0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,007 puan) tarafından

Sorum baslikta analik hakki bisey oluyormus dogrumu

4 Cevaplar

0 oy
önce (573 puan) tarafından

Analık hakkı için gidip ssk ya bildirim yapmanız gerekiyor. Bunun için bulunduğunuz şehirdeki SSK yı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Bizim bir kere sigortada sorun çıktı eşimin üzerinde görünmedim sigortayı aradık analık hakkından yararlanmak istiyorum o zaman diye öyle telefonla olmuyor gelip bildirmeniz gerek filan demişlerdi. 2024 yılı icerisinde oldu bu ama hangi ayda oldu hatırlamıyorum. 

önce (1,007 puan) tarafından

Anladim cok tesekkur ederim

-Reklam-
0 oy
önce (3,424 puan) tarafından

Eşimin sigortası yok ben hamileliğim boyunca analık hakkından faydalandım. Tam hatırlamıyorum 3 yıl oldu ama sanırım SGK'ya başvuru yaplıyordu. Ama evet öyle bişey var yani

0 oy
önce (19,980 puan) tarafından

Hamileyken sigortan yoksa analık hakkından yararlanıp sigortalı gibi bakinabiliyorsun. Ama eczaneden ücretli alıyorsun yine ilaclari. İlk hamileligimde sigortam yoktu. O şekilde yapmıştım 

önce (19,980 puan) tarafından

Arkadaşlar SGK ya başvuru yapmak gerek falan demişler ama ben 5 yıl önceydi. Hiç SGK ya falan gitmemiştim. Hastanenin veznesine gitmistim. Sanırım 

önce (1,007 puan) tarafından

C ok tesekkur ederim

önce (214 puan) tarafından

Bende gitmedim ama lohuslaik sonuna kadar kullanabiliyorsun analık hakkini

önce (1,139 puan) tarafından

Bende iki kızımda yararlandim hiç bir yere başvuru falanda yapmadım canm

0 oy
önce (573 puan) tarafından

Başvuru yapmamıştım diyenler var fakat 5 yıl önce bende başvuru yapmadan kullanmıştım ama son gebeliğimde başvuru yapmanız lazım dediler siz yine de SGK yı arayıp kesin bilgi alın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu

410,404 soru

12,342,993 cevap

39,822 kullanıcı

Kategoriler

...