Beyaz oldu sanki biraz ama yanacak diye korktum onun disinda cok güzel puruzsuz oldu
Kavurmamissin bune kizzz
Bekarken anneme geceden söylerdim anne kahvaltıda helva yap diye sabah helva kokusuna uyanırdım 🥹böyle senin gibi kıpkırmızı kavurur
İrmik mi yaptın kız tutmamış ya 🙃
Evet ama tadı güzel olmuş 😂 önemli olan tadı tutmamasi pek mühim değil 😂😂
Esma nin yaptığı tam annemin yaptığı gibi olmuş güzel görünüyor ikinizinde ellerine sağlık
Kizlar sagolssiniz gelin bir gün sizde yapım
Bende istiyorum 😂
Tadına bakmadan yorum yapamam 😂
Az kavrulduğu için hamur gibi rengi ama kıvam tutmuş, emeğine sağlık.
Renginden dolayi kötümü duruyor birde illaki koyumu olmasi gerek rengi
Renginin önemli olması kavrulup un kokusunun gitmesi ve kavrulmuş un daha güzel lezzetli kokulu olur. Kısık ateşte hiç durmadan kavur yanmaz merak etme. Hiç karıştırmazsan öyle yanar
Kız iyice kavursaydin afiyet olsun kırılma un helvası yerine un kalıbı olmuş 🤭
Tadını bilrmeyiz elbette fakat kavrulmamış sanki biraz daha karamelize edip kavurman gerekiyordu
beyaz olmuş sankimi😂😂😂😂😂😂😂kız beyaz helva yaptım desene
Beyaz kalmis canim
Sen helva yapma işini hemen bırak :) :) kiz
Neden kavurmadın kokusu çıkmamıştır daha
Kız bu kavrulmamis ki koyu kahverengi olacaktı . Sen direk şekerli un yapmışsın gibi 😂😄
Ellerine sağlık ama az kavurmuşsun rengi biraz dönmeliydi
Hiç kavurmamissin ki canım.
Tam kavurmamissin alışırsın yapa yapa
Eline sağlık canım
Böyle böyle elin alışır
Dün bende yaptım bundan biraz koyu renk oldu
Ama tadı gerçekten güzeldi
Komşulara koca tabakta tek tek verdik
Karı koca gömdük
Çokta severim
Bacım kızdan söylesensen daha fazla kızarirdi bun ne 😂😂🤭🤭 hiç kavurmamişsin ki sen bembeyaz. Afiyet olsun
Şu helvayı bı sevmeyen ben miyim ya ölünce helvami yapmayın dedim
Bende sevmem yıllardır annem sevdirmeye çalışıyor ama yok yiyemiyorum sevemiyorum her defasında ye çok güzel olmuş deyip duruyor🥴
Bizim o tarafta sulu tepik diye bir yemek var onun tepikleri sandım tadı nasıl kavrulmamış ki un kokmuyor mu
Kavrulmamis gibi sanki bu
Ya benim canımda söylemsii ayıp irmik helvası çekiyor böyle ağızda dağılan tam kıvamında bir tarif var mı kızlar
Ben ilk defa yaptım geçem gün tam istediğim gibi olmadı katı oldu yani kıvamını tutturamadım. Böyle güzel her zaman yaptığınız bir tarif varsa yollayın gelsin
410,663 soru
12,355,609 cevap
40,944 kullanıcı