0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,637 puan) tarafından

Kızlar eşim bu buhar makinesini almış sizce iyi mi bi bak iyi değilse değiştirelim dedi de size sorayım dedim kullanan var mı 

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,180 puan) tarafından

Marka olarak iyi tercih edilen bir marka ama taşınabilir olanları var onlar daha kullanışlı .bunlar hem sesli çalışıyor çocuk korkabiliyor hemde biraz hantal oluyor .taşınabilir olanı benim kızım kendi tutuyor 1 yaşından beri ara ara kullanıyoruz.daha portatif yani diğeri .

Ama tabi benim kizimda öyle aman aman bir tıkanma bronşit durumu falan yok hafif kuruluk oluyor alerjik bir tıkanması oluyor bazen ona kullanıyoruz .daha ileri düzey hastalihi olan çocuklarda bu alet daha güçlüdür belki deneyimli anneler bilir

(2,637 puan) tarafından

Benimki de çok şükür ağır değil hafif öksürüğü var ondan almak istedim bu da taşınıyor küçük tabi çocuk kaldıramaz maskesini anca tutar da küçük zaten tutmak istemez 

-Reklam-
0 oy
(4,415 puan) tarafından

En kaliteli marka fakat bunun elde taşınanı var ondan alın bunu hem taşıması zor hemde çok sesli çalışıyor gece çocuk uyanabilir

(2,637 puan) tarafından

Bu küçük ama büyük değil 

(4,415 puan) tarafından

Elde taşınanı olursa daha pratik olur

(2,637 puan) tarafından

Haklısınız ona bakalım 

0 oy
(73 puan) tarafından

Bende var hiç memnun değilim hem çok sesi var hemde buharı az veriyor 

(2,637 puan) tarafından

Yaa o zaman değiştirelim hemen 

0 oy
(909 puan) tarafından

Oğlum da ben de oksurunce  hemen tuzlu su ile buhar yiyoruz ilaca gerek kalmadan bunun sayesinde iyilesiyoruz

(2,637 puan) tarafından

Anladım canım tşk ederim 

(2,266 puan) tarafından

Nasıl yapıyorsun canım,normalde buhar bile doktora sormadan yapmayın diyorlar.zarari yoksa bende yapıyım 

(909 puan) tarafından

Zararı yok normal serum fizyolojik tuzlu su oluyor hatta buz dolabında serum kalınca soğuk buhar daha iyi

(909 puan) tarafından

Tabi ben görseli taşınabilir nebulizatorler zannettjm

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Fiyatı nasıldı bende oğlum için düşünüyorum 

(2,637 puan) tarafından

Bunu eşim 800 e almış ama değiştireceğim taşınabilir olanı da 1200 dedi galiba eczaneden 

0 oy
(3,546 puan) tarafından

Herkes taşınabilir alın yazmış ama tavsiyem böyle olanı kullanmanız.. bu makinalar daha iyi veriyor ilaçları uzun uzun soluması gerekiyor bazen çocukların açılmaları için. Elde olan nebüller çok çabuk bitiriyor ilacı daha fayda etmeden uçup gitmiş oluyor. Benim oğlum astımlı her sabah hava alıyor bu şekilde veriyorum doktor da böyle tavsiye ediyor. Şarjlı olandan da var ama ondan verim alamıyoruz nefesinin, bronşlarının açılması anlamında.  

(2,637 puan) tarafından

Bunu denedim çok az buhar veriyor ve ses çıkarıyor oğlum korkup kaçıyor diğeri ses çıkarmıyor ya onu alsam uykudayken kullansam mi diye düşündüm de 

0 oy
(916 puan) tarafından

image

SBen oğlum bronşit olduğunda bunu almıştım kayınbanam da astım hastası olduğu için farklı bi marka vardı medikalde en iyisi bu diyip vermişlerdi aslında çok güzel bi marka ateş ölçerini kullanıyorum ben ama buhar vermesi kayınbabamınkine göre az ve yavaştı Geri değiştirip kayınbabamınkinden aldım 
(2,637 puan) tarafından

Ses çıkarıyor muydu benim aldığım ses çıkarıyor oğlum korkuyor kullanamadim yarın değiştireceğim 

(916 puan) tarafından

Evet hem senin attığın marka çıkarıyor hemde bu rossmax attığım ses çıkarıyor benim oğlumda ilk başta korktu 9 aylıktı ilk kullandığında oyunla sevdirdim şimdi 3 yaşında burnu falan tıkalı olunca kendisi getiriyor oyun şeklinde bi deneseniz taşınabilir el de olanlar da güzel ama kapasitesi buna göre az kalıyor bu daha güçlü buhar veriyor 

(2,637 puan) tarafından

Doğrudur işte taşınabilir özelliği hoşuma gitti en azından bir yere gidince götürürüm diye ama işe yaramayacaksa ne yapayım ben onu tşk ederim buna da bakayım ben 

(916 puan) tarafından

Canım gittiğimiz çoğu yerde elektrik var zaten bende taşınabilir alacaktım aslında ama doktorum özellikle elektrikli olanı tavsiye etti güçlü diye yarın eğer değişim için gidersen yanına serum suyu alıp deneme yapabilirsin hangisinden buhar çok çıkarsa onu al derim 

(2,637 puan) tarafından

Çok iyi olur öyle yapayım canım 

0 oy
(149 puan) tarafından

Videolarına baktım az buhar veriyor galiba bizde Respirox var güçlü buhar veriyor sesi de fazla değil

(2,637 puan) tarafından

Evet ya denedim çok az buhar veriyor ses çıkarıyor bugün değiştirmeye götüreceğim 

0 oy
(13,537 puan) tarafından

bunun kablosuz olanı va bende memnunum 

(2,637 puan) tarafından

image

sizde ki bu mu
(13,537 puan) tarafından

image

bu canım
(2,637 puan) tarafından

Bugün gidip bakacağım canım tşk ederim 

(13,537 puan) tarafından

ikisi arasında küçük bir fark vardı da unuttum, çok büyük bir şey değildi sanırım ama bu yeni çıkmış diye onu almıştık. 1.5 yaşındaki bebeğim kendi de tutup kullandı, korkmadı o yüzden rahat ettik. 

(2,637 puan) tarafından

Bende özellikle o yüzden istiyorum ya eşimin aldığı hiç bize uymadı dün aldık bir kere tek denedik değiştirirler heralde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,528 cevap