Geçen hafta böyle olmustu hametan sürmustüm iyileşmemişti. Eltime sordum mantar dedi travazol sürdüm iyileşti 2 günde. Ve sua. 2 gündür afedersiniz yumurtalıkları ve altı arkaya kadar böyle ve kanıyor nedir bumantarmi kaçtır travazol hametan sürdüm iyileşmiyor bu sanki burası fazla kötü değil ama alt kısmi kanıyor gerçekten ne yapmam gerekiyor 2. Çocuğum ama ilk defa başima geliyor
Yani o nu sürdüm bu bune önerdi kullandım diyene kadar çocuk bu duruma gelene kadar doktora gitmek aklınıza gelmedimi büyük olduğumuz halde bizler dayanamıyoruz o Yavrunun nasıl canı yanıyordur
Ahh büşram ah böyle özellikle çocuklar için tavsiye alıyolar ya gerçekten kötü durumu ama tavsiye işte o kadar çok sey söylemek istiyorum ki ama anneyi üzmek istemediğimden susuyorum. Şuradan doktoooooorrrrr diye bağırasım var neyse anladın beni
Anladım canım anladım çok iyi anladım bende çok birşey demek istemedim benim büyüktede mantar vardı 2.3 günde bu kadar yayılmaz Yavru kim bilir ne zamandır çekiyor ve hayla önerilerle birşey yapmaya çalışıyor
Ayyy of canı nasıl yanıyodur Allah'ım keşke görmeseydim içime dert olcak. Rabbim şifa versin acısı dinsin inşallah yavrunun 🤲🏻🙏🏻
Ahhh yavrum çok kötü olmuş ya sen niye cildiyeye gitmedin şimdiye kadar
Kız nerden bileyim mantar olduğunu . Aklımın ucundan bile geçmedi. 3 hafta önce sünnet etmiştik acaba anesteziden dolayimi oldu diye düşündük sonra eltime sorduğumda resim attigimda o mantar dedi şuan alt tarafa bulasmış orası kanıyor
Yarın acile götür sen onu canım
Tamam teşekkür ederim ❣️
Mantara benziyor doktora götür kortizonlu krem veriyor sadece 3 gün sürüyorsun günde 1 defa iyileştiriyor benim kızımda böyle oldu bez markasını değiştir
Çok kötü olmuş çok aciyordur mutlaka yarın doktora git bez markasını değiştir belki alerji kaynaklı olabilir
3 hafta önce sünnet etmiştik acaba anesteziden dolayimi oldu. Yani ondan dolayı oluyor mu
Sanmıyorum mantar olmuş o da yayılmış gibi. Kortizonlu krem gerekebilir
Mantara benziyor göz göz çıkmış üste. Bir doktora götürün kortizonlu krem verir gerek görürse. Bunu kesin götürün beklemeyin yazık yavruya çok yanıyordur cani
Alerjiden dolayı olan mantara benziyor, çocuğuna salçalı, yağlı, baharatlı, domates tarzı şeyler yedirme,emiyorsa da sen yeme sütten geçer, yarın sağlık ocağına götür, normal pişik kremiyle geçmez bu
Ya onları vermiyorum sadece 3 hafta önce sünnet ettik . Acaba anesteziden dolayimi oldu dedim . Sonra pişik kremi sürdüm baktım geçmiyor eltime sordum o sordu . Ben hayatımda mantar mı görmüşüm aklımın ucundan bile geçmedi
Anesteziden olmaz, ıslak mendil kullanma geçene kadar, pamuk ve ılık su ile sil, arada da aç altını havalandir
Fındık fıstık kuruyemiş türevleri veya ezmesi yedirdiğim zaman oğlumda da böyle oluyordu. Geçmiş olsun. Sudocrem sürüyorum ben.
6 aylık sadece yoğurt bisküvi mama sur yiyip icebiliyor. Onlarda bu hale getirmez ya
Bilemedim bir doktor görmeli bence
nerden biliyosun onlarin yapmadigini alerji pisigi bu yogurt sut asil alerjenler eger inek sutu alerjisi varsa yogurt yapar coklu besin varsa biskuvi yapar sut ne sutu bilmiyorum ama anne sutu diye umut ediyirum senin yedigin ictigin seyler yapar bu cocugun derha doktora gorunmesi gerek coook gec kalmissiniz
Bezi takma havalandir su ile temizle kurusun iyice altına üstüne örtü ser doktor muhtemelen kortizon lu krem verir çok fazla yayılmış sende yediğine dikkat et 2 3 güne geçer cnm bu erimiş gibi çok ilerlemeden yapsen ılık temiz su ise yarıyor
Bu attığım yer geçti. Alt tarafı daha kötü durmadigi için oraninkini cekemedim
Arko da iyi gelir diyolar
Şuan uyuyor bakayım yarın sürerim o zaman
Ama yakmazmı?
Arko krem yakıcı degilki su ile sil hatta yıka kurula arko sür açık kalsın hemen toparlıyor her altını açınca su ile sil açık kalsın kurusun bezi ne bide bir beden büyük la imkanın varsa
Hamazinc diye bir krem var onu kullanmanı tavsiye ederm g.olsun
Kantaron otu yağı denedin mii canım ben kızımı onla büyüttüm şimdi oglum var simdilik bir şeyimiz yok ama olursa yine kantaron otu yağı surcem
Krem falan etki etmez baya çok çünkü benim bebeğimde buna benzer bişey olmuştu ama azdı kırmızı değildi böyle pudra surdum geçti doktorun gormesinde fayda var
Doktora götür sureklide oluyorsa bezden de olabilir acile git yada saglikocagina mutlaka götür canı çok acıyor dur
Yok yeni 1 haftadır böyle 1 hafta bile yok. 6 aylıktır ilk defa oldu
Götür direk doktora ilaç verir
Ya hala birilerinden öneri bekliyorsunuz şaka gibi. Kanıyor diyorsunuz biz ne diyelim buradan tıp mezunu muyuz. Allah aşkına çocuğun canı ne kadar yanıyordur. Kanadığına göre yara gibi olmuş enfeksiyon kaparsa malum bez de duruyor saatlerce. Acil !!!! Doktora gitmelisiniz
Doktora götür canım içim acıdı onun ağrısı cok olur her idrar da suyla yıkayın kurulayın hava alsın ve git bizede haber et
411,626 soru
12,391,746 cevap
43,852 kullanıcı