+1 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (834 puan) tarafından

Eşim Instagram'da bı yer görmüş sac üzerine kur veriyo. Dört ay sürecek sadece pazar günleri gidecem. 20bin TL diyo. Kararsız kaldım eşimde istersen git yer açmak istersen de yardımcı olurum açarız diyo. Halk eğitim yerleri ücretsiz veriyo diye kararsız kaldım. Sizce gidiyim mi yoksa devletin kayıtlarını mi bekliyim

8 Cevaplar

+2 oy
(4,551 puan) tarafından

16 gün ediyor süre ve bu sürede kesim, boyama, saç şekillendirme vs. hepsini öğrenmen bana kalırsa çok zor. İyice araştırmanı ve seritifika geçerliliğini kontrol etmeni öneririm.

(6,246 puan) tarafından

yani . sac terörü resmen :))) hani kucuk yaslardan beri cırak gibi calisirsin kuafor yani da meslek ogrenirsin artik tek eksik belgedir sertifikadir yetki almaktir gidilir kursa belgeni alirsinda egitim icin imkansiz yani allah esirgesin o sekilde bi  kuaföre musteri olarak gidip de rezil kep.aze olarak kapidan cikmak istemem 

(4,551 puan) tarafından

Bence de öyle, uzun süre çıraklık eğitimi veriyorlar diye biliyorum bu tarz kurslar. :) Şaşırdım ben de postu okuyunca. 

-Reklam-
+1 oy
(433 puan) tarafından

Yani acelen ne ücretsiz olana gitsen daha iyi değil mi 

(834 puan) tarafından

Öylede halk kursları nasıl onuda bilmiyorum. Çevremde o kurslara giden kimse yok

(433 puan) tarafından

Hmmm maddi açıdan sıkıntıya girmiyorsan git o zaman 

+1 oy
(2,615 puan) tarafından

Halk eğitim daha iyi üstelik belge alıyorsunuz ve geçerliliği daha guzel

(834 puan) tarafından

Gittnizmi hiç haftasonuda oluyomu. Çünkü hafta içi eşim işte oluyo sadece pazar günleri gidebilirim. Gideceğim yerdede sertifika veriyo. 

(2,615 puan) tarafından

Hafta sonu olmaz siz arayın görüşün halkegitim ile

+1 oy
(2,721 puan) tarafından

Ne güzel arkanda duran bir eşin var benşm eşim olsa ölmeyi bayılmak mı zannediyorsun sen der hiç bu tarz konular da destek çıkmaz bana. Bence eşin de seninle aynı fikir de ise bence git öğren 

(834 puan) tarafından

Bende gitmeyi istiyorumda halk egitimine mı gitsem kararsız kaldım. Ama pazar günü sadece gidebilirim halke giyimde o varmı bilmiyorum 

+1 oy
(152 puan) tarafından

O kadarcık süreyle meslek öğrenilmez para tuzağı bence

+1 oy
tarafından

Inanmayin İnternete bnce . 

(834 puan) tarafından

WhatsApptan tcmi flnda istedi kayıt olmak için. Siz böyle diyince içime kurt düştü. Dolandırıcı olabilirmi ki

tarafından

20 bin lira az para değil.  Düşün taşın pişman olma

+1 oy
(1,006 puan) tarafından

Eğer sıfır tecrübe ile başlayacaksanız haftada sadece 1 gün ile öğrenilmez ki. Dört ay sürecek ama haftada 1 gün.. Normal değil. Heleki kadın kuaförlüğünde bir sürü detay var.

Eğer tecrübeniz biraz var ise de yine yetersiz. Haftada 1 gün ders alıp dükkan açılınca çok fazla verimli olmaz. Biraz daha yüksek fiyat bile olsa başka özel kurslara gidin bence, aynı anda ücretsize de gider, pekiştirirsiniz. 
0 oy
(17 puan) tarafından

Dükkan açabilmek için kaç ay gittiğin değil kaç saat eğitim aldığın önemli diye biliyorum. Benim tanıdığım da halkeğitimin ücretsiz kursuna kaydoldu 4 ay onunkide ama o haftada 5 gün. Günlük 6 saat mi ne gidecek yanlış bilmiyosam üstelik ücretsiz ve sertifikayı devletten almış oluyorsun.kursa kayıt olanlardan bazıları daha önce bu kursun saati az olana gitmişler bu yüzden dükkan açamamışlar tekrardan bu dediğim kursa kaydolmuşlar ki senin anlattığın kursun verdiği sertifika ile sanmıyorum bir yer açamazsın. Sertifikayı vermek önemli değil önemli olan işe yarar sertifika alabilmek bu tür konularda devletin kendi vermiş olduğu sertifika daha güvenilir

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 133 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde fatos18 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 208 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (208 puan) tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,263 cevap