+1 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

Kizlar esinizin maddi imkani varken uzun süredir istediğiniz birseyi almamasina kırılır mısınız ya da aldığınız herşeye laf yapmasına?

22 Cevaplar

+3 oy
(1,208 puan) tarafından

İstediğin şeye göre değişir, Fuzuli birşey ise kirilmam çünkü demek ki onun eline bakıyorum o karar verecek. Gerekli birşey ise almasını ısrarla isterim mutlaka da aldiririm. Ben kadınların hep kendi paralarını kazanıp adamın eline bakmaması taraftarıyım ama annelik dönemi çalışamıyoruz işte maalesef. Bende 1 yıldır çalışmıyorum eşimden birşey isterken hiç hoşlanmıyorum 

(51 puan) tarafından

Bende sırf bu yüzden israr edemiyorum çünkü suan calisamiyorum is bakiyorum artik kizim 3 yaşında ama bulunduğumuz il sebebi ile cok is imkani yok fakat eşim çalışsam dahi maaşımı onun alacağını benim harcamalarima dikkat etmediğimi söylüyor ( bahsettigi harcamalar ayda bir kuaför ve 3-4 ayda bir kızıma kiyafet,kozmetik ürünü)

(1,208 puan) tarafından

Eşim maaşıma el koyamaz ne münasebet. Onun parası benim param benim param yine benim paramdir 😂 şaka bir yana ama sen bence eşine fazla imtiyaz vermişsin. Küçük çocuk gibi elinden parayı almak ne. Normal türk ailelerinde adam kadına verir daha elindeki parayı. Eşin biraz cimri galiba

-Reklam-
0 oy
(5,193 puan) tarafından

Kırılırım tabi. Ama ben kendim alırdım ona bırakmazdım

(51 puan) tarafından

Çalışmıyorum canım iste bu konuda daha çok kiriliyorum evlendim 6. Ayda hamile kaldim çocuğum oldu onu buyuteyim derken simdi 3 yasinda is ariyorum bulamiyorum bu yüzden daha cok kiriliyorum çünkü 4 senedir resmen onun eline bakiyorum birsey istedigimde süründurerek alir resmen

(5,193 puan) tarafından

Bende çalışmıyorum 😕 sağ olsun eşim asla maddi olarak kısmaz aksine bol keseden verir. Ama vermeseydi olduğu halde ben bir şeklide o parayı alırdım ondan ve o ihtiyacımı alırdım 

0 oy
(947 puan) tarafından

Aldığım şeye laf yapamaz çünkü ikimizde ne alacaksak bir birimize danışarak alıyoruz evet kartı bende istediğini harca diyor ama yinede soruyorum eğer sana lazımsa ben harcamiycam diye o yüzden kırgınlık falan olmuyo

İstediğim biseyide bir kere soylerdim alırsa alır almazsa pekte umrumda olmazdı
0 oy
(3,801 puan) tarafından

İmkan varsa almalı ya imkan olupta fikirlerini ve ihtiyaçlarını düşünüp almıyorsa insan ister istemez kırılır 

(51 puan) tarafından

Yani şöyle soyleleyim canim bir telefon istiyorum çocuğum oldugundan beri elimdeki telefon kacak ve çok kötü kamerasi kızımın fotoğraflarini cekmek istiyorum bu günleri anı kalacak diye imkanida var hatta arkadasinin esine istedigim telefonu bizim kartla alip taksitle ödedi arkadasi ama o limit kapandı biz kartı 4 ay kullanamadik mesela biz odemedik ama neticesinde imkani var çok şükür evimiz arabamiz altinimiz var ama istedigim seyleri çok özür dileyerek söylüyorum resmen dileniyorum herseyin hep en ucuzunu bulmaya çalışıyor para muhabbeti sürekli beni artik cok bunaltiyor varlik icinde yokluk cekiyorum

(3,801 puan) tarafından

Erkeklerin para muhabbeti hiç çekilmiyor kadınların parası varken o hem erkeğin hem kadının oluyor ama erkeklerin varken ben çalışıyorum seninde yediğin ictigin ayrı gitmiyor ne istiyorsun diyorlar bizimde kendimize göre ihtiyaçlarımız var yani mesela telefon bir ihtiyaç madem bozukmus almalı imkan var çünkü imkan olmasa hadi dersin sabrederim idare ederim ama imkan varken insanın zoruna gidiyor 

0 oy
(14,139 puan) tarafından

Yorumları okudum kusura bakma ama eşin tam cimri...

0 oy
(467 puan) tarafından

İğne bile alsam sorarjm. O da sen bilirsin der eğer lazımdjr dersem a**der. 

0 oy
(36 puan) tarafından

Kırılırım tabi ki ama ben evle ilgileneceğim onunla çocukla ilgileneceğim çalışmayacağım çalışamayacağım laf yapmaya haddi hakkı olamaz. Bunu da tepki göstererek söylerim zaten. İnsanın hayat arkadaşıyla çözemeyeceği sorunlar yaşaması kabus gibi. 

