Biri ayağımdan biri kolumdan cekistiren iki bebisle kahvemi tasirmis olsamda su gunesin tadını çıkardım yasasin siz ne yapıyorsunuz bakalım
Burdada hava mis bebeleri götürdüm parka geldik yedirdim küçüğü uyuttum kahvaltı yaptım çay iciyom
Afiyet olsun bu arada
Afiyetler olsun kız kahvaltı için geç değil mi 😃
Afiyet olsun bardak mükemmel 🤭😁
Yalan olmasa diyet yapiyom 😁geç yiyom
Tşk ederim cnm ❤️
Ben genel olarak sıcak sevmiyorum annemle ablam montla dışarı çıkmia mesela bugün ben sıfır kolluyla geziyorum 😊😃
Maşallah sanaa😁
Sen onu birde anneme sor deli olduğumu düşünuyor 😊😃
Yaa 😂😂 ben eskiden senin gibiydim ama bu sene bişey oldu ya. Eşim bile şaşırıyor çorap atlet ceket kazak falan asla giymezdim hep gömlek ve penye giyerdim ama bozuldum şimdi patik giyiyorum😂
Benim evde atletim yok desem çorap da giyme kültürüm yok geçenlerde annem çocuklara bakıyordu işim varken geldim ki çocukları atlet falan giydirmiş her yerleri terlemiş kendin gibi alıştırmışsın bunları diyor 😃
Sanada afiyetler olsun canım tokide mi oturuyorsun 😊
yok canım sitede
Anladım canım
Sanada afiyetler olsun canım daha totomu yere koymadan akşam için kısır yapmayı düşünüyorum 😃
Canimmmmmmmm 💙💚💙💚❤️💙💙💚💛💙💛💙💚💙
Ay aşırı güzel manzaranda kahvende
Hava aşırı güzel ❤️
Burası da güneşli ama soğuk. Afiyet olsun
Sağol canım ben şortla balkon yıkadığım için soğuk gelmiyor 😃
Bizim Bingöl neden soğuk 🥺😰 bugünkü anlıklar güneş saçıyor
Ahaha size de uğrar kız 😊😃
Dayanacsk gücümüz kalmadı 😀
Ahaha 😃 burda da haftalarca yağmur oluyor baxen ama soğuk yok en güzel yani
Yağmurlu havalar güzel romantik TV aç sominen yansın çekirdeğini al yanına en sevdiğin diziyi izle senden keyifcisi yok
Afiyet olsun canım ne güzel ya bizim buralar buz buz soğuğu hiç sevmeyen ben için zulüm resmen ya
Bugün çok güzel genel olarak da bizim kış sayılmaz ya 😊
Afiyet şifa olsun canım bizde de hava çok güzel minik kuşumla kapıda oturuyoruz oruçluyum beynim çatlıyor 🙄
Allah kabul etsin güzelim ❤️ sizin orasida güzeldir şimdi
Amin canım Allah razı olsun❤ he yaa çok güzel miss gibi hava 😘
Evet çocuklar olmaasa denize girmelikti
Afiyet bal olsun sevgiicimm🥰
Teşekkürler canım ❤️
Ooo o derece mi kız 😀
Evet çok güzel ❤️😊😃
Afiyet olsun canım 😊 bizde de güneş var hava güzel ama çıkamıyoruz
Tahmin ediyorum soğuktur 😊❤️
410,994 soru
12,368,582 cevap
42,219 kullanıcı