0 oy
170 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,613 puan) tarafından

Kızlar oğlum 16 aylık iki gündür biraz öksürüğü var sizce ne yapayım hastaneye götürmeye korkuyorum daha kötü olursa diye ama sizce götürsem mi yoksa eczaneden öksürük şurubu mu alsam ilerlemesin diye ve evde denediğiniz faydasını gördüğünüz yöntemler var mı hafif te hırıltısi oldu gece 

10 Cevaplar

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Geçmiş olsun, balgam olabilir bu aralar zaten salgın var. Doktora mutlaka götürün ilaç verir 

önce (2,613 puan) tarafından

Geçen hafta ateşlendi götürdük çok şükür geçti bu defa dünden beri öksürüğü var canım tşk ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (101 puan) tarafından

Sağlık ocağına götür bnce

Geçen hafta ateşlendi götürdük çok şükür geçti bu defa dünden beri öksürüğü var canım tşk ederim

0 oy
önce (8,200 puan) tarafından

Daha çok ilerlemesin bence götürün 

önce (8,200 puan) tarafından

Bal ve zencefil verebilirsin. Doğal yöntem deneyebilirsin mesela

+1

Tm canım deneyeyim tşk ederim 

0 oy
önce (1,372 puan) tarafından

migrosta keci boynuzu özü var soguk pres yaziyor o gecirdi kiii 3 bucuk yasinda oksuruk surubu kulllandm gecmedi bunu denedim gecti okusurugu

imagebunu aldm gecmis olsun

Bunu nasıl vermeliyim onu da tarif eder misin ne kadar vereyim 

1 tatli kasigi sabah aksam veriyordm

Tm canım tşk ederim 

rica ederim şifa olur inşalllah

0 oy
önce (643 puan) tarafından

Kızımda öksürük başladığı gibi akgünlük sakızı tütsüsü yapıyorum pamuğa çektirip gece göğsüne koyuyorum sabaha bişiyi kalmıyo. Yeni başladıysa bence uygulayabilirsin zaten salgın dönemindeyiz domuzz gribi herkes 

Aktarlarda vardır o değil mi

önce (643 puan) tarafından

Tabi canım ordan aldım zaten

Tm canım tşk ederim 

önce (37 puan) tarafından

Bende iki çocuğuma akgunluk sakızı  kullandım hep öksürük hemde hırıltı için 1 haftada iyi oldular ilaç kullanmadan 

0 oy
önce (10,466 puan) tarafından

Acayip salgın var biz 10 gündür mahvolduk. Ateş yoksa hiç götürme hastaneye evde kendin dut kürü falan hazırla 

İki hafta oldu çok ateşlendi götürdük ilaçlarla atlattık hastanede çok kötü öksüren cocuklar vardı şimdi sadece öksürük var ve çok değil ondan korkuyorum götürmeye bir yandan da yanlış mı diye düşündüm 

0 oy
önce (296 puan) tarafından

Oğlumda değil ama kendimde denemiştim balı biraz eritip karabiber koyup onu içmiştim bende işe yaradı çokça geçmiş olsun

16 aylık olur mu acaba 

önce (296 puan) tarafından

12 aydan sonra bal verilebiliyor bi deneyebilirsiniz 

0 oy

image

kaynanam çocuğun öksürdugunu duymuş bana bu fotoğrafı atmış bunu al çocuğa içir diye bide vücuduna zeytinyağı sür dedi kapattı 😱
önce (37 puan) tarafından

Bu kaynanalar çok bilmiş zaten akıl vere vere onlarda akıl kalmadı böyle bilmişliklerine sinir oluyorum 

Al benden de o kadar 

0 oy
önce (839 puan) tarafından

Bizimde vardı daha bu sabah götürdüm ilaç da vermedi burnunu temizle dedi pekmez iciyorum sabah öğle akşam ciğerler temiz dedi sırtına daya kulağını hırıltı varsa götür yoksa götürme canım geçmiş olsun 

Dediğinizi yaptım öyle hırıltı Yok çok şükür tşk ederim 

0 oy
önce (892 puan) tarafından

Burnunu aç 5 yaş altı çocuğa öksürük ilacı verilmez 

Evet burnunu açıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.