0 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (546 puan) tarafından

Hayırlı kandiller herkese... çok üzgünüz şuan kardeşimden bahsetmiştim daha önce dayanamamıs kan vermiş normalde salı günü doktor randevuları, bugün 9. Gün gebelik yok değilmi kızlar hala bi umut varmı sizce çok üzülüyo kardeşim ne olur bu hayırlı gecede dua edin Rabbimin mucizesi çoktur kardeşjminde yüzünü güldürsün

Erken gebelik testlerinde çıkıyo , ama normal kaset testlerde çıkmıyo, salı gününe kadar değer değişmezmi sizce

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,020 puan) tarafından

Az önce kandil diye kuran okumayı bilmiyorum ama öyle dua edeyim dedim elimi açtım dedim ki ALLAH'IM EVLADI OLMAYANA SEN EVLAT NASİP ET o duam içinde kardeşinde olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucağını tez vakitte doldursun inşallah🤲

önce (546 puan) tarafından

Aminn çok sağol Allah razı olsunn

-Reklam-
0 oy
önce (31 puan) tarafından

Malesef yok .Rabbim tez zamanda kucağını doldurup yüzünü güldürsün inşallah 

Aminnn çok sağoll :(

önce (31 puan) tarafından

🥺

0 oy
önce (341 puan) tarafından

Malasef negatif 

Tesekkür ederim :(

0 oy
önce (5,378 puan) tarafından

Eğer tüp bebek surecinde ise kardeşin normal teste pozitif çıkar sonuçta o iğnelerin yan etkisi çok olur ve tüp bebekte döllenme daha geç olur cnm o yüzden kardeşin beklesin 15 günde sonra test yapsın Rabbim onada ablamada hamilelik nasip etsin amin

Evet bugün 9. Gün doktorda salı günü gel kan ver demiş

Beklesin cnm      14 günde daha net belli olur varmı yok mu diye  uzulmezsin belki tüp bebekden sonra normal yolla bile hamile kalabilir

Zaten hamile kalabiliyo canım ama sağlıklı olmuyo çocukları 3 evladını kaybetti bu son umutlarıydı  bu genetim tüp bebek ve maddi manevi çok yıprandılar

Rabbim onada ablamada nasip etsin ikiz bebekleri olsun ikisinide amin

Aminn aminn inşallah 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 911 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde snur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
+1 oy
43 cevap 1,417 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu

410,730 soru

12,358,489 cevap

41,268 kullanıcı

Kategoriler

...