0 oy
490 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,773 puan) tarafından

Ayda 6 bin lirayı ev alışverişi pazar ve ekmek parası olarak yettirebilir mısınız 

29 Cevaplar

0 oy
önce (603 puan) tarafından

Kaç kişilik bir aile için soruyorsun

önce (3,773 puan) tarafından

İşte canım bana yeter deyip duruyor ben nasıl yettireyim hem pazar hem market hem kızın şeyleri yani nasıl ne yapacağımı şaşırdım nasıl yettiremiyirsun diye zam istedim ondan 

önce (752 puan) tarafından

Ver eline parayı kendi yetirsin bakalım nasıl yetiriyor

İşte kendi gittigindede abuk subuk şeyler alır ve o benden daha çok harcar bide 5 er 10 kilo alıyor sonra böcek oluyor 

önce (2,321 puan) tarafından

Boşver alsın,belki tutar çenesini

Kız onuda denedim bu seferde boceklenince yine bana kızıyor diyor ki senin yüzünden beni bilerek yolluyorsun 

-Reklam-
0 oy
önce (2,571 puan) tarafından

Bence yeterli🤗

Canım yetmiyor ya çünkü ekmek 15 TL olmuş aylık ekmek 1500 TL eti kıyması tavuğu hepsini istiyor eşim hiç bir şey eksik olmayacak 

önce (1,843 puan) tarafından
+1

Hem her şeyi isteyip hem de eline 6 bin mi veriyor? 

önce (588 puan) tarafından

Arkadaş istiyorsa wr tavuk balik ozamn 6 bin ekmek yemek için ondan ayrı eri baligi tavuğu gidip kendi alıp koyacak .  Olmaz yani zor market markası kıyma kuşbaşı aldığımız halde imkanı yok 7 buçuk altını göremiyoruz. 

İşte canım yettiremiyorun diyede laf söylüyor dedim biraz zam yap yetmiyor nasıl yetmiyor diyor 

0 oy
önce (296 puan) tarafından

Kaç kişisiniz yani biz 4 kişiyiz pazar market 10 bini geçiyor 

3 kişiyiz market pazar tavuk kıyması ekmeği hepsi bende 6 binin içinde ben neyi neye yettirecem 

0 oy
önce (4,100 puan) tarafından

Ben ruble ceviriyorum

Tahminen 17 ruble yapar.

Asla ama asla yetmez. Bir avmye girip cikinca o para gidiyor

İşte canım bide yettiremiyorun diye kavga ediyor 

0 oy
önce (135,301 puan) tarafından

ben yetiremem yaa ☹️

Yettiremiyorun zaten bide kızıyor nasıl yetmez diye 

0 oy
önce (1,742 puan) tarafından

İki kişi için yeter saadece gıda da belki ama çocuk varsa bilemiyorum o da zor biz 20 bin ayırıyoruz giyim de dahil 

3 kişiyiz canım 4 yaşında kızım var eti kıyması tavuğu hepsini istiyor bide pazar ekmek hepsi bende ben nasıl bir ay yettirecem 

0 oy
önce (2,102 puan) tarafından

Biz et almıyoruz ona rağmen tek seferde marketten 2binden aşağı çıkamıyoruz. Ay boyu 6bini çok rahat geçer.

İşte canım bide yettiremiyorun diye kavga ediyor 

0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Vegan beslenene yeter ancak süt peynir yumurta et tavuk yogurt vs tüketmeyen vegan bir aileyse sadece sebze meyve ile besleniyorsa mümkün

Canım eti tavuğu kıyması yani aylık mesela 4 5 tavuk kıyma pazar işte ustunede normal alışveriş ekmek hepsi bende yettir diyor 

0 oy
önce (660 puan) tarafından

Yetirebilene helal olsun vallahi 😧

İşte yettiremiyorun canım eşim de benle kavga ediyor nasıl yetmez bir aya diyor herşeye zam yapıldı yani aylık alışveriş 5 tavuk kıyma et pazar ekmek ben nasıl yettirecegimi bilmiyorum 

0 oy
önce (1,076 puan) tarafından

benimki 6 bin tutuyo cnm eti balığı tavuğu ama ven bakliyatq çaya şwkere  hiç para vermrm memlekrtten gelir 

İşte ben onlarida alıyorum ekmek te içinde ekmek zaten olmuş aylık 2 bin lira yani ben nasıl yettirecegimi şaşırdım diyir nasıl yetmez 

0 oy
önce (903 puan) tarafından

Herşey bu kadar pahalı olmuşken mümkün değil geçinmek 6 bin TL ile zaten et balık tavuk herbiri birbirinden pahalı . Bazen günlük birşey yapmadan bin lira gidiyor 

İşte canım eşim diyor nasıl yetmez balığı tavugu kıyması yani mesela 5 tavuk Alaçam bütün ay için kıyması eti yani nasıl yettirecegimi şaşırdım yetmiyor diyorum diye kızıyor bide ekmek var içinde 

