+1 oy
36 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (807 puan) tarafından

Kızlar bebeklerinizin burnu sık tıkanıyor mu ? Veya açmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz ? Benim ilk çocuğumun burnu hiç tikanmadigi için pek fikir sahibi değilim hırıltısi vardı sağlık ocağına götürdüm serum fizyolojik al dedi doktorumuz eczacı otribebe önerdi aldım temizliyorum on dakika sonra yine aynı acaba hasta olabilirmi ?

Bide bu serum fizyolojik zararlı diye duydum başla siz evde ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz ?

2 Cevaplar

+1 oy
önce (40 puan) tarafından

Serum arada bir yapıyorum. Bulunduğu ortamı sık havalandır nem oranını iyi ayarla. Ben bir de mentol aldım kaynar suya koyup odaya koyuyorum bizim bile burnumuz açılıyor. 

önce (2,565 puan) tarafından

Sağol canım peki bunu muhar makinesinin içine koyabiliyor muyuz yoksa kabın içine mi koyamamız gerekiyor 

Buhar makinası da oluyor diye biliyorum. Soru cevap kısmında satıcı uygun olduğunu söylemiş. Ben de olmadığı için kaynar suya koyuyorum. 

önce (807 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

Rica ederim ☺️ 

-Reklam-
+1 oy

3 aylık bebeğime serum fizyolojik yapıyorum tıkandığı zaman nemlendirici aldım odaya çok fazla tıkanmıyor artık bence sende al ondan 

İyi denk gelmiş valla ben hiç dolaptan alışveriş yapmadım zaten gidip kimsede almaz böyle biseyide ben olsam asla satmazdim annem yattigimiz odada açardı uyku kalitesini çok etkiliyor

Tabiikii de canım çok güzel bir makine tavsiye ederim 

Sağol canım iyiki yazdım buraya yoksa hiç aklıma gelmezdi 

Ne demek canım benim 

♥️♥️♥️🤍

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy