+9 oy
710 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Burda okuduğum kaynana gelin ilişkilerinde zorba anlayissiz dediğim dedik kaynanalarin varlığını okuyunca aşırı geriliyorum🤨bana yapılmış gibi sinirleniyorum:angry: benimde kızım var  erkek analarina sesleniyorum 🫨milletin gül gibi kızlarıni ilerde gelininiz yapıp sakın zorbalık.yapip hayattan soğutmayın 🫣sizin oğlunuz önemliyse bizimde kızımız önemli hem de aşırıı o kadar:D

36 Cevaplar

0 oy
önce (4,986 puan) tarafından

Sizde milletin gül gibi oğullarını damat edip psikolojik şiddete maruz bırakmayın 😂 sizin kızınız önemliyse bizimde oğlumuz önemli 😤her şey karşılıklı bu hayatta kusura bakmayın 🤗

-Reklam-
0 oy
önce (10,128 puan) tarafından

Bir kız bir oğlan anası olarak katılıyorum ve oğluma hep derim kızlara vurulmaz onlar nazik canları çok acıyo ablasına diyo git odama kalemimi getir ayağa kalk kendin yap diyorum sürekli bu şekilde uyaririm

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Oğlumu elimden geldiğince nazik, kibar, anlayışlı ve yardımsever yetiştirmeye çalışıyorum. Hata yaptığında kabullenip özür dilemesi gerektiğini aşılamaya çalışıyorum. Umarım ben ve benim gibi hassas anneler gelecekteki neslimizi kurtaracak :) 

0 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Kral 👑

0 oy
önce (1,525 puan) tarafından

Oğlum var 28 aylık temizlik yaptırım olduğu kadarıyla maksat yardım etmeyi bilsin diye mutfağa girmeye çok hevesli hevesini kırmam öğrensin diye eşimle tartışsak çocuğun yanında yine çocuğun yanında gönlümüzü alırız özellikle. Oğlum varken daha çok sevgi göstermeye çalışırız bizden görsün evliliği sevgiyi diye eşim bana yardım eder yine çocukta yapsın diye aklı başına gelince de sürekli kadın ve erkeğin eşit olduğunu elimizden geldiğice göstereceğiz ve öğreteceğiz çünkü o bir erkek diye bir kadının hayatını karartmasını istemiyoruz sırf önünde eksra uzantısı var diye onu bir halt sansın istemiyoruz bunu anne baba olarak borçluyuz çünkü bir başka canlının canını yakmasın istiyoruz bu sadece bir kadın değil bir çocuk bir yaşlı bir bitki bir hayva.n hepsini kapsıyor umarım benimsediğimiz değerlere göre evlat yetiştirebiliriz🙏🏻🙏🏻

0 oy
önce (654 puan) tarafından

Erkek annesi olarak yazıyorum bir insanın empati yeteneği yoksa karşısındaki insanı asla umursamıyor burda anlatılan kaynanalar da bundan dolayı kötü zaten çok şükür kendimi her daim karşımdaki insanın yerine koyabiliyorum ileride de aynı bu şekilde devam edeceğim kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yoktur 🙂

0 oy
önce (283 puan) tarafından

Önceliğini eşine değil çocuğuna vermiş her kadının mutlaka ileride de çocuklarının evliliklerine karıştığına belki onlarca defa şahit oldum.

O yüzden önceliğinizi eşiniz yapın ve SAĞLIKLI 2 EBEVEYN OLARAK çocuklarınızı akıllı yetiştirin lütfen. İlgili baba, mutlu anne demek. Aynı şekilde ilgili anne, mutlu baba demek. Mutlu ebeveyn, mutlu çocuk demek. 

Çocuklarınıza bağımlı olmayın, onlar size bize Allahın emanetleri. 

0 oy
önce (2,220 puan) tarafından

Evet benim oğlumla evlenicek kişi şimdiden çok şanslı:)

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Bir kızım, bir oglum var anlayışlı kaynana olacağımdan emin olabilirsiniz 🤗

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

manifest yapmaya geldim :) posta gireyim de belki ben de erkek anası olurum ahahahahha

önce (1,098 puan) tarafından

Kız anasılığı olmak daha güzel bak 😅

önce (1,087 puan) tarafından

biliyorum onu oldum çok şükür :) 

0 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Vala oğluma temizlik yaptırıyorum çamaşır katlatırıyorjm evi toplatıyorum yemek yapmakta istiyor onada sıra gelecek ilerde gelinime yardımcı olsun da iyi davransın rorlukları bilsin diye yani söyleyin kızlarınıza oğluma iyi davransınlar gül gibi oğlan yetiştiriyorum Kadir ezildi mübarek o kadar da eli yakışıyor

🤣🤣🤣 çok güzel bir annesiniz 🩷

0 oy
önce (946 puan) tarafından

Kız anaları da sanki kaynana değil, onlarda her şeye karışıyor:))))

•  İşte geleceğin kaynanası Semra Hanım; 

🤣🤣🤣

önce (946 puan) tarafından

:D:D:P:P:D

Yapacak bir şey yok 

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Bir gelin ve bir erkek annesi olarak söylüyorum her zaman mesafe iyidir gelinim samimi davranırsa samimi mesafeli davranırsa mesafeli olmayı düşünüyorum ben kocamla onlarda kendi eşleriyle mutlu olsunlar :) 

Süper olur 💛

0 oy
önce (844 puan) tarafından

Kız ve erkek annesi olarak bencede onların hayatlarına karışmamak gerekir tam tersi mutlu olsunlar diye çabalamak lazım 🙂 inşallah ilerde iyi bir kaynanadan çok iyi bir anne gibi olabilirim damadım ve gelinime 🥰🙂

Çok iyisiniz 🧡

önce (844 puan) tarafından

Teşekkür ederim sizde öyle ❤️🫶🏻

🍁🍁🍁

0 oy
önce (857 puan) tarafından

Bende iki erkek annesiyim şimdiden düşünüyorum oğullarım buyuyene kadar onlara her şey alacağım evini dayayıp döşeyeceğim dizeceğim yani en azından karşılayabilecek duruma geleceğim inşallah diye hayal ediyorum onlar geçip otursunlar mutlu olsunlar bana yeter gerisini hayatta karışmam Bir kızım var asla ondan da ayrı tutmam onları  . Benim oğlumu seçmiş hayatına ortak olmuş birini ben başımın tacı yaparım . Tabi oda iyi biri insani duygulara merhamete ve vicdana sahipse . Yeterki mutlu olsunlar 

0 oy
önce (841 puan) tarafından

Bir erkek annesi olarak size katılıyorum eşimin annesi Eşime her işi yaptırmış ütü bulaşık yemek temizlik her işini kendisi görmüş asla paşa oğlum diye büyümemis ve her gün ölmüş kayinvalideme dua ediyorum allah razı olsun ondan 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 227 göst.
7 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 97 göst.
+1 oy
15 cevap 325 göst.

410,767 soru

12,360,222 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...