0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 3-6 yaşların da iki oğlum var . Büyük yine bı nebze dökmuyor artık ama boya yemek vs lekelerine önce bı elinizde yıkıyor misiniz leke çıkarıcı vs yapıyor musunuz yoksa direkt makineye mi atiyorsunuz. Ben tek tek ayırıyorum lekelerini citiliyorum çok vaktini alıyor ama temiz çıkıyor makineden sizde durumlar nasıl ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

bingo oksijen çamaşır suyu kullanıyom 28 dk bir ykatıyom sonra makine içine rendelenmiş kalıp sabun koyuyorum bir tatlı kasığı. Deterjan gözüne biraz da oksijen koyuyom çıkıyor

(449 puan) tarafından

Salça yağ lekelerinide cikariyor mu 

tarafından

Kaka lekesini bile çıkarıyodu

-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından

Kadir ezildi yöntemi ile yıkıyorum ben durulamadan geciyro sonra deterjanı atıp sentetik programına atıyorum öyle kirler daha çok geçiyor 

(449 puan) tarafından

Salça yağ vişne suyu lekesi meyve lekesi de geçiyor mu 

(267 puan) tarafından

Senin çocuk ne yapıyor kız sjsjsj 🤣🤣🤣 onlar zor çıkar leke çıkarıcı al illa yoksa zor ya 

0 oy
(347 puan) tarafından

Lekelerileri leke çıkarıcıda bekletiyorum. Ertesi gün yıkıcaksam geceden bekletiyorum ama gün içinde yıkıcaksam  2-3 saat bekletip yıkıyorum.

(449 puan) tarafından

Bnde o şekilde yapıyorum 

(347 puan) tarafından

Çitileme yapmıyorum ama sadece suda bekletiyorum zaten hemen lekeleri çıkıyor :) en zor lekeler bile uğraşmadan çıkıyor

(12,932 puan) tarafından

Ne kullanıyorsun leke çılarıcı

(347 puan) tarafından

The elite home kullanıyorum

0 oy
(384 puan) tarafından

Çok övülen rabbit leke çıkarcısınaı aldım birçok lekede etkisini gösterdi sadece kan ilacı ve Cennet hurması lekesini götürmedi ben de

0 oy
(13,662 puan) tarafından

domol leke çıkarıcı baya işe yarıyor 

0 oy
(384 puan) tarafından

Porçözün leke çıkarıcısını kullanıyorum çok da memnunum ama lekeyi çok bekletmeyin yoksa hiç bir leke çıkarıcı işe yaramaz

0 oy
(3,555 puan) tarafından

Bende öyle yapıyorum yoksa çıkmıyor makinede

0 oy
(51,965 puan) tarafından

leke cikarici döküp kaynar suda bekletiyorum

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 370 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.