlaniyor ama işte öksürük var burun akıntısı bazen oluyir. Griptir diye korkuyorum. Çok geçmiş olsun sizede inşallah diştendir. Grip olmasinda ben yarına kadar yada birkaç gün daha bekliyecem eğer ilerlerse öksürük burun akıntısı falan hastaneye göturecem mecbu ne yapayım. 

Valla kızımla ben o gripi tuttuk hastaneye gitmedim. Hem stajyer ler bakiyor bide doğru düzgün de bakmiyorlar. Aynı hastalıktan dolayı baskalri da geldiği için direk ilaç yazıyorlar. Bende gidip 2 3 saat orda bekleyeceğini cuma günü gittim sağlık ocağına orda yazdı doktor sağolsun yarım saat bile sürmedi.cunku geçen hafta eşim kaynimi götürmüştü 2 de gittiler 6 da eve geldiler o kadar sürmustu yani Ama şuan eşim tutmuş 

İşte bende ondan götürmek istemedim hastaneye iyi tamam götürelim de daha fazla hastalık kapma ihtimalleri gözönünde bulundurarak götürmenek şu anlık acil durumlar dışında daha iyi canım randevu aldık mecbur gidilecek 1 hafta sonra 1 yaş kan değerleri falm bakılcak o zamana kadar inşallah tam olarak geçer gider hastalığı. Ama büyük ihtimalle dişten kaynaklı heralde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu

410,422 soru

12,343,701 cevap

39,877 kullanıcı

Kategoriler

...