0 oy
önce (6,940 puan) tarafından

Çok zor valla ya 

Bir kızım var canım onla gidiyoruz alışverişe

Allah yardımcınız olsun canım valla bizim haftalık markete 2-3 bin arası gidiyo birde yemin ederim nadiren kuruyemiş vs alırız her zaman çok pahalı diye almıyoruz sadece çekirdek oda yarım kilo 

Anlaştık canım 8 bin yapacak 

İyi olmuş canım geçim çok zor artık 

Evet canım 

0 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Eger keyfiye bisi alip yemezsen yani sadece zeytin peynir yumurta pirinc kuru fasulye nahut alicaksan evet yetr ama a'den z'ye imkansiz asla yetmez.bizim kahvaktilik pazar kuru erzak derken 10binj geciyor.5kisilik bi aileyiz.yani imkansz degil ama dedigim gibi cesit olsa asla olmaz ki et balik tavuk falan aliniyorsa asla ama asla yetmez

Eti tavuğu yani aylık tavuk sadece 5 tane kıyması eti marketten her şey deterjan dahil pazar ekmek hepsi ben yettiremiyorun diye kızıyor 

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

haftalık 500-600 civarı gidiyor pazara. 2500 de garanti plsun o da ekstra bir şey almıyorsam temel ihtiyaçlar. 

et desen, her gün tüketmesek bile haftada 1 kilo gidiyor. e bir o kadar tavuk veya balık minimum 2 bin lira et, en az o kadar tavuk balık alırsam daha çok tutuyor.

e bunun yağı, pirinci, bulguru vs de ekle 10 bin çok rahat 

İşte diyor nasıl yetmez herşeye zam gelmiş zaten 

önce (13,419 puan) tarafından

o zaman liste ver eline kendi gitsin alsın 

0 oy
önce (588 puan) tarafından

Listede et tavuk balik varsa imkansız.  Dusunsene günde 2 ekmek alsan ayda 60 ekmek 900 tl bin TL gitti et 500 tavuk 300 balik 200 topla gel 1000 etti mi iki bin ee 1 kg et bır ay yemeğe mi katcan direkmi kac defa ds max. 2 yemeklik çıkar haftada bir defa et desen bi 500 de öyle  oldu mu 3500 ee makarna sebze cart curt 2 bin net mutfak hatta geçer kahvaltiilikla 2 buçuk rahat tutar 6 bin uctuu. Bunlar fiyatı düşük ve az miktarli olanı domates 59 tl burda 1 kiloya zaten üç dört tane anca gelir yumurta 200 tl 30 lu ekstralari da ekle bi biz 7- 8 i buluyoruz 3 kişiyiz. Hayat çok pahalı ve zor . Buyuzden ikinciyi yapmayı planlamiyorum bile . Bu ay diyelim 6 bin olsa gelecek ay 6 buçuk olur merak etme . 

İşte iki ekmek alıyorum bazen 3 misafir geliyor eti tavuğu kıyması pazarı her şeyi bide yani her şeyi yani yettiremiyorun diye kızıyor 

0 oy
önce (3,806 puan) tarafından

Duruma göre değişir ya. İmkan yoksa yetirilir ama imkan varsa doğrusu kendimi sıkmak istemem. 

Canım et tavuk kıyma istiyir ben nasıl yettireyim ekmek 15 TL olmuş aylık ekmek sadece 1000 TL 

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Valla bizim ki 12 13 u geçiyor 

Ben yettiremiyorun diyor nasıl yetmez 

0 oy
önce (826 puan) tarafından

Şarküteri yoksa içinde yeter.  Varsa maalesef 10/15 anca yeter. 

Kız eti tavuğu balığı pazarı herşeyi aylık içinde yettiremiyorum diyor nasıl yettiremezsin 

0 oy
önce (13,379 puan) tarafından

Bana yetmez Allah yardım etsin İpek canım. 

Saolsin canım bende yettiremiyorum diyor nasıl yetmez 

0 oy
önce (2,227 puan) tarafından

Mümkün değil.

Allah yardımcın olsun öyle bir eşle olmak çok zor.

Sorma canım bide her şeyi yemiyor sonra bunumu yaptın yemek olarak diyip tekrar kavga ediyor sen düşün yani 

Kendide gidip alsa bu sefer der ki beni bilerek yolladım ben çok alıyorum diye bide ondan kavga eder yani 

Bilirim cnm hem anlayişsiz hemde geri kafalı bi insanla valla çok zor 

Verme bana para istediklerimi getir de sende bari altı bini ona kalsn

Onuda dedim bu seferde beni bilerek yolluyon çok şey alıyorum diyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 357 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (964 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 846 göst.
0 oy
15 cevap 460 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,157 puan) tarafından soruldu

410,995 soru

12,368,687 cevap

42,224 kullanıcı

Kategoriler

...