+1 oy
1,431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar biz ev almayı düşünüyoruz Eskişehir’den olsun dedim ben tabii Allah nasip ederse nasıl bir yer en çok hangi bölgesi daha güzel merkeze yakın mağazalar alışveriş merkezleri medeniyet olarak medeni :D 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gezmedim ama geçtim Antalyalı arkadaşlarım bile güzel dediğine göre sanırım güzel bir yer:) medeni olduğuni biliyorum hani birçok şehre göre AA kuzenim üniversiteye gitmişti çok güzel diyordu şimdi hatırladım 

tarafından

Ayy aşko ya bizde Allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruz dedim ki Eskişehir neden olmasın hem aileme de yakın :D 

tarafından

Gittikçe yaklaşıyoruz idilcim  😃 gönlüne göre bir ev bul inşallah ama ben denizi olmayan yerleri seçenek saymıyorum alışmışım 

tarafından

Eşime kalsa izmire gidecek ama ben istemiyorum :D deniz olmasa da olur huzur olsun yeter baynurttan çok sıkıldım artık bir çıkış yolu arıyorum birde aileme yakın olmak istiyorum 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Öğrenci memleketi yerlisi çok yok ve yaşam pahalı galiba canım çok mantıklı bir seçim olmaz.gibi.

tarafından

Şu an cıvıltıları arıyorsun ama yaş ilerledikçe dinginlik ararsın belki🫠

tarafından

Yok ben dinginliği gördüm Bayburt’ta istemiyorum :D oğlum içinde tabi :) 

tarafından

O zaman çık gel Ankaraya Kızılay yapalım senle bir:D

tarafından

Ankara’yı hiç sevmedim ben ya :D bir kere geldim çok karışık geldi :D çok yokuşlu djjns

tarafından

Yolu yokuşunda severiz :D

0 oy
(4,458 puan) tarafından

Taşınıyor musun komşu ? Niyeyse hiç sevmem Eskişehir. İnsanları olarak soğuk bir yer gelir bana. 

Hakkında en güzeli olsun cnm ❤️ 

tarafından

Artık buralar çok yordu beni yalnızlık çok yoruyor ya :/. Sosyal alanı da yok :/. Bakalım Allah gönlümüze ki duaları bize en iyisi  kılsın kabul etsin ❤️

(4,458 puan) tarafından

Yalnızlık zor cnm haklısın.inşAllah

0 oy
(2,518 puan) tarafından

Ben 1 ay yaşadım idilim, çok şirin güzel bir yer. Bence gayet de yaşanabilir bir şehir 

(2,518 puan) tarafından

Ayy İdil had bilmezligimi bir kenara bırak lütfen tamamen meraktan soruyorum nerden para bekliyorsun sjsjsj

tarafından

İzâle i şuyu davasından canım

(2,518 puan) tarafından

Hadi hayırlısı canım. İnsanın kendi evi gibisi yok . Çok sevindim senin adına 

tarafından

Sende bana yazarken had bilmezliğim deme kız başkası mısın sen ❤️ başkası olsa sanane derim de yaniii sen bunu kendine benim içimdeki Meryem’e yakıştırma ❤️

(2,518 puan) tarafından

Yiaaa yiycem  seniiii🥹♥️🌹

0 oy
(187,022 puan) tarafından

askim ev butcen ne kadar babam gecen yaz aldi ben gormedim netten baktim ama ev bayahi iyi

tarafından

Valla işte dün 2.000.000 3.000.000 demiştim ama buyün avukat aramış eşimi baya para biçmişler da4.000.000 a kadarki yolu olabilir :D belki daha fazla annemlerde var ndjdjs

Annemin Eskişehir e pek gönlü olmadı 

0 oy
(209 puan) tarafından

Tepebaşından almada gerisini bilemicem medeniyetten uzak:D

(9,048 puan) tarafından

Neden öyle dediniz Eskişehir'de iki tane semt var tepebaşı ve odunpazarı Eskişehir'de zengin kesim genelde tepebaşı bölgesinde oturuyor batıkent söğütönü ertuğrulgazi mahallesi gibi özellikle söğütönde 6 bin TL ev fiyatları 

(209 puan) tarafından

Öncelikle merhaba o işin esprisiydi ama biz eşimin işi dolasiyla geldik Eskişehire daha önce hiç bulunmadım sizin kadar bilemem de benim yaşadığım mahalle çok geride kalmış marketler uzak yolları kötü evler çarpık gece kondu tarzı vs yeni yeni lüks evler yapılmaya başlamış ama ben sevemedim bölge olarak oyuzden insanlar da çok alt kesim yeni yerleşim kurulup geliştirmeye calisilsada coook eski binalar var düzeni vs yok komsuluk asla yok ztn dışarı cikiyorum 2 insan görebilirsin ne mutlu psikolojim bozuldu resmen eşimin isyerine bile çok uzak kalıyor biz bilemedik daha işlevsel bir bölgede olmayi isterdim 

(9,048 puan) tarafından

Doğrudur burada hem odunpazarı hem tepebaşına bağlı eski ve iyi olmayan mahalleler var mesela Özdilek espark gibi eskişehiirin güzel alışveriş yerleri tepebaşına bağlı diğer büyük şehir gibi bizdeki fazla merkez ilçe yok sadece iki tane var

0 oy
(9,048 puan) tarafından

Çarşıya yakın yerler vişnelik kırmızı toprak osmangazi mahallesi Sümer mahallesi ve SSK hastanesini  orası uluönder mahallesi var orasıda güzel ben çamlıca mahallesi nde oturuyorum canım 

(2,856 puan) tarafından

Kız benim o yaaa geldim geleli hastanlerdeyim kız bi gittim safra kesemde tas cıktı hap ise yaramassa 2 ay sonra ameliyat

Bi boynum tutuldu aşırı duzlesme cıktı  hergun fizik tedavideyim duzelemedim bi

(9,048 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun hangi hastane ve doktora gidiyorsun herkese de ameliyat olunmaz 

(2,856 puan) tarafından

Sagol canim aslinda ben ramotolojiye gittim iltihap degerlerim hep yuksek cikiyor diye ramotoloji ozelde yok yunus emreye gittim oda karindan ultrason  istedi tesaduf eseri taş farkedildi hemen oradayken beni gastroentroloji cerrahisii cengiz diye doktora yonlendirdi oda ursovef diye hap verdi hemen ameliyat demeyeyim dedi ama ameliyat durum olirsa acibadrme gideyim diyorum fizik tedaviyede acibademe gidiyorum 

(9,048 puan) tarafından

Annemde ameliyat oldu yunus Emre danış var çok iyidir önceden yunus Emre devlet hastanesindeydi şimdi batıkent ümitle 

(2,856 puan) tarafından

Bakarım canım onada sağol 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 551 göst.
+1 oy
1 cevap 160 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde asllyd (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy