0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (3,856 puan) tarafından

Ayda 6 bin lirayı ev alışverişi pazar ve ekmek parası olarak yettirebilir mısınız 

29 Cevaplar

0 oy
(8,892 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Düz 7 bin yeter bize canim fırına yazdırıyoz ekmegı 750 tl verdim bu ay önümüzdeki ay 300 daha verim öyle öyle gider birikmiyo sabahları annemde yerim kahvatıyı bir haftada aksamları orda yerim 

(3,856 puan) tarafından

Boşver canım artık hiç bir şeyin önemi kalmadı yani ne anlatmaya ne yüzüne bakmaya nede kavga etmeye gücüm kalmadı 

(8,892 puan) tarafından

Bırak canim sal gitsin önüne ne geliyosa onu yesin

(3,856 puan) tarafından

Artık ne yedigide önemli değil valla artık bıraktım ne yapmak istiyorsa da onu yapsin 

(8,892 puan) tarafından

Hayırlısı canim sıkma kendini

(3,856 puan) tarafından

Öyle canım nasip artık Allah büyük 

-Reklam-
0 oy
(5,462 puan) tarafından

İmkânsız cnm biz 3 kişiyiz Oğlumun a'dan Z'ye tüm gıda masrafı annemden her sene kuzu kestirir buzluk Stok yaparız kırmızı ete para vermeyiz yani ona rağmen aylık 10 üstü gidiyor oysa hiç bişey yemiyoruz karı koca

(3,856 puan) tarafından

İşte benim eşimde her şeyi yemez bide bütün ay yettir diyor şimdi 2 bin lira sadece aylık ekmek tanesi 15 TL zaten 

(5,462 puan) tarafından

O zaman o parayla eşin alsın bakalım kaç gün et alabiliyor 

(3,856 puan) tarafından

Ondanda kavga çıkıyor canım 

(5,462 puan) tarafından

İstediği kadar çıkarsın elinde para yoksa ne yapacaksın ne kadar para o kadar köfte

0 oy
(893 puan) tarafından

Eşim sadece ekmek parası her pazar akşamı 800 tl bırakır sebze meyveyi kendisi pazardan alır oda baya tutuyor e et tavuk ayrı verir cocukların beslenmesi parası derken 15 bini buluyor hatta belki daha fazla 

(3,856 puan) tarafından

İşte ben hem pazarı hem ekmek parasını hem etini tavugunu kiymasini hepsini alıp nasıl yettirecem bilmiyorum diyorki yeter ama herşey zamlı zaten bide pazarda benden 

(893 puan) tarafından

Ver o alsın çok biliyorsa

(3,856 puan) tarafından

İşte diyor beni bilerek yolladım yine beni suçlayıp kavga ediyor evde tavuk balık et yoksa yemek yemez onun içinde kavga eder bu yemeği mi yaotin der 

0 oy
(711 puan) tarafından

Yetmez market en az 15 tutuyo bizde üç kişiyiz

(3,856 puan) tarafından

İşte inatlasiyor yeter diyor neymiş duzgunde alışveriş yapmıyormusum

(711 puan) tarafından

O zaman kendi bir ay düzgünce alışveriş yapsın 6 bin lirayla sen sadece liste ver eline

(3,856 puan) tarafından

Onuda kabul etmiyor çünkü daha çok harcıyor ve abuk subuk şeyler alıyor 

(3,856 puan) tarafından

Bide üstüne beni bilerek yolladım diye kavga ediyor her şeyi yemez et tavuk balık yoksa bunu mu yaptın der yemez kavga eder bir yemek yapamadım der 

0 oy
(5,763 puan) tarafından

Sen o 6 bini oma geri ver deki o istediklerini ve evin eksiklerini al bakalım bakalım yetirebiliyor mu

Bana sorsan yeter mi bana yeter mesela bu ay yemin ederim ki cebimizde ekmek parası kalmadı ekmeği kredi kartı ile alıyoruz 

(3,856 puan) tarafından

Canım işte onuda kabul etmiyor çünkü o benden daha çok harcıyor markette 

(5,763 puan) tarafından

Eeee o zaman fazlasını verecek mecbur

(3,856 puan) tarafından

Valla kavga ettik gittik 

(5,763 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin ne diyim ya

0 oy
(5,628 puan) tarafından

Ben sadece pazara ,yumurtaya ve sute aylik 6 bin harciyorum. Pazara gittigimiz gun yumurta ve sutte aliyoruz. 1000 lira pazara harciyoruz. Yumurta 250, sut 180.

(3,856 puan) tarafından

İşte canım ekmeği kiyamsi tavuğu a dan Z ye yettiremiyorum ben nasıl yattireyim diyor ki nasıl yetmez sen git diyorum onuda kabul etmiyor 

(5,628 puan) tarafından

Tabi canim et falan cok pahali. 

Ver kendisi alsin yetir diyosa madem.

0 oy
(1,181 puan) tarafından

Eşin paşazade et tavuk yemezse bir nebze yeter canım .Varken vermeyen adamı da koca diye gezdirmeyin yanınızda .hadi yoktur olmaz anlarım ama seninki cimrilik bencillik yapiyor

(3,856 puan) tarafından

Ya canım sıkışık olduk mu elimden geleni yapıyorum ama her şeyi yemiyor yiyeceği şeyi seçiyor ki o yemek yoksa kavga ederiz akşam o zmaan kiyacak parayı verecek bayan bu kadar yettir demeyecek eti tavuğu balığı pazarı ekmeği ben nasıl yetttireyim 

0 oy
(2,363 puan) tarafından

Yok bacım nerdee

(3,856 puan) tarafından

Ah gelse kocaya anlat 

0 oy
(2,076 puan) tarafından

Ben 2 bin aylık harcıyorum çok nadir 3 buluyor eşim ona söyleniyor sen düşün artik

(3,856 puan) tarafından

Canım market pazar olarak mı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 360 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (972 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 851 göst.
0 oy
15 cevap 461 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu

411,650 soru

12,392,388 cevap

43,881 kullanıcı

Kategoriler

...