1050 tl gelen varsa geçmiş olsun
Bizim kadar kaziklanarak yaşayan ve buna ses cikartinca sukursuz olmakla suçlanan baska halk yoktur. Yurtdışındaki fiyatın 3-4 katı her şey zaten ama gelirimiz de onların 3te biri. Hayatta kalmayı yaşamak sanan insanlar doluyken daha çok kazık yeriz. Ayrıca kaçak elektrik kullananlarin da Allah burnundan getirsin.
950 TL'yi kaçakçılar için alıyorlar zaten.
Biri daha açmıştı ona da yazdım yakında 2 got yanağımdan vergi alcak diye
Aaa açıldı mı post ben gizleyeyim o zaman görmemiştim
Açtılar
Ayy cok komiksin lutfis
Aşmayanlara da hesap ödetmesinler ozaman,madem böyle bir şey sunmuşlar.bin TL altinida onlar odesinler ,yerse tabii
Kizlar konudan bagimsiz Türkiye'de etin kilosu kaç?
Sevda valla ülke beni çok yoruyor. Branşım Türk Dili olmasaydı dil okusaydım keşke dediğim bir evredeyim. Yıldım.
hocam 1 hemsire 1 ogretmen geldi diploma denklikle burda calisiyolar son yillarda cok artti bu sekilde diploma sahiplerinin gekip yerlesmesi benim arkadas muhasebeciymis oda diploma denklikle ugrasiyo bu ara hocam sartlar cok zor turkiyede en basiti burda 100 euroya alabildim bi esya elektronik vs aynisinu tr de 20 bine aliyolar ben 4,5, yil once tr den ucuza aliyodum buraya getiriyodum ev esyasi battaniye havlu akla ne gelirse simdi burdan aliyom oraya goturuyom
Domuz eti burda da cok evet.
Ama muslumanlardan aliyoruz inek etini bizde.
Hatta cogu zaman koyun aliyoruz canlı onu parcalara ayirtiyor esim kasap getirip .
İşte ikimiz de maalesef Türk Dili öğretmeniyiz sevdoş. Çoktan yoksa bir şekilde yol bulmuştuk çok bunalttı cidden hem ekonomi hem gündem
İki gun once aldim sekerlik 550 ye
Herkes hakettiğini yaşar yıllarca akıllanmayanlara az bile hiç üzülmüyorum 5.000 tl ödesinler
elektrikle ısınan tonla insan car bu ülkede geçen ay babamlara 1335 tl geldi fatura
Bu kararı verenleri Allah bildiği gibi yapsın.
Allah yardımcımız olsun canımızı da alsınlar tam olsun ya nasıl yaşayalım biz böyle vallahi yazık
teenniimmmmm
Burdaki fiyatla ayni orda sevdos
tavuk cok ucuz 5 kg su 20 euro burda kanat but gogus hangisini istersen 5 kg 20
Burda kilosu 180 falan tavuk pirzola baget 190 tl
İyiymis
Ohaaa sevda ne diyon yavrum
Bizim kimin kilodu su 50 tl bile değil djjdjx
Eee ben ne kadar ödeyecem çok merak ediyorum 😁 geçen ay 2 buçuk gelmişti de
Rica ediyorum dengolar gelip burnunu sokmasın benim yorumuma 😆
Diyecek çok şey var da susuyorum balım ne diyelim Allah akıl fikir versin öylesine banane dediklerine göre makarna bol bol yiyorlar 🤷♀️😁
Karbonhidratın yan etkisi sanırım 🫣
Hemde baya yan etki yapmış 😂😂😂
yaa emojielrinizi yerim yaaa
Emojiler biraz daha kişiselleştirdi yazıları sevdoş 😙
Biz evde 7 8 kişiyiz. Çamaşır bulaşık makineleri devamlı çalışır. 400 TL geliyor en fazla. Onlar düşünsün banane. İdareli kullansınlar 😇😇🤑🤑🤑🤭🤭🤭
Bizim geçen ay 1350 geldi bu ay 2020 geldi bizde sok olduk
Nasıl silkeleyeceklerini şaşırdılar artık.
Aralık'ta daha çok kullandım 1310 geldi
Ocakta daha az kullandım 1320 geldi 🤣🤣🤣
Şubat ne olur bilmiyorum şimdiden geçmiş ola 😝
Acmayip bin TL'yi gecmemeye caliscaz demek..
Herşeyin zammına koya koya bitiremediler 🙊 Allah ım sen affet yaaa
Birde elalem şimdi aile yılı için verilen para için çocuk yapacak verdiğinde çok alıyorlar
Bunlar halka yarar vereceğine zarar veriyor. Malum partililer mutluluktan havaya uçarlar şimdi(!)
Annemgil yandı ozaman yengemgile bir yakıyolar cünkü elektirik ortak yanıyo yarı yarıya ölesiyolar ama
Annemgilde sırf bu durumdan dolayı elektrikleri ayırdılar
Babamda ayırcekmiş canim bakalım
Fazladan ödeyecekleri parayı ayırmak için verirler daha mantıklı yani
Aynen canim bakalım isallah olur
İdill bigun kapini calip seni silivriye goturecekler diye korkuyorum😃tehlikeli sukarda yuzuyon yavrum devleti cok elestiriyosun
Yavrum ben hakarette bulunmuyorum olanı paylaşıyorum Ben devletimi eleştirmem . Yöneten yöneten hükümeti eleştiririm .
Biliyorum ne demek istedigini aşko ama dikkat et dusman cok♥️
411,060 soru
12,373,126 cevap
42,566 kullanıcı