+1 oy
338 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından

Arkadaşlar kimyasal gebelik gecirdim 3 Ocak da düşük oldu 14 ocakta beta hcg düştü düşükten sonra korunmasız ilişkiye girdik 2 hafta boyunca bugün gebelik testi yaptım bakabilirmisiniz ve daha adet olmadım 

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,175 puan) tarafından

Yok gibi canım sen görüyor musun ikinci çizgiyi. Silik bile çıkmamış 

(1,175 puan) tarafından

Baktım canısı ama emin olamadım görüp görmeme konusunda. İnşallah vardır bir kan ver belli olur, hayırlısı olsun inşallah 

(207 puan) tarafından

Canım ben Dr den çıktım yeni yumurtam çatlamaya hazır olmuş dedi senin içinde sordum 12 gün sadece rahme yerleşme gerçekleşiyor dedi

(89 puan) tarafından

Eeee başka ne dedi 

(207 puan) tarafından

Yumurtan çatlamak üzere olduğu için iğne verdi birde vitamin 

(89 puan) tarafından

Benim testleri gösterdi ki aceba onla ilgili bişey dedimi varmı yokmu die 

-Reklam-
0 oy
(4,324 puan) tarafından

Tam da belli olmuyor ama silik var gibi 2. Çizgi.

İstiyorsanız hayırlı olsun inşAllah

(89 puan) tarafından

Düşük yaptığım için çok üzülmüştüm 2 çocuğum var ikisindede gebeyken hiç testlerde çıkmamıştı şahsen istiyorum yani teste çıktığında öle çok sevinmiştim ki 

0 oy
(1,612 puan) tarafından

Ben bir şey göremedim fotoğrafı siyah beyaz yapıp bir de öyle bakın 

(89 puan) tarafından

Fotoğrafı butup bakarsanız görünüyor karanlıkta çekip atabilirim aslında 

(1,612 puan) tarafından

Büyütüp baktım ama emin olamadım siz görüyorsanız daha çok erkendir bir hafta daha bekleyip kan vermenizi tavsiye ederim 

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Silik çizgi var canım ama erken gebelik testi ile tekrarlayıp sonra kan verirseniz daha net olur 

(89 puan) tarafından

Olur atarım 

(1,615 puan) tarafından

Tamam canım bekliyorum 

(89 puan) tarafından

Buyur canım bakabilirsin 

image

image

image

(1,615 puan) tarafından

Erken gebelik testinde göremedim canım ama kaset testte görünüyor ikisinden biri yanlış 3.yü yapıp ya da kan verip emin olabilirsin istiyorsan umarım vardır :) 

(89 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(3,774 puan) tarafından

Ben göremedim ama kameradan böyle çıkıyor canım sen görüyorsan biraz bekle adetin geciksin öyle git kan ver 

(89 puan) tarafından

İnşallah valla en kısa zamanda gidicem 

(3,774 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin Canim inşallah 

(89 puan) tarafından

Amin canım 

(1,615 puan) tarafından

Bak şuan en alttaki resimde gördüm canım 

(89 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(207 puan) tarafından

Canım bende 8 ocakta geçirdim 15 ocakta hsg çektirdim ama daha erken diye test yapmadım 

(89 puan) tarafından

Regli oldunmu canım sen ve bel ağrılarım felan başladı yani 3 sene önce sezeryan olmuştum sezeryan yerim acımaya başladı 

(207 puan) tarafından

Benim sadece kasık ağrım oluyor ara ara bende 4 yıl önce sezaryan oldum ama agrimiyor adet olmadım daha bugün Dr randevum var normal kontrol için 

(89 puan) tarafından

Doktora gidince anlat bakalım kasık ağrısı önemli ayriyetten benimde kasık ve bel ağrılarım var tabi hyr kimileri enfeksiyon dio enfeksiyonda sivilce yapar dio ne alaka kasintim yok yanma yok ben hamile olmadan öncede enfeksiyon çok geçirdim hiç sivilcem olmadı veya hamileyken ara ara enfeksiyon kapardim sivilcem hiç olmazdı 

(207 puan) tarafından

Enfeksiyon ilişkide ağrı kasıkta ağrı kokulu akıntı olduğunda gebeliğe engeldir demişti Dr bana

(89 puan) tarafından

Allah'a çok şükür enfeksiyonum yok

0 oy
(2,359 puan) tarafından

2 hafta kısa bir süreç kaset test kuruma çizgisine benziyor ilk 5 dk mı çıktı bence bir hafta sonra tekrar bakın pozitif demek için hem süre erken hemde çizgi kafa karıştırıcı

(89 puan) tarafından

İlk 5 dakkada çıktı düşükten 2 hafta içinde ilişkiye girdik 3 Ocak düşük oldu biz ertesi gün ilişkiye girdik 2 hafta boyunca dewam ettirdik kimyasal gebelik te düşükten sonra yumurtlama başlıyormuş bunu bana doktorum soledi benim bildiğim kuruma çizgisi orda olmaz ama ne alaka kuruma çizgisi en sonda olur ayrıca bendeki test çizgi ortada nasıl kuruma çizgisi ortada olabilir anlamış değilim 

(2,359 puan) tarafından

4 sene gebelik bekledim kimyasal düşük vs yaşadım okadar çok kuruma çizgisi gördüm ki kenarda diye bir şart yok hatta gebeler bölümünde de çok paylaştım dediğim gibi şüpheniz varsa biraz daha bekleyin direk kan verin 

0 oy
(354 puan) tarafından

Silik çizgi var gibi Allah gönlüne göre versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (378 puan) tarafından soruldu