0 oy
(1,513 puan) tarafından

Çok şükür hiç öyle bir sıkıntım olmadı eşim birkaç borcumuz var onları ödeyip fatura parasını ayırır kalan parayı da ikiye böler yarısını benim hesabıma atar ben çoğu aldığım şeyi habersiz alırım çünkü ihtiyacım olan bişey olursa önceden derim şuna ihtiyacım var görürsem alcam diye bugüne kadar maddi olarak sıkma yaşamadım eşim tarafından elhamdülillah bende çocuklardan dolayı çalışmıyorum

0 oy
(2,761 puan) tarafından

Kırılmam kavga ederim direkt. O almıyorsa çalışacağımı söylerim ve çalışmaya başlayıp baybay derim. Kırılmaktan falan anlamıyor kimse, bu dünyada çirkef olmazsanız herkes sizi ezer

0 oy
(104 puan) tarafından

Kırılırım tabiki imkanı varsa alması gerekiyor 

0 oy
(74 puan) tarafından

Imkani yoksa anlarim istemem.Amma imkani varsa alir ne istersem.Almazsa kirilirim bende.Ben hep kendimde caliwtigim icin ondan cok birwey istemem kendim hall ederim amma caliwmadigim donemlerde ewimden isterim.

0 oy
(3,641 puan) tarafından

Aynı benim eşim 

Para içinde yüzüyor adam, ama ben bisey isteyince laf konuşuyor sürekli söylettiriyor 

Paraya doymuyorum oluyor 

0 oy
(4,443 puan) tarafından

Esim calisiyo da kendine mi calisiyo. Ailesine yani bize calisiyo. Ben evde cocuk bakma sorumlulugunu yuklenip "ama calismiyorum eline bakiyorum" diyemem. Eger absurt bi istek degilse tabi ki almali. Almazsa da lafimi soylerim. Hos benim kocam cok sukur oyle karisan biri degil. Bazen sakayla kargon bitmez der bende sen kargosu bitmeyen insan gormemissin der gecerim. Hayat musterek. O eve para getirme sorumlulugunu almis ben evi ve cocuklari bakma. O yuzden onun parasi degil bizim paramiz. Bende calissaydim ki evden calistigim zamanlarda oldu bizim paramizdi. Boyle durumda da kirilmaktan cok sinirlenirim acikcasi.

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Aylık maaşını aldığında evlilik ücreti diye bir mebla var iki çocuk yemek temizlik senin maaşın o olsun istediğini alırsın ben daha birşeye karışmam diyor aylık 4 5 bin idare ediyoruz isde...

0 oy
(1,001 puan) tarafından

Valla olduğu zaman kısarsa olmadığı zaman ben yüzüne bakmam herşey karşılıklı. İster fuzuli olsun ister çok gerekli olsun ben istiyorsam ve eğer durum olduğu halde almıyorsa büyük bozuşuruz bunun başka çıkışı olmaz yani. Eşimden ilk evlendiğimiz zamanlarda mozaik puzzle istemiştim o zaman beğendiğim model 900 liraydı ki bundan 3 sene önce güzel paraydı bu. Muhabbet arasında kuzeni şakayla karışık o kadar para mı verilir şımartma bu karı milletini dedi eşim ben kimin için çalışıyorum dedi ben o puzzledan 2 tane aldım mesela 😂 geçen başka bişey istedim sen kafana koyduysan alırız da öbür ay alalım dedi mesela öbür ay bi bakarım beni düşünmüş mü kenara para koymuş mu diye önemli olan alıp almamaktan ziyade o isteği ciddiye alması o istek olsun diye uğraşması 

0 oy
(555 puan) tarafından

Maddi durumumuz yazlari cok iyi kislarida orta oluyo ama yaz kis alabilicek durumdaysa aliyo yapiyo evim parle deil yerler betondu heryere hali kaplamistik bemde surekli temizliyodum hali buyuk cabuk kirleniyo surekli halilari siliyodum keske parke olsa falan dedim bi ay sonra esim parke aldi parle yapildi salonum bostu koltuk takimi dedim begen ama bu aralar alamayiz paramiz olunca soz alicam dedi eline para gecti ilk an hadi begn alalim dedi allaha sukur aliyo yapiyo hep der senin cocugumun harcamadigi yemedigi parayi ben ne yapiyim der aldiklarimada cok laf etmez sadece fuzuli bisi alicaksam guzel dille bak paramizi carcur etmeyelim gercekten ihtiyacin varsa al der 

0 oy
(596 puan) tarafından

Tabiki kırılırım ama eşim aldıklarıma karısmaz ve şöyleki ben de yüz lira harcasam bile eşimin heaabına bakar para durumuna göre harcarım

0 oy
tarafından

O almasa ben girerim siparişi

0 oy
(159 puan) tarafından

Valla overlok makinasını alacaktım bi türlü ikna edemedim. Fuzuli diyor evde öylece duracak diyor. Bn ise kullanacağıma eminim. Yani bna mantıklı gelen ona fuzlu olarak gelebiliyor ayrıca maddi imkanıda gayet yerinde. 

0 oy
(2,677 puan) tarafından

Onceden mqddi inkanimiz yokti aslinda vardi ama hep ailesine yedirirdj istedgm hicbirseyi almazdi.simdj tam tersi ailesine para vermez kurus bile cok cimri oldu ama ben zamannda alamadiklarimj yada icimde kalanlarj suan catir catir aldiriyorum.olmaz dersede olduruyorum.ama fuzuli bi istegim yoktur hic hep gercekten ihtiyac olanlari isterim.onceden cok kirilir aglardim ama simdj aglamiyorm zamannda yapmadikalarina say diyip aldiriyorm.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
+3 oy
11 cevap 262 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde indigo (2,842 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 470 göst.
+1 oy
10 cevap 167 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (155 puan) tarafından soruldu

411,347 soru